σπρωξιμο = ψιλοεσωτερικο συστημα που εκμεταλευεται τις τρυπες στις δευτερευουσες αμυνες του αντιπαλου
etc apla valte tin fantasia sas kai rixte idees kai eseis gia to pws douleuei ena swsto sprwksimo
gia pame den tha sas to pw grigora ti pws pou pote apla tha to sizitisoume ti lete?
λοιπόν το ξεχάσαμε αυτό.
αφού είναι γρήγορο σύστημα δεν θέλει πολλές πάσες μάλλον.
βασικά θέλει ολοκληρωμένους παίκτες.ψηλούς σε μπάσιμο ίσως και σουτ,περιφερειακούς με εσ.σουτ.
έτσι το φαντάζομαι εγώ.
δλδ αν βάλεις ψηλό στον 1 και σουτέρ στο 4-5 ίσως αυτοί κάνουν πάρτυ.αλλά θα πρέπει ασφαλώς να κάνεις τα φλιπ τα μαυντικά.
από εκεί κι έπειτα αν πας να το παίξεις με τους παίκτες να παίζουν στη θέση τους κινδυνεύεις να κάνεις τρύπα στο νερό!
γιατί να βάλω δλδ σουτέρ στο 2 και να παίξω πους?αν είναι να το κάνω αυτό μπορώ να παίξω και καθαρό περιφερειακό σύστημα.
άρα εγώ πιστεύω πως είναι καλύτερα να το παίζεις αυτό το σύστημα με αμυντική 5άδα που έχει όμως υψηλά ταθεωρητικά ψιλοαχρείαστα σκιλ για την θέση που παίζουνε.αλλιώς βάζεις τους πάικτες στην επίθεση σε άλλες θέσεις από αυτές που παίζουν.αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να βασιστείς σε τέτοια τακτική σε μόνιμη βάση...
τι λες?