BuzzerBeater Forums

România - I.1 > News

News

Set priority
Show messages by
From: Otis
This Post:
00
14474.301 in reply to 14474.300
Date: 1/18/2014 3:17:02 PM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
472472
Second Team:
The D-fenders
I don't know about you guys, dar in ciuda faptului ca petrec din ce in ce mai putin timp pe site, mecurile si rezultatele mi se par din ce in ce mai interesante.

conferinta Big 8 e mega stransa si fiecare cos va face diferenta la sfarsitul anului. desi U cluj nu mai domina ca odinioara(are 3 infrangeri deja, like OMG) eu cred ca are resursele financiare necesare ca sa faca doua transferuri ca sa faca K.O concurenta. dar pana atunci, e fun.

desi Great 8 clar nu e la acelasi nivel, s-au demarcat deja 3 trepte/categorii, eu si BD, echipele cu 3 infrangeri si restul.

dat fiind ca nimeni nu pare sa renunte prea curand, asta inseamna no bots, si implicit mai putine meciuri cu TIE si mai multe cu normal care vor implica un management mai eficient al entuziasmului. victorii usoare nu prea vad sa fie, iar dat fiind concurenta din Big 8, nu cred ca o sa vedem mecuri relaxate din partea Great 8 ca anii anteriori.

also, game day preparation e misto, adauga inca un strat de tactica si complexitate jocului care e thrilling. nu?

alte impresii?

From: GM-Remus

To: Otis
This Post:
00
14474.302 in reply to 14474.301
Date: 1/19/2014 11:39:12 AM
BV Pistons
II.3
Overall Posts Rated:
107107
Second Team:
BV Pistons II
Big8 e foarte stransa, sunt meciuri de care pe care. Asa e de cateva sezoane. Imi place faptul ca si Great a crescut ca valoare si meciurile au devenit mai interesante.
Si mie mi se pare misto GDP, nu stiu inca exact cat de puternic este efectul, dar mai multe optiuni pentru pregatirea meciurilor si a tacticilor fac si mai palpitant jocul.

This Post:
00
14474.303 in reply to 14474.302
Date: 2/8/2014 1:42:45 PM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
472472
Second Team:
The D-fenders
Remus, ai idee cand sau daca vor implementa o optiune la GDP sa ghicesti tactica defenisva a adversarului? I'd appreciate the info.

acum nush ce sa zic, dar deja nu mai are farmec ca adversarul sa-mi dea meci de meci zona 3-2. la o zona 2-3 dezavantajele se vad imediat, dar la 3-2 mi-e greu sa-mi explic de ce nu domni la recuperari, but that's another issue.

daca jucam doar pe exterior as fi inteles, dar in meciurile astea am jucat relativ echilibrat ofensiv si am avut surprize.

am ajuns in stadiul in care TREBUIE sa joc LI sau LP, ....bizar

From: GM-Remus

To: Otis
This Post:
00
14474.304 in reply to 14474.303
Date: 2/9/2014 12:28:48 PM
BV Pistons
II.3
Overall Posts Rated:
107107
Second Team:
BV Pistons II
Eu nu am auzit nimic despre o eventuala implementare o astfel de optiune la GDP, dar oricum de obicei BBii sunt secretosi si nu impart astfel de idei nici cu GMii. Parerea mea e ca nu va exista asa ceva, pentru ca daca ai impresia ca vei da de o zona 3-2 si ai pasatori buni, mergi linistit pe LI sau LP, cum ai spus si tu.

This Post:
00
14474.305 in reply to 14474.304
Date: 2/9/2014 1:56:50 PM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
472472
Second Team:
The D-fenders
One word: Constanta.

mi-as dori sa imi mentin filozofia de joc in ciuda acestui trend pe care il intampin doar cu echipele din Constanta (respectiv, BC, Quasars si Wild Cats) mi-e clar de pe acum cum se va apara Fun Team. sper sa nu se raspandeasca

Altfel zis, dragi colegi, va rog sa-mi spuneti daca asta e o presetare, ceva default, ca daca ai IP de constanta si aranjezi o tactica pt meciul cu mine apare default zona 3-2

ideea e ca vreau sa impun un anumit stil de joc si sunt de parere ca zona 3-2 e mai dura contra echipelor care ataca pe perimetru (sau chiar neutru!) decat zona 2-3 pt cei care ataca pe interior.

astept feedback

This Post:
22
14474.306 in reply to 14474.305
Date: 2/10/2014 3:06:58 AM
Overall Posts Rated:
1515
Sir Otis, felicitari pentru performanta din B3, si multa bafta in ultimile 2 meciuri din B3, decisive de altfel, ultimul chiar foarte greu. In primul rand solutia cea mai simpla si logica in acest caz dificil pentru tine, este sa joci atacul pe interior, daca crezi ca adversarul se va apara 3-2 zona. Acesta este principiul jocului.
Eu am ales 3-2 zona, fiindca am apararea pe exterior ceva mai slaba decat pe interior, deci chiar si in cazul unui atac echilibrat eram dezavantajat, dar motivul si mai special pentru care am ales 3-2 zona impotriva ta, este ca si la atac echilibrat, aruncarea din saritura este mult mai mare pentru jucatorii tai de exterior cj,ar, chiar si ex, ceea ce este direct proportional cu nr de aruncari la cos per meci.
Chiar si asa, alegerea unei tactici pe interior sau pe exterior este mult mai eficienta , cat timp iti surprinzi adversarul cu o aparare slaba si o tactica de aparare gresita. A se vedea ultimile mele 2 meciuri.

