BuzzerBeater Forums

România - I.1 > News

News

Set priority
Show messages by
This Post:
11
14474.288 in reply to 14474.286
Date: 1/7/2014 6:13:21 PM
BV Pistons
II.3
Overall Posts Rated:
107107
Second Team:
BV Pistons II
Adevarul e ca daca nu te afli printre ultimii 5 clasati ca sa ai o sansa reala la a prinde un rookie bun, nu are rost sa investesti pentru ca investesti degeaba. Cei ce aleg primii vor lua ce e mai bun si ramai cu jucatori slabi care se dovedesc a fi investigii proaste in draft.

This Post:
00
14474.289 in reply to 14474.288
Date: 1/8/2014 3:22:24 AM
Overall Posts Rated:
11
Bani irositi!!!
Cel mai bun jucator draftat - ( cu 20000 x 10 saptamani ).Cat trebuie sa-l antrenez sa devina ceva de baza ? Sau macar o rezerva respectabila!
Weekly salary: $ 4 202
DMI: 10600
Height: 6'4" / 193 cm
Potential: perennial allstar
Jump Shot: respectable Jump Range: respectable
Outside Def.: respectable Handling: average
Driving: average Passing: awful
Inside Shot: average Inside Def.: awful
Rebounding: awful Shot Blocking: awful
Stamina: mediocre Free Throw: strong

This Post:
00
14474.290 in reply to 14474.289
Date: 1/9/2014 4:25:59 AM
Brigada Diverse
RBBA
Overall Posts Rated:
7070
Second Team:
All-Starters
Avand in vedere potentialul eu zic ca e cel mult o rezerva si daca reusesti sa fie echilibrat atunci e un jucator cel mult ok.

This Post:
00
14474.291 in reply to 14474.290
Date: 1/11/2014 1:18:06 PM
Overall Posts Rated:
1515
la ultimul meci al meu, simulatorul si-a facut de cap nu gluma.
as aprecia daca poate cineva sa-mi explice , cum a putut functiona in halul acesta/ mai ales ca vorbim aici de un meci de prima liga, nu unul din divizia a 4 fara miza.

oricum, e nasol ca se mai poate intampla si asa ceva la acest nivel.

This Post:
00
14474.292 in reply to 14474.291
Date: 1/11/2014 1:59:05 PM
Overall Posts Rated:
690690
Ai pierdut din cauza entuziasmului. ;)

In ultimul sfert, a fost garbage time, atunci ai castigat usor impotriva inlocuitorii.

This Post:
00
14474.293 in reply to 14474.292
Date: 1/11/2014 2:15:19 PM
Danube Delta
II.1
Overall Posts Rated:
132132
Second Team:
Danube Delta Intl.
Mi se pare hilara explicatia cu entuziasmul. Mai mult, in conditiile in care WCC a luat meciul mai in serios decat adversarul si juca si pe teren propriu...
Genul acesta de rezultat e motivul pt care eu ma las de joc.

Am patit-o de prea multe ori in ultimele sezoane.

This Post:
11
14474.294 in reply to 14474.293
Date: 1/11/2014 2:31:45 PM
Overall Posts Rated:
690690
Poate ca explicatia e hilara dar marti seara StefanAurelian a dat "Baga Mare". Nu e nimic misterios. Cu o diferenta mare de entuziasm, poti sa dai mai mult efort, handicapul e prea mare.

This Post:
11
14474.295 in reply to 14474.293
Date: 1/11/2014 2:40:52 PM
Overall Posts Rated:
1515
ai mare dreptate Dacian, insa te sfatuiesc si te rog sa nu renunti la joc, ci sa antrenezi macar pentru echipa nationala u21 sau cea mare, asa cum o sa fac si eu .
o data la 2-3 sapt nu e un mare efort sa te loghezi , iar de ordine nici nu trebuie sa duci grija, cat timp e nevoie sa setezi o singura data echipa de baza ca sa fie valabila in toate meciurile si asta e cu siguranta cea mai buna solutie.

Nu stiu ce sa mai zic si despre nr de spectatori in arena, ma simt foarte devantajat si din acst aspect in comparatie cu celelalte echipe, mai ales la ultimul meci dupa ce am castigat si ultimile 2 meciuri si am urcat pana pe locul 8 national.

