Kedves Kajla!
Köszönöm a vádaskodásod, de vissza kell utasítanom (megjegyzem, legalább a fáradtságot vetted hogy leírd a nevem, ezért piros pont jár)! Reagáltam - kulturáltan - egy kifejezetten rosszindulatú megjegyzésre. Ha ez indított el lavinát, akkor az a megjegyzés mit tett? ;)
És a gond az, hogy tele vagytok rosszindulatú, szurkálódó megjegyzésekkel. Ezt nem Zigi vagy én kezdtük el. Sőt, az elején még csak fel sem vettük a kesztyűt. Téged a rutinosabb játékosok közé soroltak, de pl a nettiketről már fogalmad sem volt. Nem mellékesen egy bocsánatot sem bírtál beböfögni, bár ezek után nem is feltételezem rólad, hogy ismered magát a kifejezést.
Tehát ne ferdítsd el a dolgokat. Nem Zigi miatt, és nem is miattam indult el ez a lavina, hanem a nagy öregek szurkálódása és rosszindulata miatt. Egyébként mondhatom, gyönyörű amit Te is leprodukáltál. Biztos segítettél abban, hogy minél többen olvassák a külső fórumot, és hozzátok merjenek szólni...
Vendabalnak drukkolok - mert minden bizonnyal ő nyer -, de azt se felejtsük el, hogy nem lesz 3-4 szezonja alkotni valamit, mint az U21-nél. Az első ciklusban kell az új kapitánynak alkotni, különben akárki is az, nem lesz más, csak egy bukott edző.
(ja, és Kajla, csak mondom, hogy a fenti okfejtéseddel éppen Te hazudtál most sokak képébe ;))