Evo finalistaaa :
KK Rajvosa- Minesota Timberwolf - Prva liga BiH
KK Celik U31-Mahmurni Golubovi - II.1 liga.
Po meni neocekivano finale. Celik me veoma iznenadio, pozitivno naravno, kao i Golubovi. Valjalo je ostaviti Radexa i Rasu da cekaju sledece finale. Zaista veliki uspjeh finalista. Ocekuje se prolazi momaka iz Celika u prvu ligu.
Muljavci-the anonimus- II.2 liga
Dvije ekipe koje su bile najbolje rangirane u regularnom dijelu sezone su se sastave i u finalu naravno. Anonimus je uvjek bio nezogodan i pamtim ga po losem ( losem po mene) jos kad sam ja igrao II.2 ligu :) Bilo kako bilo ocekujem pobjedu Muljavaca, jer Muljito zeli osvetu i povratak u svoju staru ligu, a i Muljavci imaju dosta jacu ekipu.
KK Lisac- Spartan 300 - II.3
Vec najavljeno finale . Vjerovatno najzanimljivija utakmica od navedenih. Lisac ima malo jaci tim , ali se ni lisac sa druge strane nece predati. Mala prednost Spartancima, cistno na iskustvo :P
Bosnien Tigers-KK Invalid- II.4 Evo je ipak najzanimljivija utakmica. Blagi favorit mi je Invalid i volio bi da on prodje pa da napravi malo zurke u prvoj ligi ili da je pokvari. Kako god srecno svim ekipama u finalu. Ocekujem finansijske pomoci od ekipa koje sam podrzao ako prodju. Ae cao :)