Chiar si asa, eu sunt un luptator pana la capat, si am marea placere sa anunt unul din viitoarele staruri al ambelor echipe nationale ale Romaniei:

****~~~~~**** Emilian Pãdurean 99%loading ****~~~~~*****

Va recomand sa faceti la fel , as propune multe idei utile, insa oricum nu am nici un sprijin se pare in anumite actiuni pe care le-am mai mentionat in privinta antrenarii echipelor nationale, insa majortatea ''celor mai buni manageri din tara'' sunt mult prea limitati sa perceapa si sa realizeze un succes colectiv prin echipa nationala, care inseamna mult mai mult decat cel individual, care practic nu insemana nimik in majoritate cazurilor.

Mai avem mult de invatat de la chinezi, germani, ceea ce inseamna interesul,binele colectiv si national, si intr-adevar nu intamplator suntem numiti prin strainatate ca suntem o rasa inferiora, de fapt chiar au dreptate, pana cand nu vom reusi sa percepem lucrurile cu adevarat marete si care ne inalta ca natiune, si nu doar ca individ.

Este ultimul apel de acest fel al meu, Romani treziti-va si fitzi mai uniti ca niciodata, caci vremuri cumplite vor veni in realitate , daca nu schimbam nimik in gandirea si atitudinea asta egoista, limitata, cum vreti voi sa-i spuneti.

mai lasati facebook-ul, si mai ascultati macar imnul national, ca de 25 de ani romanii tot n-au inteles semnificatia mesajului de patriotism și de libertate pe care îl poartă în el.
De asta imi pare rau de tara asta, ca au uitat ca nu ai nevoie de masini, bijuterii, etc, cat timp pastrezi libertatea patriei, si implicit prin acest lucru libertatea fiecarui roman, insa pentru asta trebuie sa luptam in continuare. Si sa fim macar la fel de curajosi ca stramosii nostrii, caci altfel vom ajunge inevitabil sclavi in propria tara.

DESTEPTATI-VA DRAGI FRATI ROMANI MACAR IN CEASUL AL 12-LEA !!!

Last edited by STEFANAURELIAN at 1/11/2014 3:16:04 PM

This Post:
22
14474.296 in reply to 14474.295
Date: 1/11/2014 4:04:19 PM
Overall Posts Rated:
1313
Aurelian, un singur lucru te rog: Zi-ne "Entuziasmul".
Sincer, dupa ce aproape toate meciurile de campionat le joci, crunch time! Ai jucat impotriva unui entuziams 10. Philoumiha nu a batut campii. Nici GS-ul nu e stralucit. Mate, common!!

This Post:
00
14474.297 in reply to 14474.295
Date: 1/11/2014 6:17:21 PM
Brigada Diverse
RBBA
Overall Posts Rated:
7070
Second Team:
All-Starters
As vrea si eu sa imi dau cu parerea legat de motivul pentru care ai pierdut meciul. Un meci echilibrat per total dar care sigur s-a schimbat foarte mult in ultima repriza, moment in care ai recuperat destul de mult. Un capitol interesant la care m-as uita sincer ar fi capitolul faulturi. Aici avem 11 facute de tine si 6 de adversar, lucru care la prima vedere nu pare foarte important decat cand te uiti la capitolul FT's si acolo o sa vedem ca din 6 faulturi nu ai avut nici macar o libera (lucru putin bizar sincer) si el a avut din 11 cel putin 6 libere (in cazul ca a avut si una de 3). Facand o scurta analiza putem sa observam ca apararea ta a stat ceva mai prost facand faulturi pe aruncare fata de el care a facut faulturi de joc. Si de acolo au rasarit 10 pct suficient ca cele 18 pct recuperate de tine sa nu fie suficiente.
Asta e doar analiza mea asupra jocului se poate sa fie pareri impartite legate de asta.

This Post:
22
14474.298 in reply to 14474.297
Date: 1/12/2014 9:14:19 AM
Danube Delta
II.1
Overall Posts Rated:
132132
Second Team:
Danube Delta Intl.
Un meci in care se intra cu diferenta de 28 puncte in ultimul sfert nu se cheama "echilibrat", zau...

Iar legat de aruncarile libere, nu cred ca motorul e atat de sofisticat. E totusi un joc si inca unul mic, e imposibil financiar sa se programeze la acest nivel de detaliu. Aruncarile libere sunt totusi un atribut marginal si ma astept sa conteze real doar in jocurile echilibrate, Acolo a fost random si atat.

Mai exista si varianta ca ratingruke de meci sa aiba o semnificatie mult mai mica decat am crezut eu mereu.
Oricum, renunt la joc, nu insa si la echipa. Ma voi ocupa de antrenat pt nationala atat cat voi putea.

Advertisement