Ranije smo bili i bolje rangirani, pa smo mogli da radimo šta god.
Ove sezone smo u grupi imali 4 reprezentacije koje su bolje od nas tako da nam definitivno treba bolji rejting + ako protivnik ne bude igrao sa igračima od 20 godina, opet je izlišno posmatrati kako to izgleda.
Što se tiče trenutnog sastava, ima igrača koji ne zaslužuju da budu u reprezentaciji, ali sam i napomenuo da ako neko prodaje igrača - možemo da mu damo zastavicu radi lakše prodaje. Ti igrači ne igraju, totalno je nebitno da li su tu ili ne.
EDIT:
Ono što jesam malo zapostavio jeste skauting. Hteo sam da ga odradim kad prođe trening prošlog petka, ali nisam stigao jer hoću da napravim neki alat koji će da nam pomogne oko skautinga, ne samo sad nego i budućim selektorima. Imamo problem sa skautima i ako ćemo da budemo realni, uvek smo ga i imali u manjoj ili većoj meri. Selektor koji je uspeo sam da obavi sve je bio Oziris, uz pomoć alata koji je napravio spaciulis, ali taj alat više nije u funkciji. Radio je tako da su se poruke automatski slale, ali je to značilo da vlasnik igrača mora da odgovori. Ja sam zamislio nešto drugačije, ali za to treba dosta vremena da se ostvari.
Skauting će delimično biti odrađen danas, s tim da opet kažem, ako ne nađemo protivnika koji igra sa U20, opet će igrati igrači od 21 godine.
Last edited by LA-Мартиненко at 6/5/2025 4:46:31 AM
No guts, no glory!