De fapt, ceea ce se intampla este ca s-a introdus o taxa care ii vizeaza pe cei care nu antreneaza deloc si au multi bani in banca deci si-ar permite teoretic jucatori cu salarii mari. Spre exemplu, la mine arata asa:
Overextension Tax Calculation
Total Revenue: $ 464 791
Total Expenses: $ -475 757
Training Exemption: $ 89 984
Overextension: $ 0
Overextension Tax Rate: 50%
Overextension Tax Total: $ 0
Daca nu aveam nici jucator antrenat, atunci aveam de platit o taxa de aproximativ 10.000 * ceva, nu sunt foarte sigur ce, nu e foarte clar. Dar, deoarece comparativ cu momentul cand i-am cumparat pe unii din jucatori, prin antrenament le-a crescut salariul cu 89984(adunat tot ce am antrenat, si inca am in lot). Astfel incat, pentru a ma putea incadra eu la aceasta taxa, diferenta dintre revenue si expenses trebuie sa fie mai mare decat 89984.
Aceasta schimbare a fost facuta pentru a inlatura managerii care doar faceau "tanking" si strangeau bani. Adica stateau, spre exemplu, in liga 3, cu jucatorii minim necesari pentru a nu retrograda si adunau bani pentru ca mai apoi sa cumpere niste jucatori exagerat de scumpi si sa ajunga in RBBA. Sincer, nu stiu daca e cel mai bun fel de a controla acest fenomen, deoarece cum a zis si viespe, el a cam luat plasa cu promovarea. Cred ca pe termen lung, poate fi ceva bun