BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Potop

Potop

Set priority
Show messages by
From: Nemac
This Post:
11
258251.3 in reply to 258251.1
Date: 4/25/2014 6:07:52 PM
Overall Posts Rated:
110110
Sad ih treba pozvati u Utisak nedelje... Obojicu... Da vidimo sta ima sad da kazu...

Potop nase klupske kosarke, i to u sred Beograda...

From: krmelj
This Post:
11
258251.4 in reply to 258251.2
Date: 4/25/2014 9:59:32 PM
Kurajberi
II.4
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
I treba ovako! Zasluzili su i jedni i drugi. Posle tolikog ovosezonskog prepucavanja na relaciji Vujosevic-Covic i svakakvog siljenja i bahacenja,stvaranja nestvarne mrznje ovako nesto je i trebalo da ih snadje.
Sto se tice Partizanove utakmice,kada je Smith pogodio trojku iskreno bilo mi je drago iako su Hrvati dobili nase. Zasto? Zato sto su se ti isti grobari toliko podsmevali Zvezdi i suzama Blazica vece pre ovoga da su ovo i zasluzili. Nije lepo smejati se tudjoj nesreci. Ovako oba kluba su ostala bez EL i to sto je snaslo i Partizan je NAJVECA MOGUCA PRAVDA!!!

Last edited by krmelj at 4/25/2014 10:05:49 PM

This Post:
00
258251.5 in reply to 258251.4
Date: 4/26/2014 3:40:44 AM
I B S
III.12
Overall Posts Rated:
166166
NAJVECA MOGUCA PRAVDA!!!

ali mi je zao partizana. ovosezonski peh sa povredama je trabalo da naplati sledece godine prolaskom u top8 ako ne i na f4.
ovako, ostaje utesni turnir. a czbdfmp, pa nadam se da ce izboriti ucesce u euroleague...

This Post:
11
258251.6 in reply to 258251.4
Date: 4/26/2014 4:35:00 AM
Overall Posts Rated:
1212
Iskreno da li bi ste se vi smejali nama sa smo mi igrali dan pre vas,naravno da bi

This Post:
00
258251.7 in reply to 258251.6
Date: 4/26/2014 5:37:53 AM
Znaci, ja zivim u brdsko-planinskom kraju, tako da ove padavine i eventualni moguci potop mi ne mogu nista. A ako se desi da padavine ne stanu narednih godinu dana, ja sam spremio nojevu barku. bjadj

This Post:
00
258251.8 in reply to 258251.1
Date: 4/26/2014 6:06:28 AM
ALE I NEMANI
II.2
Overall Posts Rated:
415415
Što se tiče prvog polufinala, rekao sam društvu, oko 3 min. pre kraja meča, da će Simonović šutirati u buzzerbeater za pobedu i promašiti. Drago mi je što sam bio u pravu, zbog njega, Radonjića i Čovića. Da je bilo koji drugi igrač šutirao, želeo bih pogodak.
Kad nisu pune tribine, ludih navijača, Zvezda je samo solidna ekipa. I Kup su osvojili, samo na navijače...

This Post:
00
258251.9 in reply to 258251.1
Date: 4/26/2014 6:16:17 AM
ALE I NEMANI
II.2
Overall Posts Rated:
415415
Što se tiče drugog polufinala, vratila se Kecmanova trojka, kad je najteže i tako to uvek biva.

Teško mi je da priznam, ali zaslužili smo ovakav debakl, samo zato što ni u čemu nismo složni. Lepo je rečeno pre F4: Zavadi Srbe, pa vladaj.
Dokle god budemo goveda, tako ćemo i prolaziti...

This Post:
77
258251.10 in reply to 258251.9
Date: 4/26/2014 6:55:56 AM
Overall Posts Rated:
590590
Gluposti. Kakav potop? Izgubili, pa sta? Kao da su Partizan i Zvezda toliko dominantni u odnosu na hrvatske klubove, pa je ovo sad neka nacionalna tregedija. Nikad nisu bili, niti ce biti. Pa mi i danas kad igramo u Zadru koji jedva opstaje, muku mucimo da dobijemo i igramo egal utakmice!
Da je postojala sansa, jeste. Da ostaje zal, ostaje. Ali najveca tragedija je videti suze momaka koji su prakticno na pocetku svojih karijera (Blazica, Bertansa, Zoa...) zbog jednog poraza. Tu se vidi koliko je njima bilo tesko da igraju, kako im je objasnjeno da je ovo utakmica na zivot i smrt. Kao da ne postoji sutra. E, to je potop. Taj nas nacin razmisljanja. Pa ti momci imaju jos desetak godina karijere, igrace jos mnogo lepih i teskih utakmica, igrace i za vece timove od nasih, igrace za reprezentacije svoje zemlje. I mi smo ih osudili na tugu svojom bolesnom ambicijom da oni "moraju" da pobede jer smo mi to tako zamislili.
Bolje i psiholoski spremnije ekipe su usle u finale. I mogu vam reci da cu sa posebnom kosarkaskom paznjom ispratiti finalnu utakmicu i da cu svim srcem navijati za "klince" Sarica i Nurkica. A mi pustimo nase momke da se igraju kosarke. Bez pritiska. Bez imerativa pobede. Bez igre na zivot i smrt. Nikad vise!

