Ko planira dobit na draftu idealno???

Nije mi se opet sve dalo objašnjavat, ali pošto vidim da me se krivo protumačilo...
Ja ne skautiram ništ već bar desetak sezona, ako ne i više...otkad su već uveli ovaj trenutni sistem, kad god da je to bilo...zato i pitam one koji imaju iskustva u skautingu i draftiranju igrača, a pošto sam upravo osvojio sve što se može u ovoj igrici osim B3 i 3. lige vijeme je da se krene put dolje...B3 je ionako nemoguća misija bez višesezonske pripreme, a 3. liga je daleko, daleko dolje...pa onda idemo po kantu 3. lige, a onda jednom dok se vratim natrag možda na B3...
Dakle, prognoziram tešku borbu za prvi pick na draftu iduće sezone...već je najavljena...

A do toga ću se zabavljati treniranjem, koje i je najinteresantniji dio ove igrice, iako su probali i to uništiti...da se mene pita ja bi zadržao cross trening, vratio onih skinutih 10% s treniranog skila i još dodatno prepolovio cijenu dometa i bloka...ali mene se ne pita...
Dok padnem do dna 3. lige možda se zalomi i neki 19 godišnji superstar...ne tražim ništa više...a ako se zalomi i nešto bolje meni super...a love će ionako biti na bacanje pa mislim usput kupiti i kojeg trenirca sa strane...

A i nikad ne znaš što vrijeme nosi...mrzim gubiti i pitanje hoću li izdržati tako dugo dok dođem do dna 3. lige...

Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...