BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
44
297897.3 in reply to 297897.2
Date: 1/29/2019 7:11:14 PM
SUMY DEVILS
III.3
Overall Posts Rated:
13491349
Всім салют!
Я довго думав, думав, та все ж таки вирішив спробувати ще попрацювати зі збірною.
Нічого нового писати не буду, 2 сезони тому я вже керував збірною, вважаю досить успішно, тоді підняв збірну з 28 місця на 12, зараз збірна знову на 28 місці в рейтингу...

Група у нас досить сильна, фаворити Італія, потім 3 команди я думаю десь однаково пристойного рівня, це ми, хорвати і словенці. А далі 4 команди які не претендують на вихід з групи, але можуть когось мотсанути... як я це робив збірною Уельсу в 43 сезоні з норвежцями і голандцями. Доречі покерувати такою збірною як Уельс, то також досвід.
Тому пропоную бажаючим спробувати свої сили в Молдові, Шотандії, Швеції, Албанії.

З гравцями я знайомий, кардинально за 2 сезони нічого з ніг на голову не перевернулося, тому з новими силами готовий йти в бій!

This Post:
33
297897.4 in reply to 297897.3
Date: 2/1/2019 7:34:57 AM
Overall Posts Rated:
14581458
Добрий день!

Спробую скласти конкуренцію Алексу і нашому французькому другові. Не те що я маю шалене бажання рулити збірною, але вважаю що ще можу грати на стабільно нормальному рівні. Як там кажуть? Є ще порох в порохівницях.
Буде реклама гравців, огляди, по можливості передматчеві превюшки. Також на цей раз буду рулити самостійно, тобто без створення штабів/помічників, є певні особи, думки яких я можу запитати, але вигрібаєш сам тому і думати краще самому.
Буде база, буде набрано тих гравців, які на мою думку оптимальні, буде скориговано тренування гравців, і т.д. Є купа роботи.
Всім дякую і удачі!