Rozhodl jsem se kandidovat na post NT tymu. Tuto hru hraji rok a tohle je moje 5 sezona na BB. Mnozi z vas ste si jiste vsimly ze kandiduji kazdou sezony na trenera a zatim bez uspechu. Myslim ze je na case udelat zmenu v trenerovi a dat sanci nekomu jinemu nez rwystykovi. Vetsina z vas mu dava hlas jen proto ze jsi na nej uz zvykla ze tuhle hru hraje od zacatku co snad existuje. Jasny rwyst je dobrej manazer ma slusnej tym dobre vysledky jak klubove tak repre. Ale myslim ze by mohl byt cas na zmenu netvrdim ze ja jsem nejlepsi dokonalej fantastickej proto davejte hlasy me a vyhraju vse co se da vyhrat, nemuzu vam slibit odmeny to co vam slibuje rwyst ale muzu vam slibit ze bych udelal vse proto abych vedl NT tym co nejlepe umim postupne bych zapracoval do NT tymu nove taktiky zridil webove stranky venovane BB a predevsim NT tymu s diskuzema chatem a ruznym rozborem taktik co jsem zatim osobne vyzkoumal atd. Proste chci dokazat ze NT tym dokaze vest i clovek co nehraje prvni ligu nema v klubu k dispozici nejlepsi hrace
Jsem lepší než vy !!! xDD