Właśnie sobie obejrzałem końcówkę tamtego meczu i faktycznie mecz nieźle zakręcony, tu już praktycznie cieszysz się że mecz wygrany i awans w kieszeni....a tu na koniec zonk. Najbardziej zdziwiła mnie jedna trójka w końcówce, zaraz po czasie dla trenera, drużyna szczecina wykonała rzut za 3 i do tego jeszcze czelny, normalnie masakra.
Powiem Ci że w trzeciej lidze to nie są przelewki, zwłaszcza w tej co ja byłem, chyba w jednej z najmocniejszych.
Tam praktycznie każdy menadżer rozpracuje twój zespół dokładnie, wiec jak nie masz przynajmniej kilu dobry zawodników na rożnych pozycjach to raczej w III lidze nie ma się czego szukać.
Ja w trzeciej lidze to praktycznie walczyłem samym Loperem, on mi najwięcej pkt zdobywał, reszta zawodników to praktycznie się nie liczyła, i to był mój największy błąd, bo za czym wykonać kilka transferów takich konkretnych to ja wykonałem jakieś tam dziwne transfery, które praktycznie uzupełniły mój skład.
Jak się uda w tym sezonie awansować, to moja taktyka transferowa na trzecią ligę będzie całkiem inna niż poprzednio
edit:
I się okazało że czterech moich graczy gra w meczu gwiazd. I z tego co można wywnioskować po składach Mecz odbędzie się miedzy drużynami Przemo z Niemiec a Nefilim

)
Last edited by Przemo at 8/15/2010 7:50:02 AM