Já doufám, že v tréninku se blýská na lepší časy, mohou asi nastat nějaké přechodné situace s užším kádrem, ale věřím, že dlouhodobě i díky větší použitelnosti 19 letých draftů a druhým týmům v Utopii.
Můžu se mýlit, ještě jsem skautované hráče neprojížděl věkovou strukturou, ale na SF podle mne dorůstá několik zajímavých hráčů, i když je otázka, jestli někdo z nich bude novým Zitou nebo Dvořákem nebo se budeme muset spokojit s kvalitou úrovně Antonína - i když i MS jsme vyhráli se Sedlárem, který byl spíše jeho kategorie. Na guardech se mi zdá, že naopak může být docela problém, až na nám zestárne generace dnešních tahounů. A pod košem to byl vždycky problém, už v době největší slávy to táhla obvykle čtveřice Hána, Urbánek, Liska, Vogel a za nima byla propast.
Pokud se vydáme pod košem cestou 15-18-18, bude poměrně komplikované hrát kvalitní LI, ale asi nic nebrání tomu, mít kombinaci těchto a 17-17-17.
Hrát zóny může vypadat jako riziko, ale pokud se dostaneme dříve nebo později do situace proti nějakému soupeři, že si budeme myslet, že klasickým setupem máme minimální šanci, tak pak je podle mne prostor proto hrát vabank a jít i do toho rizika se zónou.
Last edited by rwystyrk at 10/18/2014 4:04:50 PM