дуже коротко по прев'ю, бо з телефону.
в склад Ю-21 довизваний Luboslav Dzhulai
(40457336), який вийде на заміні. І Литвиненко, і Романенко кращі за нього, але оскільки форма в них, нажаль, лише 7, то матч вони розпочнуть в резерві. у Джулая форма 9 + його менеджер виконує вказівки по тренуванні. ну і це буде перший в цьому сезоні гравець Молодіжки, який грає за кордоном. подивимось.
щодо суперника, то словаки найсильніший суперник на груповій стадії Утішалки. крім того, граємо на виїзді, що ще збільшує інтригу в грі. їх менеджер так і не довизвав нікого в склад, а я вважав, що довикличе. суперник грає також різноманітні атаки, вплоть до До Вєрного із захисником на позиції Ц. і в цьому випадку я перестрахувався, на Ц виставив Юдіна і Кубрака з хорошою ВЗ. ЛФ словаків качався і на позиції Ц, і на РЗ, що би мало свідчити про хороші в нього обидва захисти.
проаналізувавши гру суперника, враховуючи наші сили та щоб не попасти на можливу угадайку, серед трьох варіантів: Щит, Внутрі та Раннє - я вибрав останню атаку. надіюсь на Підбори наших Великих. в захисті - персоналка.
успіху нам.