Do czego zmierzasz swoimi postami? Chciałeś dowód, że w obronie KK sobie radzi to go dałem. Nie sprawdzałem samego wpływu bloków na grę pod koszem, bo to zwyczajnie zamknęłoby mi drogę do reprezentacji. Jakbym wymaksował bloki do 20 to myślisz, że zdołałbym jeszcze dorzucić do tego później obronę, aby mieć możliwość porównania? Nawet jakbym tak zrobił to wyglądałby KK identycznie jak dziś, czyli bez zbiórek. Nie mam dużego wpływu na to jak interpretujesz moje słowa, bo jak widzisz od dawna powtarzałem o blokach i obronie pod koszem jako trening równoczesny. Po prostu przylgnęła do mojego treningu łatka, że trenuję tylko bloki choć to nie jest prawda. Co ciekawsze, ja ich nie trenowałem w tym sezonie jeszcze ;)
Szczerze powiedziawszy to nawet nie liczyłem, że już w tym sezonie KK zagra w reprezentacji. Nie dokonywałem żadnych obliczeń z tego tytułu jak sprawował się w wieku 19 lat (co by to zresztą dało? 19 latek na tle 3 ligi). Nie mam zamiaru także cofać się do moich spotkań ligowych, ponieważ one są mało istotne. To tak jakby grało na parkiecie 5 zawodników przeciwko jednemu i tak od 3 sezonów.
Nie wiem też co ma na celu wyskok z kosztem treningu. Dalej twierdzę, że trening jest nieopłacalny, ale czy w związku z tym nie mam prawa trenować? Czy ktoś oprócz mnie do tej pory zrobił jakiś nietuzinkowych zawodników w ostatnim czasie? Na oba pytania jest ta sama odpowiedź.