BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: kaygee

This Post:
00
148651.289 in reply to 148651.287
Date: 7/4/2010 8:31:30 AM
Overall Posts Rated:
173173
Már bocsesz, de a hazugságotokért (ja, ismét bocsesz, nem a tiéd volt, hanem ZZ-é), ki is kért bocsánatot???

Nem én hazudtam azoknak a képébe, akiknek meg kellene választani. Na ezért kellene bocsánatot kérni.

De tudod mit? Te, és önjelölt kapitány testvéred meghoztátok a további motivációt a játékhoz, mert most már csakazértis végig fogom csinálni a nálam lévő játékosok edzését, és már most megígérem, hogyha addig nem megy át rajtam egy kamion, és fizikailag még itt leszek, akkor azt is ki fogom tenni, hogy milyen lesz Pérez 25 éves korára. Pusztán azért, hogy az ilyen nagyotmondó szájhős elvtársak (vagy elvtársnők?) megláthassák, milyen az, ha multis valaki és végigcsinálták az edzését, nem pedig csak szövegelnek róla.

Megérthetnéd végre, hogy nem kell ahhoz vendabalnak szintű névnek lenni, hogy bárki is automatikusan szavazzon, én a saját és az itt játszó játékosok nevében kérem ki a pofátlanságot és a tények elferdítését.

From: Arsene

This Post:
00
148651.290 in reply to 148651.288
Date: 7/4/2010 8:34:20 AM
Overall Posts Rated:
00
A stílus volt a gond. Én is indultam kapitányi választáson, és sajnos akkor kikaptam. Tőlem is kérdeztek nagyon durva dolgokat. És mindre megpróbáltam normálisan kulturáltan válaszolni még akkor is ha hülye volt a kérdés. Sosem tértem ki holmi majd meglátjuk miből áll a keret meg ilyen iszonyatos baromságokkal.

Többek között olyan kérdés is volt, erre tisztán emlékszem hogy mivel próbálnám a válogatott életét népszerűvé tenni minden tekintetben, a magyar BB játékosok körében.
Na például erre is válaszolhatna zigi.

From: Gau84

This Post:
00
148651.291 in reply to 148651.288
Date: 7/4/2010 8:40:20 AM
Overall Posts Rated:
44
De tökmindegy, szerintem már nagyon-nagyon túl lett spilázva ez az egész.
A választók majd eldöntik, hogy szimpatikus-e nekik Zigi azzal hogy próbálta állni a sarat - hol jobban, hol rosszabbul -, vagy szimpatikusabbak neki a kekeckedő nagy öregek. Ennyi. Vendabalnak megvan a múltja, respect érte, de újra mondom, nincs 3-4 szezon építkezni.
Mindenesetre akkor röhögnék, ha egyikük se nyerne XD

Én - Precki-nek ezt külön is mondom - biztos, hogy senkire sem fogok szavazni. Pontosan azért, mert ami itt történt, számomra elfogadhatatlan. Értse mindenki úgy, ahogy akarja.

Kaygee, ennyit rólad. Leírtam konkrétan, és most is csak ta*ó tudsz lenni. Senki nem hazudott rajtad kívül. Te próbálod ezt így feltüntetni, szándékosan félremagyarázva a hsz-ét. Gratulálok annak, aki bedől neked.

From: ZigiZakk

This Post:
00
148651.292 in reply to 148651.291
Date: 7/4/2010 9:27:32 AM
Overall Posts Rated:
00
Kedves Olvasók!

Amint az látható, Arsene és Kaygee menedzsereknek valami valahol nagyon fáj. :( Talán a korábbi választási kudarcok, talán Vendabalt szeretnék nagyon kapitánynak, talán valóban semmi reális nem volt azokban a KONKRÉT tervekben, skillekben, magyarázatokban és levelekben, amiket eddig próbáltam adni az arra méltó kérdésekre, netán valóban valami régi online sérelemből emlékeznek páran a nevemre. :( Fogalmam sincs hol az igazság, úgyhogy minden ide látogatótól csak annyit kérek, hogy bizonyosodjon meg mindenről a saját szemével: olvassa végig az elejétől a topikot. Hosszú lesz nagyon, mert sok volt a sarokba szorításos kérdés, a félreértés vagy magyarázat, néha fájni fog még az olvasás is, de talán felfedez valami értelmeset is. :) Mindenképpen legalább eddig a sorig eljutva hozza meg a saját döntését, legyen az bármi. Szépen szavazzon belátása szerint, én pedig szerintem befejezem a kampányomat éjjel egy végső zárólevéllel, amiben az aktuális és égetően fontos "mit tervezek vesztés esetén a jövőben" kérdésre is válaszolok. Ami úgysem fog megfelelni pár embernek, de ezt már megszokhattam. :)
Sajna nekem még akadt más munkám, de ez a délután egyébként is Vendabalé kellene legyen, hiszen kihagyott 1-2 napot a kampányból. Szüksége nincs rá ugyan a hírneve miatt, de hátha él vele. :)

Üdv!

From: kaygee

This Post:
00
148651.293 in reply to 148651.292
Date: 7/4/2010 9:36:40 AM
Overall Posts Rated:
173173
Hopsz, valamiben egyetértünk... Kész csoda, én mondom.