Si la toate aceste lucruri mai pot preciza si entuziasmul echipei mele care este 15=invincibili. Zice cam totul si acest lucru. Si desi joc cu lejer toate meciuriurile,din ultimile 4-5 saptamani, cate 3 meciuri pe saptamana nu mai vrea sa mai creasca mai mult de atat, desi 20 ar trebui sa fie limita.

Deci ca un sfat foarte util, pe care eu l-am invatat pe hard way, desi observasem inainte la bc constanta chestia cu entuziasmul, meciul cu constanta quasars mi-a aratat pe deplin importanta entuziasmului, 5 nivele in plus la entuziasm fata de adversar insemana victorie sigura. Acelasi lucru s-a intamplat si in ultimile 2 victorii ale mele.Nu e nici un secret.

Sper sa va fie cat mai utile sfaturile mele si sa ajunga in cele din urma si great 8 la acelasi nivel cu big 8. Ar fi foarte frumos zic eu, cei mai buni dintre cei mai buni.

p.s. ip-ul meu nu e de constanta... nici macar din Romania. Sorry for you mate, but that's the hard way with this entuziasm.
Invest now, take advantage in the future. It seems to be another law of this game.

Best regards,
Aurash

Last edited by STEFANAURELIAN at 2/10/2014 3:10:58 AM

This Post:
11
14474.307 in reply to 14474.306
Date: 2/11/2014 3:33:31 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
472472
Second Team:
The D-fenders
Multumesc pentru informatii si sugestii.

inteleg logica celor care folosesc aceasta tactica impotriva mea. n-o contest. remediul e simplu, insa, dupa cum am zis anterior, doresc sa evit tactici de interior, chiar daca am jucatori abilitati in acest sens.

referitor la entuziasm, ai ridicat un punct interesant. de cand joc eu acest joc, nu am reusit sa ating mai mult de 11. chiar si cand eram in 2 sau 3. dand TIE fara numar, maximum pe care il atingeam dupa meci era 12 (zealous ) iar pana la ora meciului urmator imi scadea la 11 (inspired). am observat si la coach parrot, fisierul excel, ca exista o limita practica la entuziasm, undeva tot pe la 11, iar formulele sale par a fi destul de elocvente, in special cand e vorba de entuziasm la nivel mai mic, sau faptul ca pana la sf de sezon tinde spre 5, indiferent cat de high este.

astea fiind zise, potrivit game manual (http://www.buzzerbeater.com/community/rules.aspx?nav=Nome...) limita e 15 (unstoppable), nu 20, deci n-are ce sa mai creasca ;)

Last edited by Otis at 2/11/2014 3:33:58 AM

This Post:
00
14474.308 in reply to 14474.307
Date: 2/11/2014 2:46:30 PM
Overall Posts Rated:
1515
multumesc de asemenea pentru informatii, practic dupa 10 jocuri cu lejer consecutive , ar trebui sa ai 14-15 la entuziasm dupa meci.

e bine ca am aflat, ca sa mai joc si un normal in cupa in caz de nevoie, saptamanile viitoare.

This Post:
00
14474.309 in reply to 14474.308
Date: 3/18/2014 1:27:57 PM
Overall Posts Rated:
1515
se pare a fost loc de nici o surpriza in aceasta prima etapa de meciuri decisive.

This Post:
00
14474.310 in reply to 14474.309
Date: 3/26/2014 9:27:42 AM
Overall Posts Rated:
1515
nu a fost loc de nici o surpriza sezonul acesta in play-off ... echipele mai puternice din liga mea ... au ras tot...
era sa fiu eu surpriza negativa ;d

This Post:
00
14474.311 in reply to 14474.310
Date: 3/27/2014 3:17:16 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
472472
Second Team:
The D-fenders
asa e.

subliniez ca imi place ce a facut Brigada diverse in finala.

a redus problema de a castiga 2/3 la a castiga un singur meci decisiv. sunt convins ca va castiga meciul #2 fiindca U Cluj n-are incentive clar sa joace la victorie meciul doi si sa-si permita sa castige.

dar daca cluj bate si in deplasare, bravo lui, dincolo de orice artificiu sa provocare ar castiga clar si fara comentarii. ceea ce big picture e impresionant ca dupa prima treime de sezon, prima runda de jocuri in conferinta, lucrurile nu stateau asa roz.

repede, pronosticuri va rog:)

Advertisement