Sir Otis, felicitari pentru performanta din B3, si multa bafta in ultimile 2 meciuri din B3, decisive de altfel, ultimul chiar foarte greu. In primul rand solutia cea mai simpla si logica in acest caz dificil pentru tine, este sa joci atacul pe interior, daca crezi ca adversarul se va apara 3-2 zona. Acesta este principiul jocului.
Eu am ales 3-2 zona, fiindca am apararea pe exterior ceva mai slaba decat pe interior, deci chiar si in cazul unui atac echilibrat eram dezavantajat, dar motivul si mai special pentru care am ales 3-2 zona impotriva ta, este ca si la atac echilibrat, aruncarea din saritura este mult mai mare pentru jucatorii tai de exterior cj,ar, chiar si ex, ceea ce este direct proportional cu nr de aruncari la cos per meci.
Chiar si asa, alegerea unei tactici pe interior sau pe exterior este mult mai eficienta , cat timp iti surprinzi adversarul cu o aparare slaba si o tactica de aparare gresita. A se vedea ultimile mele 2 meciuri.
Si la toate aceste lucruri mai pot preciza si entuziasmul echipei mele care este 15=invincibili. Zice cam totul si acest lucru. Si desi joc cu lejer toate meciuriurile,din ultimile 4-5 saptamani, cate 3 meciuri pe saptamana nu mai vrea sa mai creasca mai mult de atat, desi 20 ar trebui sa fie limita.
Deci ca un sfat foarte util, pe care eu l-am invatat pe hard way, desi observasem inainte la bc constanta chestia cu entuziasmul, meciul cu constanta quasars mi-a aratat pe deplin importanta entuziasmului, 5 nivele in plus la entuziasm fata de adversar insemana victorie sigura. Acelasi lucru s-a intamplat si in ultimile 2 victorii ale mele.Nu e nici un secret.
Sper sa va fie cat mai utile sfaturile mele si sa ajunga in cele din urma si great 8 la acelasi nivel cu big 8. Ar fi foarte frumos zic eu, cei mai buni dintre cei mai buni.
p.s. ip-ul meu nu e de constanta... nici macar din Romania. Sorry for you mate, but that's the hard way with this entuziasm.
Invest now, take advantage in the future. It seems to be another law of this game.
Best regards,
Aurash
Last edited by STEFANAURELIAN at 2/10/2014 3:10:58 AM