BuzzerBeater Forums

România - I.1 > Pronosticuri si discutii 2

Pronosticuri si discutii 2

Set priority
Show messages by
This Post:
00
264933.300 in reply to 264933.299
Date: 8/25/2015 3:16:57 PM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
ca idee, vad ca meciurile le castigi la pas. intr-un sezon te intorci. ne spui daca chiar se merita sa retrogradezi.

This Post:
00
264933.301 in reply to 264933.300
Date: 8/26/2015 12:00:58 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
472472
Second Team:
The D-fenders
sunt pe 0 saptmana de saptamana. am cele mai mari salari si este exclus sa vandoricare din titulari. deci financiar nu merita, decat daca ai farte putini jucatori de care sa tii. imi pare rau ca risipesc un sezon din apogeul carierei pt doi dintre ei (cei e 29 de ani) dar asta e.

singurul motiv pt care merita este ca ai prilejul sa strecori antrenament la pusti, fapt imposibil in RBBA, cel mult in cupa.

norocul a facut ca am doi tinerei care merita antrenament maxim plus un al treilea caruia antrenamentu ii creste marginal valoarea. atat. altfel era dezastru.

Last edited by Otis at 8/26/2015 12:01:38 AM

This Post:
00
264933.302 in reply to 264933.300
Date: 8/26/2015 4:52:32 AM
Danube Delta
II.1
Overall Posts Rated:
132132
Second Team:
Danube Delta Intl.
Sunt in aceeasi situatie cu Otis.
Mi-a fost f greu sa cumpar niste juctaori cheie si acum nu-mi vine sa renunt la ei.

Pt antrenament merita, insa financiar sunt f la limita.
Ca si curiozitate, am 70k+ la diverse venituri, cum in RBBA nu am avut demult.

This Post:
00
264933.303 in reply to 264933.302
Date: 8/26/2015 10:01:24 AM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
media ligii RBBA e acum la 93 mii fata de sezonul trecut cand era in jur de 60 deci cred ca au crescut diverse venituri in toate ligile.

This Post:
11
264933.305 in reply to 264933.304
Date: 8/26/2015 12:03:36 PM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
asa ii zice la lene, bug. nu era un bug pus si simplu nu era in cod sa avem suficiente diverse venituri.

This Post:
00
264933.306 in reply to 264933.305
Date: 8/26/2015 12:17:08 PM
Danube Delta
II.1
Overall Posts Rated:
132132
Second Team:
Danube Delta Intl.
Mda... Si eu care credeam ca am inceput sa fac ceva bine...

From: Otis

This Post:
00
264933.307 in reply to 264933.306
Date: 8/26/2015 1:53:55 PM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
472472
Second Team:
The D-fenders
si eu am diverse venituri de 6k, maimult decst ce aveam in rbba. am avut acelasi sentiment

This Post:
11
264933.308 in reply to 264933.307
Date: 9/11/2015 9:26:23 AM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
Liniste aproape totala pe forum. Ne apropiem de all star games si cred ca ar merita inca o analiza subiectiva din partea mea.

Ca de obicei voi incepe cu conferinta rosie.

Jibou locul 1, nici o surpriza acolo, si probabil ca asa va ramane pana la finalul sezonului.

Reghin locul 2. Ma asteptam sa fie ori pe 5 ori in PO, dar nu pe locul 2. Acolo il vedeam pe Brigada Nankatsu sau pe mine. Oricum ultima achizitie anunta intentii serioase de a pastra locul 2. Vedem daca echipa de batranei va produce o surpriza.

Brigada locul 3. Ca de obicei un obisnuit al PO. Totusi fara o extrema decenta ii va fi foarte greu sa mai castige o cupa sau un campionat.

Eu lolcul 4 la diferenta de cosaverage. Se pare ca nu e sezonul meu. Am pierdut cu Zalau la 4 puncte dupa un meci foarte strans in care Zalau a avut avantajul formelor (aia se intampla cand inca mai antrenezi), iar cu Carbo am pierdut in prelungiri. De doua ori ghinion, Carbo a avut cu mine la el acasa, cu Brigada in deplasare si un meci dificil in cupa. a facut ceea ce imi mod normal as fi facut si eu, sa vedem daca -100 pcte in meciul cu brigada nu se va intoarce impotriva lui.

Nankastsu locul 5, o echipa periculoasa, care e capabila de rasturnari de situatie. are aceeasi jucatori ca atunci cand a ajuns dublu finalist, dar si-a mai luat cateva rezerve de atunci, deci il vad urcand.

