BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Bohun

This Post:
00
276904.3 in reply to 276904.2
Date: 2/17/2016 12:49:04 PM
Overall Posts Rated:
124124
1. Rebricky by som chcel uverejnovat na tomto fore. Vedel by som si predstavit aj vlakno vytvorene na tento ucel. Kedze u 21-rocnych hracov uverejnovany nebude, pre nasich superov to nebude mat ziadny zmysel. Tym padom nevidim dovod uverejnovat to na fore externom. Nebudu tam ani ziadne konkretne skilly hracov, do konca ani pocet skillov. Pravdepodobne to bude robene z vypisu NT scouta s platovym filtrom, prisposobene samozrejme tak, aby to malo co najvacsiu vypovednu hodnotu. Majitelom hracov nachadzajucich sa v tomto rebricku zaslem postou link na forum. Manazeri, ktori svojho hraca v tomto rebricku nenajdu uz by nemali ratat s tym, ze sa hrac v U21 objavi.
2. Hracska zakladna ma v tejto sezone priznam sa prekvapila. Momentalne je pridanych v databaze cez 50 18-rocnych hracov. Nie kazdy bude oslovovany, ale moze motyka vystrelit a je dobre mat o nich aspon prehlad. Kazdopadne je ich viac ako sezonu minulu a predminulu ani nehovorim.
3. K tomuto som sa este poriadne nedostal. Kazdopadne to sa neda tak jednoducho povedat hlavne preto, ze nie kazdy hrac sa k tomu rozumnemu majitelovi dostane. Poviem priklad z terajsieho updatu, uz neviem, ci ma hrac 19 alebo 20 rokov, ale bol v databaze na predposlednom mieste a za sezonu sa prebil tusim na desiate. To som zostal silno prekvapeny, priznam sa.
4. Maximalne som podla mna schopny upozornit na to, ze su na trhu a na ich kvalitu. Nie vsetko sa to ale da ustrazit.

Last edited by Bohun at 2/17/2016 1:00:52 PM

From: razor

This Post:
00
276904.4 in reply to 276904.3
Date: 2/17/2016 1:20:04 PM
Overall Posts Rated:
284284
vdaka