pozz,
moram se nadovezat na ova pisanja o kosarci...kao bivsi profesionalni kosarkas i tko u tome i dan danas radi, alkar je rekao kljucnu stvar u ciboninom problemu,nedostatak omladinske skole ili nekvalitetno obnasanje iste te duznosti...trener juniora u Ciboni je trenutacno Veljko Mrsic, iliti Rozic 90'ih,covjek koji je cijelu svoju karijeru bazirao na obrani i borbi za svaku loptu i na tome mu skidam kapu,sut je za razliku od Rozica bio puno bolji...ostalo,ispod prosjeka,sto takav covjek moze nauciti talentiranog klinca? A imaju ih dvojicu,jako talentiranih,jednog malog Stipeta Krstanovica koji sa svojih 205cm moze igrat beka i igra ga na posudbi u seniorskoj kosarci,a sveznadar od Mrsica ga gura na centra,mali gubi sve sto ima u nekvalitetnim treninzima....to je samo primjer...pojacanja za Cibonu iz hrv lige?? nemojte bit smijesni,kakav Zoric,Rudez? ljudi budite ozbiljni to su kvalitetni igraci za domace prvenstvo,Euroliga,NLB, to je neka druga prica...di bi bio Rudez da nema Bazdarica,Zizica...covjek je probao u Union Olimpiji igrat euroligu,smijesno...Zoric,slicna prica,samo puno veca volja i to je za pohvalu,i napreduje iz sezone u sezonu...ali euroliga? nikako, jos jedna stvar za koju osobno mislim da je alkar u pravu ali iskreno se nadam da nije - Bogdanovic, drago mi je da je dobio priliku,i da ju je prakticki iskoristio,ali opet dolazimo do toga da je Cibona imala financije,Bogdanovic bi bio na dnu klupe,zajedno sa Radosevicem a da ne govorim o Zubcicu,taj decko stagnira 3 sezone, jbte cetvorka bez ledjne igre,bez obrane,bez krvi,i jos jedna stvar,zaboravite to mlad je,to su hrvatske price,ili je dobar ili nije...a nije,niti ce bit...RAdosevic,druga prica,bravo za fight,rad, i karakter,ali talent...njemu su ga maznuli jos u kadetima...uzas...u hrvatskoj ima euroligaskih igraca ali oni su iz vise razloga daleko od tog izloga,dalje od cibone, po meni,i kazem rijec je iskljucivo o mom ukusu,iskustvu, pravi igrac je Kruno Simon,taj decko ima sve,osim srece i zdravlja,i treba otici iz zagreba,dok u ovom trendu i ja jos nisam potpisao za njih...;)) mislim,vide ljudi,tu se jos moze uzet,ajmo svi u zagreb....svaka cast Muli,koji i ovakav,je mlazni avion za pola nase lige...strasno...i zato molim vas,pricu o talentu i godinama,i ciboni,ostavite za nekog drugog,jer u hrvatskoj ne igra TOCNO, a sad citajte ove brojke, 176 KOSARKASA koji igraju za novce,iliti imaju ugovore van hrvatske,iliti igraju na koledzu...itd, to vam je 10 KLUBOVA,i to bi onda bila ok liga,i tu bi se definitivno mogla stvoriti masa igraca za Cibonu,Split,Zadar,Zagreb itd...
Dok je tako,i dok nam je najveci proizvodjac kosarkasa KK Rudes,jer imaju 300 djece koji rade,za hrvatsku,u vrhunskim uvjetima...ja navijam da,sportski prijatelji iz Sinja udju u Prvu Ligu ako nista drugo onda zbog LJUBAVI, naprijed ALKAR!!!!
pozz
jay