Hvala tebi na cestitkama :) Iskreno i ja sam prvo mislio da ostanem u ligi,ali se otvorilo prvo sa Speckovim ocajnim startom a posle kad sam vidio da ce Enis tamo lagano uci i da niko drugi nije konkurentan krenuo sam se pojacavati,ocekujuci od Kenija da uradi isto zbog prosle sezone.I jedina tekma koje sam se plasio bila je polufinale sa njim i povrede Smala.Srecom sve je na kraju dobro ispalo i da i ja nakon jednog izgubljenog finala druge lige dobijem sansu da se takmicim sa najboljima.
Sta ce tamo biti ko zna.Pogledao sam i ostale finaliste i ovo je daleko najjaca liga,i najjaci finalisti,ali ruku na srce mislim da prva liga odavno nije bila slabija.
Cestitke i tebi Enise na zasluzenom plasmanu u visi rang,zelim ti puno srece tamo i da ostanemo makar jednu sezonu :) Ostalima puno srece u narednoj sezoni da vas povrede zaobidju i sa dosta zelenih strelica.
A posebno hvala svima na ovih 300 poruka sto mi je nekako najdraze od svega,kakve god one bile :) Da ih nije bilo bilo bi monotono i dosadno,ovako je svaka utakmica imala neku vecu draz bar meni :)
Toliko od mene za ovu sezonu,zivi mi i zdravi bili :)