BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > 38 sezono taure

38 sezono taure

Set priority
Show messages by
This Post:
00
285995.30 in reply to 285995.27
Date: 4/20/2017 2:13:33 PM
DurantulosBC
IV.6
Overall Posts Rated:
66
Taip galbut nesuvokiu as to buzzerio, nes jis perdaug skiriasi nuo realaus krepsinio. Lygini savo maca dar su mano kai zaidei pries galima sakyti kompo komanda, nelabai kuo ir skiriasi.. ar tikrai 23 metu tures ir super rebus ir artimus, TIKRAI? galiu parodyt daug pavydziu kai starteriai losia maziau nei 30min, o ir pas mane nustatyta kad nuspres treneris.. beje jei taip ismanai apie algas, pamegink atspet mano centro kova del kamuoliu ir isorine ginyba, bus issukis. O vis praleidi ir nepakomentuoji apie tai kaip jo super zaidejai apgyne mano snaiperi, jo forma stipri, o ten abejoju ar koks laksto su legendine isorine, kai net po 20k algu nera..

From: SnaipaS

This Post:
00
285995.31 in reply to 285995.30
Date: 4/20/2017 2:25:35 PM
Snowstorm
III.2
Overall Posts Rated:
8282
siaip manau, kad tame yra sioks toks ir random faktorius, kaip kad ir prazangos, kartais zaidejai bauduojas daug ir daznai, o kartais nesibauduoja, sunku paaiskint kodel zaidejai bauduojasi kai atspeji abi varzovo taktikas... kaip ir realiam gyvenime buna zaidejai turi prastu dienu kai nieko neimeta arba imeta is super sunkiu situaciju taip ir cia, kad tavo centras turi geresnia gynyba nei priesininko puolimas dar nereiskia, kad jis nieko neimes :)

Message deleted
From: impero

This Post:
00
285995.35 in reply to 285995.18
Date: 4/21/2017 2:26:32 AM
M.L.S. REICH
IV.7
Overall Posts Rated:
393393
Sveikas.

Visu pirma, tu pats kreipeisi su klausimu i bendruomene, o atsakymo priimti ir suprasti nenori. O atsakymai buvo teisingi. Taip nieko ir neismoksi.
Visu antra, graziai bendraujant galima pasiekti daugiau.
Tad apibendrinant, tavo zaidejai be formu (kaikurie net nezaide nors turejo zaisti), taktiku pasirinkti taip pat dar nelabai moki ir nesupranti ju veikimo principu, varzovas zaidzia namie ir t.t. ir pan.
Ir komplektacija savo komandos perziurek. Tavo manymu tavo geras C ne toks ir geras. Galiu lazintis, kad Vegneris visom dviem galvom geresnis.

Taip kad klausykis ir stenkis suprasti. O kad yra kas padeda, pats matai.

Sekmes.

From: Edmiuks
This Post:
00
285995.36 in reply to 285995.35
Date: 4/21/2017 8:14:29 AM
DurantulosBC
IV.6
Overall Posts Rated:
66
Na kol kas nera, bet bus Vegneris geresnis kazkada uz ta seni, dar kaiptik sia savaite gavo viena svarbu upa.

Aciu uz komentarus, pameginsiu taip karstai nereaguoti ir kazko pasimokyt. Peace

Advertisement