Kedves Olvasók!
Amint az látható, Arsene és Kaygee menedzsereknek valami valahol nagyon fáj. :( Talán a korábbi választási kudarcok, talán Vendabalt szeretnék nagyon kapitánynak, talán valóban semmi reális nem volt azokban a KONKRÉT tervekben, skillekben, magyarázatokban és levelekben, amiket eddig próbáltam adni az arra méltó kérdésekre, netán valóban valami régi online sérelemből emlékeznek páran a nevemre. :( Fogalmam sincs hol az igazság, úgyhogy minden ide látogatótól csak annyit kérek, hogy bizonyosodjon meg mindenről a saját szemével: olvassa végig az elejétől a topikot. Hosszú lesz nagyon, mert sok volt a sarokba szorításos kérdés, a félreértés vagy magyarázat, néha fájni fog még az olvasás is, de talán felfedez valami értelmeset is. :) Mindenképpen legalább eddig a sorig eljutva hozza meg a saját döntését, legyen az bármi. Szépen szavazzon belátása szerint, én pedig szerintem befejezem a kampányomat éjjel egy végső zárólevéllel, amiben az aktuális és égetően fontos "mit tervezek vesztés esetén a jövőben" kérdésre is válaszolok. Ami úgysem fog megfelelni pár embernek, de ezt már megszokhattam. :)
Sajna nekem még akadt más munkám, de ez a délután egyébként is Vendabalé kellene legyen, hiszen kihagyott 1-2 napot a kampányból. Szüksége nincs rá ugyan a hírneve miatt, de hátha él vele. :)
Üdv!