BuzzerBeater Forums

Polska - V.16 > Sezon 10

Sezon 10

Set priority
Show messages by
From: MaXeM
This Post:
00
109929.31 in reply to 109929.30
Date: 10/28/2009 2:44:41 PM
Overall Posts Rated:
00
Big 8 zwyciężyła w meczu gwiazd:). Mój zawodnik, D. Fedziasty też miał w tym skromny udział - 7 punktów w 20 minut. Widzę, że oficjalnego wyboru MVP w tej grze nie ma, ale patrząc na oceny meczowe, to na tytuł zasłużył W. Janusiak z Sokoła Hecznarowice.

From: koszi83

This Post:
00
109929.32 in reply to 109929.31
Date: 10/29/2009 1:10:04 PM
Overall Posts Rated:
00
W tym sezonie to Big 8 wygrywa:)...Zobaczymy kto zostanie zawodnikiem MVP....ale nie zawsze jest tak że MVP wygrywa najlepszy zawodnik...chciałbym żeby był to ktoś z moich zawodników:)

From: machlak
This Post:
00
109929.35 in reply to 109929.34
Date: 11/4/2009 8:11:27 AM
Overall Posts Rated:
44
I kolejne planowane zwycięstwo finalisty z zeszłego sezonu który w końcu odzyskał formę i zgrał się po gruntownej przebudowie składu i personelu na początku tego sezonu! Nie licząc odpuszczonego meczu na wyjeździe z Wbs Buk Cavs który przegraliśmy to zespól odnowtował 7 kolejnych zwycięstw pod rząd m.in z faworytami ligi zespołami Sokoła Hecznarowice czy Polo Team Włocławek.

Tym razem wygraliśmy wyjazdowe spotkanie z niezłym zespołem Big 8 Wirażem Chłopice 126-114 zespół spisał się bardzo dobrze chociaż 1 z liderów C. Debaisieux (SF) zaliczył słabsze spotkanie mimo że zdobył najwięcej punktów 24 , kapitalne zawody rozegrał wychowanek Trefla Rylski (C) zdobywając triple double 16pkt, 14zb i 10 as.

Przed zespolem teraz wyjazd za zachodnią granicę do Niemiec w celu rozegrania towarzyskiego meczu z tamtejszym IV ligowcem haydens heroes , następnie wyjazd z Jazzowie i we Wtorek mecz na szczycie Great 8 mecz u siebie z kolejnym faworytem ligi drużyną Radom Skład z którą wygrywaliśmy 4 -krotnie na 5 meczy w histori

This Post:
00
109929.37 in reply to 109929.36
Date: 11/8/2009 8:32:47 AM
Overall Posts Rated:
44
i kolejne zwycięstwo naszego zespołu w lidze , chociaż po nie najlepszym meczu a w szczególności słabej 1 połowie wygraliśmy z zespołem Jazzowie 103-95.

Kolejny dobry mecz rozegrał Rylski a także nieźle spisał się rezerwowy PG Conoscente , a do zwycięstwa jak to zazwyczaj bywa pociągneli drużynę gracze obwodowi czyli Debaisieux , Celejewski i Platania zdobywając zdecydowaną wiekszość pkt zespołu.

Teraz drużynę czeka klasyk czyli mecz na szczycie z zespołem Radom Skład który jest liderem w naszej grupie, gramy u siebie i oczywiście o zwycięstwo, a że drużyna potrafi wygrywać z tuzami ligi przekonaly się chociażby zespoły Polo Team Włocławek i Sokoła Hecznarowice przegrywając wysoko w Sopocie.

Po tym meczu na szczycie czeka nas wyjazd do Hiszpani na sparing z zespołem Estudiantes de Mordor który jest bardzo silnym sparing partnerem.

Jak zapowiedział trener Trefla walczymy do końca o 1 miejsce w grupie co z taką dyspozycją jest jak najbardziej możliwe.

This Post:
00
109929.39 in reply to 109929.38
Date: 11/10/2009 5:16:08 PM
Overall Posts Rated:
44
i kolejne zwycięstwo które nie podlegało dyskusji ani przez moment , mecz kontrolowany od początku do samego końca! do końca rundy zasadniczej zostało 5 kolejek i te 5 meczy gramy z rywalami niżej notowanymi czyżby 5 kolejnych zwycięstw i 1 miejsce w konferencji? bardzo możliwe zepół jest w fantastyczje dyspozycji i oby w takiej pozostał do playoff :)

Advertisement