exw aganaktisei....perysi kai propersi mou traymatistike o Gill 2 fores fetos o Palocci...epitides to kanei PANTA na xtypaei o kaluteros mou paixths????eimai sto para pente na to parathsw eilikrina...den exw pou den exw xrono na paiksw exw kai ayta pou den mporw na ton antikatasthsw ayth thn stigmh.,...eleos..sygxarhthria ston antipalo gia tin dikai niki tou...htane to xeirotero mas mats....pame parakatw
kai autos o karagiozis o Elbufer ton xava tou....Rate gia V kathgoria exei o vlakamas me wage 8k....ftououou
ax ax ax....
ενώ ςγώ φίλε που προπονώ παίκτες ότι κι αν γίνει την βρίσκω με αυτό!
η στασιμότητα είναι που σε χαλάει.λες΄πόσα χρόνια να κάτσω εδώ στην ΙΙΙ?
αλλά αν θέλεις να προοδεύσεις χρειάζεσαι πλάνο προπονήσεων!
εγώ πχ πέρσι ξεκίνησα τη σεζόν με περ.άμυνα στον Σιδηρόπουλο στο αξιοσέβαστος μόνο!τα ίδια και ο κουλοχέρης!
του χρόνου όμως και οι 2 θα είναι στο 14-15!ακόμα και ο κακλαμανάκος θα είναι στο 11-12....
εξάλλου θα τους πληρώνω μόνιμα λιγότερο από όσο αξίζουν στο τέλος της σεζόν που κρίνονται τα πάντα!
μπορείς ακόμα ανάλογα με το τι προπονείς να βγάζεις και λεφτά πολλά!αλλά εγώ δεν πάω για αυτά!
σίγουρα όμως χρειάζεσαι κάποιο βάθος για να μην παθαίνεις ότι έπαθες τώρα!
κοίτα τι έπαθε ο Τζόκερ!έξω για 2 εβδομάδες ο Τσουνκάο!τώρα πως θα παίξει?
κι εγώ είχα τον ντονάντο έξω για 2 εβδομάδες + άλλες 2 πιθανότατα μέχρι να στρώσει η αγωνιστική του κατάσταση!
οπότε αντί να τα παρατήσεις κοίτα να προσαρμοστείς και να διασκεδάζεις περισσότερο.
υπάρχει τρόπος...