Ostateczne wyniki typerki - może z opóźnieniem, żeby wyeliminować połowę stawki, ale zawsze są

Gratulacje dla Kowala (62,5 pkta), który pokazał nieprawdopodobną klasę, typując fazę pucharową - z 8 ostatnich meczów turnieju trafił aż 4 dokładne wyniki i czasami aż musiałem sprawdzać daty wpisów, bo aż nie mogłem uwierzyć w jego typy

Wyróżnienia należą się także drugiemu Enigmosowi (55 pkt), trzeciemu Polo (54,5 pkt) i piotrkowi90s, który jako jedyny urwał aż 2 bonusy (za mistrzostwo Francji i odpadnięcie Polaków w grupie).
Dzięki, że mimo nieregularności typerki do samego końca pozostała wierna grupa około 10 typujących. Można więc uznać, że ten konkurs mimo wszystko odniósł sukces.
Co zaś do samego finału, cieszę się z wygranej Francuzów, głównie dlatego, że Chorwaci w drodze do finału wybili mi parę ekip, z którymi sympatyzowałem (Dania, Rosja, Anglia). Żałować będę tego, że nie obejrzałem na żywo Belgii z Brazylią, że Japonia nie dowiozła 2-0 i nie sprawiła megasensacji, wchodząc do ćwierćfinałów, w sumie też tego, że przez swoją defensywę Anglia zmarnowała szansę na medal.
Gwiazdą turnieju zdecydowanie dla mnie Mbappe i jego nieprawdopodobna atletyczność. Gola turnieju jakoś nie mogę wybrać, bo obejrzałem zbyt mało spotkań, ale na pewno wolny Ronaldo z Portugalią zrobił na mnie wrażenie.
Leniwy, stary, wyliniały kocur. Czasem jeszcze zerknie na polskie tłumaczenia.