BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > Novak Đoković

Novak Đoković (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: JoccY

To: Gule
This Post:
11
188695.29 in reply to 188695.27
Date: 7/6/2011 5:23:12 AM
Overall Posts Rated:
613613
Nema sanse, da alberto pobjedi ove godine :P

From: Gule

This Post:
00
188695.30 in reply to 188695.29
Date: 7/6/2011 1:06:43 PM
Bosnian Tigers
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
597597
Second Team:
Bosnian Tigers Junior Team
Nema sanse, da alberto pobjedi ove godine

Ima nas pratimo, vjeruj mi ja budala danas proveo tri sata uz biciklizam, nisam dobar nimalo, dobra etapa bila, jest da mi nisu bas drage ove sprinterske etape ali Boze moj. Endi Slek (ne znam izvorno napisati) bi ove sezone trebao da uzme titulu ali bit ce zanimljivo, nema vise Astanu iza sebe Alberto sad za njega voze momci koji su vozili za Endija prosle sezone

From: Bevzil

To: Gule
This Post:
00
188695.31 in reply to 188695.27
Date: 7/7/2011 8:00:58 AM
Overall Posts Rated:
7474
Sad da ja otovrim temu o Contadoru jer ajmo reci pratim bicklizam je uredu, vejrovatno ima jos neko ko prati biciklizam :P

Slobodno, ako to ikoga, tema će biti posjećena i ne vidim nikakav problem...

This Post:
00
188695.32 in reply to 188695.11
Date: 7/7/2011 9:55:44 AM
Overall Posts Rated:
00
jebo vas djokovic nadal je car kakav djokovic ta tema nije predvidjena za buzzer

This Post:
11
188695.33 in reply to 188695.32
Date: 7/7/2011 10:20:25 AM
Overall Posts Rated:
613613
jebo vas djokovic nadal je car kakav djokovic ta tema nije predvidjena za buzzer

Preporucio bih ti da procitas pravila pisanja na forumu. Takodje bi ti i jedan pravopis maternjeg jezika dobro dosao. :)

Last edited by JoccY at 7/7/2011 10:20:38 AM

This Post:
00
188695.34 in reply to 188695.33
Date: 7/7/2011 10:45:05 AM
Overall Posts Rated:
1313
ma opusteno momci ... svoj zivot i lagano :D ... cestitam svima heh

This Post:
00
188695.35 in reply to 188695.32
Date: 7/7/2011 10:49:49 AM
Overall Posts Rated:
2525
hahaha... Josipe bolan pomalo... hahaha

This Post:
00
188695.36 in reply to 188695.32
Date: 7/8/2011 7:43:15 PM
Overall Posts Rated:
1616
Sta tebe baca ? O.o
Ljubomora cini cuda... :D

This Post:
00
188695.37 in reply to 188695.36
Date: 7/8/2011 8:16:52 PM
Overall Posts Rated:
176176
Čovjek nema ništa protiv Đokovića, vjerovatno. Za tu ljubomoru možeš optužiti svakog drugog-trećeg pratitelja tenisa koji sve vrijeme navija za Nadala i kada ga svrgne neko drugi, i dalje, naravno, tvrdi da je Nadal ''car.''

To je isto kad bi me optužio da iz ljubomore navijam za Arsenal samo zato što mi smeta što je Vidić Srbin, a ne zato što za Arsenal navijam već deset godina.

Koji vam je vrag, spustite te nacionalističke tenzije. I Ivanišević je osvojio Wimbledon, pa šta? I mnogi drugi su izbili na prvo mjesto, pa šta? Čestitke Novaku za sve to, ali možemo svakog puta kada neko osvoji Wimbledon ili izbije na prvo mjesto ATP/WTA liste, ili postigne bilo koji uspjeh u bilo kojem drugom sportu, otvoriti jednu temu da iznesemo svoje oduševljenje. Jedna je stvar da je takva tema otvorena na forumu Republike Srbije, koja je država Novaka Đokovića, a potpuno druga otvoriti istu na forumu neke države koja s Đokovićem nema nikakve veze. Gospodinu Partibrejkersu predlažem da ubuduće teme vezane za Republiku Srbiju otvara na BB forumu Republike Srbije i neka tamo podijeli svoje oduševljenje i sreću nastalih iz dešavanja vezanih za istu državu - tamo sigurno neće biti ljubomornih zavidnika i ovakvih nacionalističkih iskri, u suštini mislim, ne mora značiti da sam u pravu, da je tema i otvorena da se ''hrani'' tuđom umišljenom ljubomorom i da se proizazovu ovakve varnice. Ukoliko Partibrejkers žustro prati tenis i redovno o njemu otvara teme na BB forumu, onda se ispričavam, no nisam naišao ni na jednu njegovu koja hvali Federera, Nadala, Murraya i druge - što znači da je u pitanju samo Đoković.

