Na taip, aš čia šiaip ant durniaus paklausiau :D
Turbūt pats tą žinai, bet mano pasirodymas atkrintamosiose tau labai svarbus :) Reguliarusis jau baigėsi ir tavo rezultatas yra trečias per visas II lygas. Aš pirmas, BC Tornado iš II.2 (su kuriuo visą sezoną neakivaizdžiai ir lenktyniavau ir vis žvalgiausi kaip jam sekasi :D) antras ir tada tu :)
Tai gaunasi taip, kad jei mes susitiksim finale ir Tornado laimės savo lygą (ką jis, manau, ir padarys), mes abu eisim į LBBL, nesvarbu, kuris iš mūsų laimės :)
Kitas variantas, kad Nenugalimieji nukala mane ir tada jūs finale kovojat dėl patekimo į LBBL. Tada turėtum namus, kas duoda nemažai, bet, manau, sutiksi, kad geriau tau būtų žaisti prieš mane su bilietu kišenėje :)
Aišku, jei pats neišeisi į finalą, tai pats kaltas :D Nors, manau, tai būtų seansacija. Nors, vėlgi, tau tik reikėtų tikėtis, kad aš ir Tornado būtume čempionai ir viskas :)
Kita, viską sugadinanti seansacija, būtų jei Tornado nelaimėtų savo lygos. Tada jis savo likimą perduotų man į rankas, nes tada vienintelis būdas jam kilti būtų, jei aš laimėčiau lygą :) Bet, vėlgi, nelabai tikėtinas variantas.
Dar turėtum džiaugtis, kad AFI iš II.1 šiandien pralošė. Jei būtų laimėjęs, būtų irgi virš tavęs, turėtum tikėtis, kad ir jis laimės savo lygą :D
Žodžiu, viską įvertinus, manau, kad nemažas šansas, jog kitą sezoną vėl būsim toj pačioj lygoj :P
Last edited by Airidas10 at 3/24/2018 12:52:33 PM