Last edited by Zvone Kralj at 4/26/2014 8:21:06 AM

This Post:
55
258251.11 in reply to 258251.4
Date: 4/26/2014 7:10:27 AM
Overall Posts Rated:
740740
I treba ovako! Zasluzili su i jedni i drugi. Posle tolikog ovosezonskog prepucavanja na relaciji Vujosevic-Covic i svakakvog siljenja i bahacenja,stvaranja nestvarne mrznje ovako nesto je i trebalo da ih snadje.
Sto se tice Partizanove utakmice,kada je Smith pogodio trojku iskreno bilo mi je drago iako su Hrvati dobili nase. Zasto? Zato sto su se ti isti grobari toliko podsmevali Zvezdi i suzama Blazica vece pre ovoga da su ovo i zasluzili. Nije lepo smejati se tudjoj nesreci. Ovako oba kluba su ostala bez EL i to sto je snaslo i Partizan je NAJVECA MOGUCA PRAVDA!!!

Iskreno gluplju, debilniju, idiotskiju recenicu od ove tvoje zadnje nisam cuo u zadnjih 15 godina.

To ako se neki debil u tvom drustvu smejao zvezdi to je njegov problem.

Ali da je to NAJVECA MOGUCA PRAVDA to su reci nekog ko ili je na nivou dvogodisnjaka pa je tek zapamtio te reci i upotrebljava ih samo zato sto eto moze da ih izgovori ili nekog ko je srbomrzac.

Verovatno se neko od Srba smejao i nekom bombardovanju druge zemlje, pa bi po tebi NAJVECA MOGUCA PRAVDA bila to sto su i nas bombaradovali????!?!?!??

Ni jedni ni drugi nisu zasluzili da im se ovo desi. Zvezda ima odlicnu sezonu, uzeli su kup, dosli do polufinala eurocup-a, bili ubedljivo najbolji u ligaskom delu ABA lige.

Partizan uz sve probleme sa povredama kljucnih igraca, odigrao odlicnu euroleague sezonu, bio treci u ABA ligi.

ZASLUZILI????!?!?!?!?

Ne bih se slozio. Jednostavno desilo se. Zvezdi jer covek ne zna da tempira formu igracima, Partizanu jer je sudbina htela tako.

Ali da je to NAJVECA MOGUCA PRAVDA, to je bolesnicka izjava.

Last edited by Dumbarajko at 4/26/2014 7:11:16 AM

This Post:
00
258251.12 in reply to 258251.11
Date: 4/26/2014 8:23:10 AM
Overall Posts Rated:
353353
Drago mi je što je otvorena tema da mogu i ovde da izlijem deo tuge. Mnogo teški porazi, meni lično osećaj kao posle Partizan-Petržalka u fudbalu kada je nesrećni Boja zakucao stativu. Razočarao me je pristup Bogdanovića u odbrani, kasnio je uvek na svom igraču i puštao šuteve, Dule se čini mi se nikad više nije drao na njega. Ne znam u čemu je bio problem, ali nije dao svoj maksimum, za prvog igrača ekipe nedopustivo. Partizan je imao mnogo tešku sezonu i na kraju je opet malo falilo da se sezona potpuno spasi, ali pravednije je ovako,posle 11 razlike utakmica je morala da se rutinski privede kraju ali Partizan to ove godine jednostavno ne ume. Cedevita je objektivno jači tim, sa ozbiljnim trenerom i jakom finansijskom podlogom, Partizan mora da sredi svoju finansijsku situaciju u klubu i možda će ovaj poraz biti prilika da se neki ljudi koji ga na loš način vode promene.
Što se tiče Zvezde ja sam posle uniksa pisao da je to razočarenje, ovo je još veće, Zvezda nijednu bitnu utakmicu ove sezone nije dobila, Radonjiću se i dalje verovalo, ali ipak je do trenera. Kažu neki pa ne može on da ubaci loptu u koš, tačno, ali može da kaže igračima ne forsirajte trojku ljudi kad ne ide. Pa opet bili su na kraju blizu pobede što samo pokazuje koliko je Cibona neozbiljan tim i koliko je ovaj poraz sramotan, nisam video ni u jednom sportskom takmičenju da je neki favorit na ovaj način izgubio na svom terenu.
Međutim, Zvezda će i sledeće sezone imati jak i konkurentan tim, nije isključena ni mogućnost da se dobije wild card, a ko zna može i kvalifikacije da se prođu. Partizan je s druge strane mnogo više izgubio, ali dosta je i bilo vala celu deceniju i kusur neprekidno evroligu, treba sada započeti pametnu obnovu.

From: Ogi
This Post:
11
258251.13 in reply to 258251.12
Date: 4/26/2014 9:05:14 AM
Overall Posts Rated:
172172
aj na stranu to šta se desilo u polufinalima-ali meni iskreno smeta i to BAŠ SMETA sledeće: već par sezona čelnici te nazovi lige forsiraju neke glupe sisteme kojim bi doveli nekako u završnicu takmičenja i na kraju u evroligu klubove iz zapadnih republika nekadašnje nam države...to im je ove sezone i uspelo...
POENTA -treba nekako da Srpski klubovi izađu iz te lige i igraju NAŠU ligu !

Last edited by Ogi at 4/26/2014 9:07:23 AM

Advertisement