This Post:
00
188695.38 in reply to 188695.37
Date: 7/8/2011 8:49:46 PM
Overall Posts Rated:
876876
Ukoliko Partibrejkers žustro prati tenis i redovno o njemu otvara teme na BB forumu, onda se ispričavam, no nisam naišao ni na jednu njegovu koja hvali Federera, Nadala, Murraya i druge - što znači da je u pitanju samo Đoković.

Čitav tvoj post je pronacionalistički tako da ti neću odgovoriti, osim na sportski dio.

Ne hvalim igrače koji neće osvojiti Grand Slam narednih 5 godina. Pogotovo igrače kao Federer i Nadal (za razliku od A. Murraya), koji nisu ne samo u tenisu (u 2011.) nego i kao ljudi ni do koljena ĐOKOVIĆU I NJEGOVOJ PORODICI...

Pitanje za tebe, zašto se ti i slični tebi javljate na ovaj forum ako vam smeta i skrnavite ovaj divni forum posvećen prije svega velikom čovjeku koji je bar 50% države BiH učinio sretnim bar na jedan tren? Zar to ne pokazuje vaše loše namjere, zajedljivost, minornost ljudskosti i zavist. (Gule pametnjaković piše o biciklizmu, onaj mali jebe i psuje po forumu, Argus naš selektor se kao i obično pravi pametan). Sram vas bilo...
Ja nikada ne bih komentarisaona forumu Ivaniševića u tvom stilu, niti bih pisao na forumu posvećenom njemu odvratne komentare kakav si ti i ostali mali ljudi napisali ovdje.
O tome se radi, ali ti imaš blokadu u svojim razmišljanjima o nacionalnoj toleranciji, suživotu i još si našao da meni držiš predavanja kako ja i bar 40% stanovnika BiH treba da idemo u Srbiju da bi se radovali pobjedi Đokovića. Nema smisla, stavi prst na čelo... Sit sam ti ja više te priče i muka mi je od nje i da me neko ponovo tjera u Srbiju. To ti hoćeš????

Last edited by Partibrejkers at 7/8/2011 10:26:55 PM

This Post:
00
188695.39 in reply to 188695.38
Date: 7/8/2011 10:02:02 PM
Overall Posts Rated:
176176
Uopće nisam nacionalist, niti sam ljubomoran na ičije uspjehe, daleko od toga.

Ne hvalim igrače koji neće osvojiti Grand Slam narednih 5 godina. Pogotovo igrače kao Federer i Nadal (za razliku od A. Murraya), koji nisu ne samo u tenisu nego i kao ljudi ni do koljena ĐOKOVIĆU I NJEGOVOJ PORODICI...

Izvrsno objašnjenje :) Poznaješ Federera, Nadala, Murraya, Đokovića i njegovu porodicu? I po kojim to osnovama Federer nije ni do koljena U TENISU? To je bila digresija.

Čitam ja tvoje postove već dugo i znamo svi da su suptilno pronacionalistički, samo neki to ne žele priznati. Također poznajem sve obrasce tvojih odgovora na takve i slične optužbe. Ako ti već smetaju sve te ''provokacije'' na tvoj račun, a znaš da će ih biti ako iznova i iznova pišeš iste stvari na našem forumu - koliko se god one tebi činile bezazlenima (a ne vjerujem da ti se čine), toliko se one nekima čine provokativnima - onda ih prestani iznova i iznova pisati. Ukoliko je tvoje oduševljenje toliko silno da ga baš moraš podijeliti na bilo kojem forumu, onda lijepo na srpski/srbijanski, preferiram srpski, jer tamo ti niko ništa neće prigovoriti.

Ipak je tebi Srbija u srcu, a tri prsta češće u zraku negoli u džepu, pogotovo sad kad Republika Srbija zapaža odlične rezultate kako u sportskim - Đoković, Vidić, Ivanović - tako i u ostalim krugovima - hapšenje Mladića, skori ulazak u EU, gay parade bez nasilja, veliki koncerti, itd itd.

Advertisement