ai mare dreptate Dacian, insa te sfatuiesc si te rog sa nu renunti la joc, ci sa antrenezi macar pentru echipa nationala u21 sau cea mare, asa cum o sa fac si eu .
o data la 2-3 sapt nu e un mare efort sa te loghezi , iar de ordine nici nu trebuie sa duci grija, cat timp e nevoie sa setezi o singura data echipa de baza ca sa fie valabila in toate meciurile si asta e cu siguranta cea mai buna solutie.
Nu stiu ce sa mai zic si despre nr de spectatori in arena, ma simt foarte devantajat si din acst aspect in comparatie cu celelalte echipe, mai ales la ultimul meci dupa ce am castigat si ultimile 2 meciuri si am urcat pana pe locul 8 national.
Chiar si asa, eu sunt un luptator pana la capat, si am marea placere sa anunt unul din viitoarele staruri al ambelor echipe nationale ale Romaniei:
****~~~~~**** Emilian Pãdurean 99%loading ****~~~~~*****
Va recomand sa faceti la fel , as propune multe idei utile, insa oricum nu am nici un sprijin se pare in anumite actiuni pe care le-am mai mentionat in privinta antrenarii echipelor nationale, insa majortatea ''celor mai buni manageri din tara'' sunt mult prea limitati sa perceapa si sa realizeze un succes colectiv prin echipa nationala, care inseamna mult mai mult decat cel individual, care practic nu insemana nimik in majoritate cazurilor.
Mai avem mult de invatat de la chinezi, germani, ceea ce inseamna interesul,binele colectiv si national, si intr-adevar nu intamplator suntem numiti prin strainatate ca suntem o rasa inferiora, de fapt chiar au dreptate, pana cand nu vom reusi sa percepem lucrurile cu adevarat marete si care ne inalta ca natiune, si nu doar ca individ.
Este ultimul apel de acest fel al meu, Romani treziti-va si fitzi mai uniti ca niciodata, caci vremuri cumplite vor veni in realitate , daca nu schimbam nimik in gandirea si atitudinea asta egoista, limitata, cum vreti voi sa-i spuneti.
mai lasati facebook-ul, si mai ascultati macar imnul national, ca de 25 de ani romanii tot n-au inteles semnificatia mesajului de patriotism și de libertate pe care îl poartă în el.
De asta imi pare rau de tara asta, ca au uitat ca nu ai nevoie de masini, bijuterii, etc, cat timp pastrezi libertatea patriei, si implicit prin acest lucru libertatea fiecarui roman, insa pentru asta trebuie sa luptam in continuare. Si sa fim macar la fel de curajosi ca stramosii nostrii, caci altfel vom ajunge inevitabil sclavi in propria tara.
DESTEPTATI-VA DRAGI FRATI ROMANI MACAR IN CEASUL AL 12-LEA !!!
Last edited by STEFANAURELIAN at 1/11/2014 3:16:04 PM