BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > U21 Milli Takımı

U21 Milli Takımı (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
267694.30 in reply to 267694.27
Date: 2/7/2015 6:32:50 PM
Overall Posts Rated:
245245
hocam tekrar yazıyorum:

kuralları hatırlattım ama kuralları uygulamam gerekirse ben uygulayamam. yani bu tartışmanın içinde bulunmuyor olsaydım ve sadece dışarıdan bakan bir GM olsaydım ve sizi uyardığım konuyu adet haline getirseydiniz, o kural uygulanırdı.

şu anda bu tartışmanın içinde olduğum için böyle bir şey yapamam. siz de ileride (yani başka konu ve tartışmalarda) sürekli negatif olmak, bir şeyler ima etmek gibi bir davranış edinmezseniz başka bir GM de size herhangi bir yaptırım uygulayamaz.

Last edited by GM-incow sk at 2/7/2015 7:09:17 PM

From: GM-incow sk

To: ard
This Post:
11
267694.31 in reply to 267694.29
Date: 2/7/2015 6:49:41 PM
Overall Posts Rated:
245245
global forum kurallarıyla buranın kuralları aynı, işin kültürel bir boyutu yok, sadece çok bilinmeyen bir uygulama olduğu için globalden örnek verdim.

O olaylar zamanındaki recep ile şimdiki recep farklı insanlar değiller. (!)

İşte olayda tam burada cereyan ediyor...Bugün nasılsam ve ne isem yarında O olacağım. Çünkü dünde O idim...

işi böyle bir boyuta vardırmanın lüzumu yok. verili şeyler yani forumlarda yazılan çizilen şeyler üzerinden yazıyoruz, bunun dışına çıkıp afaki ithamlarda bulunmaya lüzum yok. o cümlenin sonundaki ünlem işaretinin ne anlama geldiğini inkar etmeyecek olsanız "hayırdır karakterimde bir bozulma olduğunu mu ima ediyorsunuz" derdim de ne ben böyle bir şey yazayım ne siz cevap verin. tartışma şirazesinden iyice kaydı.

ne yani ben de "beni bilen bilir alemde adımız, mekanlar da şeklimiz mi var" diyeyim?

neyse dediğim üzere iş karaktersizlik ithamına da döndüğüne göre tartışmayı bitirmenin zamanı gelmiştir.

tekrardan saygılar...

This Post:
00
267694.32 in reply to 267694.30
Date: 2/7/2015 6:53:11 PM
Overall Posts Rated:
6060
bana ısrarla bazı ımalarda bulunuyorsunuz sıze gore bır sey yazıp sonra yazdıgımı ınkar edıyormusum fılan gıbı ben her dedıgımın ve yazdıgımın arkasındayım ama bu yazılanları sızden baska buyutup farklı boyutlara ceken olmadıgının farkındasınız umarım bu konu harıc benım nerde negatıf yazdıgımı gordunuz negatıflıge sebeb de sızın farklı anlayısınız her seyı kendı bakıs acınızla yorumluyorsunuz daha yapıcı olmanız lazım forumu canladırmaya calısan kısılerı bu sekılde negatıflıkle suclamak rencıde etmek ne kazandırır sıze anlamıyorum ...

bakın recep hocam tbl de 2 takım ınaktıf 2 lıgde bır dınya takım oyle forumda yenı baslayanlar bır sey sormuycaksa yazan yok eskıden en guzel sohbetlerın oldugu tbl forumu bıle bıtmıs hal boleyken ıyı seyler yapmaya calısanları kırıcı davranıp forumlardan uzaklastırmak sıze ne kazandırır bılmıyorum en fazla gecenın bu saatıne kadar yazmassınız uykusuz kalmassınız forumla ve menecerlerle ılgılı hıc bır sekılde yorulmassınız.. sımdı sız dıyeceksınızkı ne yanı ıyı bır sey yaptın da onumu soyluyorsun :) guzel bır sey yaptın dıye mıllı takım koclarını elestırerek ne kazanacaksın sessız kal takımına bak oyundan zevk almaya bak gıbı seyler dıyeceksın mutlaka:) recep hocam bız koyun degılız kı ınsanız sohbet lazım muhabbet lazım bizde forumda en dıbe vurmusken gelıp guzel ınsanlarla bır seyler yapmaya calısıyoruz hatta yabancı forumlardan bıle menecerlerın gelıp bızım forumda ıddıa oyunu oynamasını bıle ayarlamaya calısıyoruz muallım hocanın gayretlerıyle vsvsvs

sımdı boyle pozıtıf seylerı yapmaya calısıan bırı ni negatıflıkle sucluyorsunuz ya demekkı ben 10 sezon once forumdakı hareketlılıgı saglamaya calısırken negatıf oluyorsam 10 sezonda forum bu hale pozıtıf menecerler sayesındemı dustu ..

Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
This Post:
00
267694.37 in reply to 267694.32
Date: 2/7/2015 6:59:16 PM
Overall Posts Rated:
245245
tekrardan alıntı ve cevap mekaniğine girmeye gerek bir şey yok. haktan hoca sen bunları daha önce yazmıştın ben de daha önce cevaplamıştım.

forumun canlanması konusunda ise bu yazdıklarımın illa ki bir etkisi olacaksa bence genel olarak olumlu katkısı olacaktır. neyse konumuz o değil, sırf foruma olumsuz etkisi olmasın diye yazılan her ithamı vb. şeyi sineye çekeceksek en temizi oyunu bırakalım. ne bu sebepten oyun bırakılır ne de o yazılanlar cevapsız bırakılır. bu böyledir.

benden şimdilik bu kadar.

saygılar.

Last edited by GM-incow sk at 2/7/2015 7:00:04 PM

This Post:
00
267694.38 in reply to 267694.37
Date: 2/7/2015 7:03:21 PM
Overall Posts Rated:
245245
ek olarak dışarıdan tartışmayı izleyenler fark edemeyeceği için yazmak istedim, üstte silinen mesajlar haktan hocanın yanlışlıkla aynı mesajı 5 defa yazması nedeniyle kendisi tarafından silinmiştir.

"o kadar yazdın ettin, sonra da mesajları sildin" diye düşünülmesin.

This Post:
00
267694.39 in reply to 267694.37
Date: 2/7/2015 7:06:41 PM
Overall Posts Rated:
6060
recep hoca daha once yazdık evet ama herkesın yorum ve anlayısı farklı o sebeble ben bazıları yazdıklarımı yanlıs yorumluycak dıye dusunce yapımı degıstırmem dogru bıldıgımı soylerım bendende bu kadar herkese ıyı geceler...

Advertisement