Szerintem is olvassa csak végig mindenki...

Csak konkrét kérdésekre adott értékelhető válaszokat ne keressen benne.

This Post:
00
148651.294 in reply to 148651.263
Date: 7/4/2010 11:12:00 AM
Overall Posts Rated:
4343
Nézd haver!
Azt is észrevettem, és az sem volt szebb. Csak akkor már nem akartam abba is beleszólni, mert nem én vagyok az igazságosztó, meg illemtanár sem vagyok.
Elkezdtem olvasni a topicot és meghökkentem, hogy mi folyik...

Szóval láttam az érem másik oldalát is, igazad van.
písz

From: DanChee

This Post:
00
148651.295 in reply to 148651.280
Date: 7/4/2010 11:23:02 AM
Overall Posts Rated:
4343
Oké, én sem haragszom rád! Csak furcsa volt ahogy a csevegőben puffogtál (egy ingyenes játékkal kapcsolatban), de akkor még nem láttam, hogy mennyi melód volt már a játékban.
Szóval a "telesírást" ünnepélyesen visszaszívom! (ha ez számít valamit)

Én nem pofátlankodni járok a fórumra. Szinte csak olvasok, akkor szólok hozzá ha kérdezek. Nyilván azért olvasok, hogy megtudjam tőletek az okosságokat.
Csak zárójelben jegyzem meg, hogy vki felvetette, hogy a negyedosztályosoknak kellene vmi topic, hogyan célszerű elindulni az elején, játékost nevelni, stb. Tudom, hogy különböző helyekről össze lehet szedni mindezt, de azért praktikusabb lenne egy helyen...

Remélem nincs harag!

From: Bereny
This Post:
00
148651.296 in reply to 148651.292
Date: 7/4/2010 11:38:52 AM
Na hali!

Már kb két napja hozzá akarok szólni, de egyszerűen nem bírtam végigolvasni ezt a teleregényt:)
Szóval én elég jó ismerem Zigi csapatát mert annó még vele játszottam nagydöntőt.
A baj az, hogy amit mondott és amivel reklámozta magát, hogy 3-szor nagydöntőzött III. osztályban, az csak azért jöhetett létre, mert a konferenciájánála elég sok negyed osztályú konf is jobb. Innentől kezdve elég meredek lenne azt állítani, hogy letett bármit is az asztalra. Ami nálam elsődleges minden választáson. Főleg, hogy tudom, soha nem volt normális edzetése. Amit írt, hogy csapata aktuális gyengesége alapján választja az edzést finoman szólva is elég rossz taktika, hiszen ez egy jóval hosszabb előre megtervezett folyamatnak kéne lennie. Innentől nagyon nem győzött engem meg.

Abba meg maximálisan igaza van kaygeenek, hogy bőven lehet ismerni a legtöbb válogatott játékos skilljeit ha az embere kicsit odafigyel a válogatottra....

Végül valami pozitívum. Az elvitathatatlan tőle, hogy sokszor tényleg jó taktikákat játszott bajnoki meccseken és egy elég gyenge csapatattal sokszor meglepiket okozott. De szerintem ez kevés.

De azért kicsit túlzásba vittétek szegény oltogatását...

This Post:
00
148651.297 in reply to 148651.292
Date: 7/4/2010 11:47:20 AM
Carpathian Bears
II.2
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
de ez a délután egyébként is Vendabalé kellene legyen, hiszen kihagyott 1-2 napot a kampányból. Szüksége nincs rá ugyan a hírneve miatt, de hátha él vele.

Szerintem ebben benne van az előző több száz hozzászólás összefoglalása kicsit keserű "kínomban nevetek" szájízzel...
Nem sikerült elfogadnod/elfogadnotok, hogy az eredményeket részesítik itt az emberek (legalábbis nagyrészük) előnyben az aggresszív marketinggel és a sok "bullsh*t" dumával szemben... (bocs a szóért, de ennél találóbb szerintem nincs).
És ezt pártatlan viszonylag kezdő menedzserként éreztem így, nem a néven múlott...

Mindenesetre sok szerencsét a 10% eléréséhez, és én is csatlakoznék azokhoz akik kíváncsian várják a további terveiteket ha nem nyertek... szóval a további terveiteket...

From: Cerwin

This Post:
00
148651.298 in reply to 148651.292
Date: 7/4/2010 12:09:13 PM
Overall Posts Rated:
00
Eszemben sincs elolvasni. A végeredmény úgysem kérdéses...

From: vendabal

This Post:
00
148651.299 in reply to 148651.265
Date: 7/4/2010 12:14:01 PM
Májköldzsordön
II.1
Overall Posts Rated:
175175
Second Team:
Babszinyúl
Az elmúlt napok "kampánytermését" olvasva felmerült bennem egy fontos kérdés: a mindenkori kapitány fontos jellemvonása a végtelen türelem és a diplomáciai érzék. Kérdezném a kandidálóktól (már attól a kettőtől a négy közül, akik méltóztattak megszólalni a kampány során), hogy szerintük az eddigi felszólalások során mennyire sikerült ezeknek a követelményeknek megfelelni

Ezt talán nem nekünk kellene eldönteni.

A jövőben?
Én nem leszek másabb, mint ami voltam és most vagyok.

HUNGARY!
Advertisement