BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενειο Η ΩΡΑΙΑ ΑΙΓΑ (Ανακαινισμένo)

Καφενειο Η ΩΡΑΙΑ ΑΙΓΑ (Ανακαινισμένo) (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
131640.295 in reply to 131640.294
Date: 3/15/2010 7:14:16 PM
Overall Posts Rated:
170170
xaxaxa! ontws gia na thymasai ton karterouliwti ontws tha katexeis k apo mpala!!!!! aytos einai pou irhte apo ameriki san megalo talento?

This Post:
00
131640.297 in reply to 131640.296
Date: 3/15/2010 8:27:54 PM
Overall Posts Rated:
7979
μην ασχολεισε με τον παοκ τοτε..
εμπαθης ειρωνας γινετε ο καθενας μας..
για να δοκιμασω..
αυτος ο κατρελουλης επαιξε στον γαυρο??εχετε παραδοση μαλλον απο αμερικα..γι αυτο κατι εχω ακουσει απογονοι του στολου..
αλλα μαλλον κανω λαθος ..εσεις ειστε επιστημονες..σορρυ..
παντως ο νταταλο το παληκαρι(λεμε τωρα) ηρθε στην σωστη ομαδα..χεχε gay εε γαυρος ηθελα να πω..
δεν μ απαντησες ομως γιατι εισαι τοσο εμπαθης με τον παοκ??θα μας πεις??
δεν εχεις κατι να ζηλεψεις σωστα??τοτε??η μηπως εχεις??μπααα
τι να ειναι...???

This Post:
00
131640.299 in reply to 131640.298
Date: 3/16/2010 4:56:44 AM
Overall Posts Rated:
8888
Θα πω κάτι που το έχω ακούσει απο έγκυρη πηγή. Ο βαλβερδε εχει κλείσει στον Ολυμπιακό και επίσης ολο το δικό του επιτελείο. Επίσης κατα 70% ο Κοβασεβιτς θα ειναι μέσα στο επιτελείο του ολυμπιακου του Χρόνου. Επίσης , ο Σωκρατης Κοκαλης δεν είναι στα καλά του και γενικά είναι εκτός έλεγχου.... Αποφάσεις στον Ολυμπιακό παίρνουν άλλοι εκτός απο αυτόν...

This Post:
00
131640.301 in reply to 131640.300
Date: 3/16/2010 5:33:50 AM
Overall Posts Rated:
8888
Σεβόμαστε ολοι τον Σωκράτη Κοκαλη σαν άνθρωπο που εχει δώσει αρκετά στο Ολυμπιακο αλλά και στον Ελληνικό αθλητισμό. Σεβομαστε και αγαπάμε ολοι τον πρόεδρο και ειναι σίγουρο πως αυτο που εχει κάνει στο ολυμπιακό δύσκολα θα το καταφερει αλλος. Αλλά...εχει παρει και απο τον Ολυμπιακό αρκετά και ο ίδιος.Δεν μπορεί απο εδω και περα να μας φτιάξει τον Ολυμπιακο που ονειρευόμαστε , δεν μπρει να πραγματοποιήσει τα όνειρα που θέλουμε , εμεις θα ήμαστε παντα δίπλα στην ομαδα οπου και αν παίζει σε ολα τα αθλήματα , αυτος μπορεί? Η απάντηση ειναι οχι.. Ο Ολυμπιακός θελει τέρμα , θελει ενα αμυντικό χαφ θελει αριστερό χαφ θελει δεξι χαφ και ενα παίχτη να φτιάχνει παιχνίδι. Μην σου πω και επιθετικο... Δεν εχει την επιλογη να πάρει 4-5 παίχτες και να του βγουν 2. Πρέπει να παρει 5-6 παίχτες και να του βγουν όλοι. Πραγμα αρκετά δύσκολο και βεβαια αρκετα ακριβό...

Σωκρατη σε αγαπάμε , αλλα είσαι λίγος για τα όνειρα μας.

From: nikos64

This Post:
00
131640.302 in reply to 131640.301
Date: 3/16/2010 6:03:17 AM
Overall Posts Rated:
303303
πως το λεγανε οι αρχαιοι ρωμαιοι? σκληρος νομος αλλα νομος.
ξερεις τον νομο και εν γνωση σου τον παραβαινεις γιατι τον θεωρεις αδικο , εγω μπορει να θεωρω εναν αλλο νομο αδικο να γινω και εγω παραβατης?
αλλα οπως και να εχει το πραγμα ΑΝ οι διοικουντες τα σωματεια τους ενδιεφερε θα ειχαν επιβαλλει την ταξη αλλα δεν θελουν.
αυτο και τελος απο μενα.

This Post:
00
131640.304 in reply to 131640.303
Date: 3/16/2010 6:21:01 AM
Overall Posts Rated:
8888
Για να πάρεις το ελληνικο πρωτάθλημα με τα δικα σου δεδομένα συμφωνώ , για να περπατήσεις και να παρεις ενα ουεφα πρέπει να σκάσεις χρήμα και να εχεις ενα προπονητή, Εγω αυτο που θελω ειναι ένα , να παρει εναν προπονητή και να τον κρατήσεις 5-6 χρόνια , ας χάσουμε ρε αδελφε και ενα πρωτάθλημα και δυο και τρια , αρκεί η ομάδα να εχει ενα πλανο να βλέπουμε οτι γίνετε δουλειά , οτι ο diogo και ο καθε diogos... εχει εναν άνθρωπο διπλα του να τον παρακολουθει και να τον προσέχει , ωστε να μην κανει τα δικα του. Η ομαδα θελει οργανώσει και άτομα νεα με όρεξη και φιλοδοξίες και εξυπακούεται με καλο πορτοφόλι. Ανθρωπους που αγαπανε την ιδεα ολυμπιακός και δεν θελουν να βγάλουν απο αυτην. Νεα δεδομένα , οργάνωση και υγειά... Αυτα συγνώμη αλλα ο Κοκαλης δεν μπορεί να τα προσφέρει πια , οσο και αν μας πονάει αυτη ειναι η αλήθεια...

Advertisement