Na początek witam wszystkich - znanych i tych dopiero poznanych:) to będzie mój 4 sezon w II lidze, ale u Was goszczę po raz pierwszy :)
Na początek jak zobaczyłem forum, to szczęka mi opadła :o ostatnimi czasy większość forum jest wymarła a tu wygląda jak dobrych 10 sezonów temu :) super :)
@ Tomek de Mello - mieliśmy przyjemność w LP parę razy zagrać :) na razie 3:2 dla Ciebie i zobaczymy jak to pójdzie dalej :)
@ airmar - my też się trochę lepiej znamy :) 4-1 dla Ciebie i sezon razem w lidze :)
@ Astarotte - jak pisałeś 2-0, ale wtedy pamiętam to był mój debiut w 3 lidze a Ty miałeś drużynę zupełnie poza zasięgiem (z Apator Team) więc bardzo chętnie wznowie rywalizacje :)
@Jax - jako najbardziej utytułowanemu oddaje honory :)
ufff... ile tych @ musiałem zrobić ;)
A co do moich planów na sezon to muszę dokonać jeszcze trochę roszad w składzie, ale będę chciał raczej uderzać w górne części tabeli - co wyjdzie, zobaczymy :) moim zdaniem zmiany BB nie idą w dobrą stronę, i coraz bardziej tracę frajdę z tej gry, więc stwierdziłem, że młodych muszę z klubu posłać w świat, zaciągnąć starą gwardie, i zobaczyć co się uda z nich wycisnąć i zajść jak najwyżej się da :) jak nie podołają to pozwolę zarówno im jak i sobie odwiesić na kołek buty i skończyć przygode z BB :) ale myśle że jeszcze 2-3 sezony potrzebuje na dorośnięcie do tej decyzji :)
Jak na razie życzę wszystkim powodzenia i oby kontuzje Was omijały :)