Smar2 locul 6, avand in vedere ca are o echipa in scadere, cred ca urmatorul sezon e cam ultimul de RBBA daca nu face cateva investi.

Atomics locul 7. E echipa care ingrijoreaza. Sezonul acesta nu e un pericol, dar cand se va hotara sa faca peformanta, cred ca are in jur de 10-15 min in cont daca nu mai mult, si va putea sa-si creeze o echipa de vis, daca nu va fi foarte aproape.

Csu Resita locul 8. Asa cum a spus si el e in trecere. Vad ca tot mai multe echipe abordeaza strategia de promovare doar pentru a retrograda in acelasi sezon. Asta spune destul de multe de competitivitatea ligilor II.

Conferinta albastra

1. Zalau, si se mentine. Crucial va fi meciul TV dintre el si Jibou
2. Ares. O infrangere dubioasa cu Zulus il tine la distanta de locul 1 (86012903). Oricat de ghinionist ma simt sezonul asta, cand ma uit la meciul prezentat anterior dintr-o data ma simt mai bine.
3. Pistons. Un obisnuit al PO, si cam ultimul sezon de varf al lui. Dupa acest sezon vor incepe sa-i scada jucatorii cheie
4. Zulus. Neasteptat, nu as putea spune nemeritat, si-a jucat sansa, si cine stie ce rezultate mai poate obtine.
5. Quasars. Un utilizator obisnuit cu meciurile din RBBA
6. Carbo. Alt utilizator obisnuit cu meciurile din RBBA. Meciul cu Brigada la trimis pe 6 cel putin deocamdata. Totusi sunt convins ca stie ce face, doar a castigat cupa si apoi a jucat 2 finale consecutive de cupa.
7. BC Constanta. Pacat ca aproape e bot. Se mai pierde o castigatoare de RBBA.
8. Cluj. Te rog nu te lasa. Ai facut un record care nu il va atinge nimeni. Cam 30 seozane consecutive in RBBA, plus o gramdata de Cupe, Finale RBBA si Campionate. Iti mai ramane sa castigi un B3, deci motivatie ar trebui sa mai ai.

This Post:
00
264933.310 in reply to 264933.308
Date: 9/11/2015 5:50:15 PM
Carbó VB Ploiesti
RBBA
Overall Posts Rated:
147147
cred ca sezonul acesta Jibou va castiga campionatul.
judecand dupa valoarea echipelor, in conferinta albastra Ares ar fi meritat sa fie pe primul loc...dar cum meciurile depind de mai multi factori, situatia este cea actuala. zulus de asemenea, ocupa un loc neasteptat, insa nu cred ca si-l va mentine pana la final.
Constanta Quasars, ca si Nankatsu, au 'avantajul' de a fi iesit din cursa pt cupa si se pot concentra pe meciurile din campionat.
In ceea ce ma priveste, consider ca locul 6 in conferinta albastra e un loc riscant, pentru ca Atomics (care mai mlt ca sigur va iesi pe 7 in conferinta rosie) poate surprinde si inainte de PO sa faca niscaiva achizitii pentru a ramane in continuare in RBBA.... insa cum la noi e aproape imposibil sa o iei in jos si sa ajungi pe 7, datorita ultimelor 2 clasate, singura posibilitate e sa incerci sa urci in clasament. Mergand pe aceste premise, am facut si ultimele schimbari in lot, ca sa-mi pot asigura un minim loc 5 la final si sa am o echipa competitiva in urmatoarele 2 sezoane.
in conferinta rosie, Nankatsu are o echipa buna si il vad urcand un pic in clasament, Reghin a facut o achizitie 'de sacrificiu', a avut nevoie de ceva de calitate, dar nu si-a putut permite sa cheltuiasca foarte mult, prin urmare a fost nevoit sa aleaga un jucator de 34y care usor usor isi va pierde din atribute - cred ca la final va fi in primi 4.
Brigada in mod surprinzator inca se mentine - e un user vechi si cat timp il vad pe-aici imi place sa cred ca RBBA e ca pe vremuri...insa echipa pe care o detine momentan o vad ca pe-o echipa de locul 5 - trebuie sa faca niste ajustari.
IWS - el sau Nankatsu vor juca finala conferintei rosii impotriva Jibou si vor pierde - Jibou e o forta si o vreme va ramane in prim-plan.

despre cupa...ma bucur sa vad ca Nankatsu si Jibou nu mai sunt prezenti acolo... (de Jibou cel putin mi-era teama, m-a eliminat sezonul trecut) ...sa vedem ce surprize vor mai apare dupa turul asta.

Advertisement