BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Arsene

This Post:
00
148651.281 in reply to 148651.279
Date: 7/4/2010 6:54:09 AM
Overall Posts Rated:
00
Na kitaláltam egy kérdést amit nem csak neked szeretnék feltenni! De érdekelne a jelöltek hozászolása!

Romániával fogunk nemsokára játszani.
[Románia]
Dobóhátvéd
Mãdãlin Dincã ((6907181)
itt ez a játékos, egy nagyon jó dobóhátvéd. Ha elkezded tervezni a taktikát, mire gondoltok hogy ez a játékos mit tudhat, mire használja majd a román kapitány?
Először szeretném hallani zigizakk válaszát ha ő megtette akkor kérném vendabalt is írja le mi a véleménye látatlanban erről a játékosról.

u.i: Lényegesnek tartom hogy pontos rálátás nélkül, hogyan elemeznétek egy ilyen játékost. Ugyanis biztos vagyok benne hogy igen érdekes játékos lehet!

From: Gau84

This Post:
00
148651.282 in reply to 148651.280
Date: 7/4/2010 7:06:09 AM
Overall Posts Rated:
44
Kedves Kajla!

Köszönöm a vádaskodásod, de vissza kell utasítanom (megjegyzem, legalább a fáradtságot vetted hogy leírd a nevem, ezért piros pont jár)! Reagáltam - kulturáltan - egy kifejezetten rosszindulatú megjegyzésre. Ha ez indított el lavinát, akkor az a megjegyzés mit tett? ;)
És a gond az, hogy tele vagytok rosszindulatú, szurkálódó megjegyzésekkel. Ezt nem Zigi vagy én kezdtük el. Sőt, az elején még csak fel sem vettük a kesztyűt. Téged a rutinosabb játékosok közé soroltak, de pl a nettiketről már fogalmad sem volt. Nem mellékesen egy bocsánatot sem bírtál beböfögni, bár ezek után nem is feltételezem rólad, hogy ismered magát a kifejezést.
Tehát ne ferdítsd el a dolgokat. Nem Zigi miatt, és nem is miattam indult el ez a lavina, hanem a nagy öregek szurkálódása és rosszindulata miatt. Egyébként mondhatom, gyönyörű amit Te is leprodukáltál. Biztos segítettél abban, hogy minél többen olvassák a külső fórumot, és hozzátok merjenek szólni...
Vendabalnak drukkolok - mert minden bizonnyal ő nyer -, de azt se felejtsük el, hogy nem lesz 3-4 szezonja alkotni valamit, mint az U21-nél. Az első ciklusban kell az új kapitánynak alkotni, különben akárki is az, nem lesz más, csak egy bukott edző.

(ja, és Kajla, csak mondom, hogy a fenti okfejtéseddel éppen Te hazudtál most sokak képébe ;))

This Post:
00
148651.283 in reply to 148651.282
Date: 7/4/2010 7:17:19 AM
Overall Posts Rated:
2828
Amúgy ha örülsz neki hogy pontosan írta le a neved,akkor te mért nem teszed ugyan ezt?

This Post:
00
148651.284 in reply to 148651.283
Date: 7/4/2010 7:22:12 AM
Overall Posts Rated:
44
A válaszomban benne van bújtatva. Ha bocsánatot kért volna a faragatlansága miatt, rég megtettem volna.

From: kaygee

This Post:
00
148651.285 in reply to 148651.284
Date: 7/4/2010 7:36:41 AM
Overall Posts Rated:
173173
Nekem miért kéne bocsánatot kérni?

Ja, csak szólok, hogy mivel van még hátra néhány óra a szavazás lejártáig, én még mindig továbbra is epekedve várom, hol is van az a bizonyos játékos, akinek az edzéséből több szezonnyi tapasztalat keletkezett. Olyat már mutattatok, akit idén január óta edz. Hány szezon is az? Tudom már... Másfél. Ja, milyen igaz is, az máris több, mint egy... Hogy is lehettem ekkora xgsuermgfkskiifr, hogy nem számoltam utána...

Mondom, felesleges elfuserált magyarázatokkal próbálkozni, nincs már olyan, aki bedőlne nektek.

This Post:
00
148651.286 in reply to 148651.282
Date: 7/4/2010 8:16:44 AM
Overall Posts Rated:
00
Én csak annyit szeretnék mondani, hogy mi egyáltalán nem szurkálódtunk, csak kérdeztünk és nem kaptunk rá választ, valamint nem tetszett az amit irt zigi és ezért mi kifejtettük a véleményünket. Szerintem ezt a topikot erre találták ki. És a jelölteknek meg kell birkózni az építő és esetleg rosszul eső kritikákkal is. Az a baj hogy zigi mindig csak azt mondta hogy ő mekkora nagy ász lenne, én meg szerettem volna ha ezt bebizonyítja , de nem jött neki ez össze!

Ezt irtam neki:
Hát sok sikert a választásra! Ennél egy kicsit több kell egy válogatott irányításához. Nagy buzzer tapasztalat kell ahhoz hogy valaki jól össze tudjon rakni egy csapatot!

Vendabal képességeivel tisztában vagyok és szerintem az egyik legjobb menedzsere a játéknak, már bizonyitott, ezért nem is szeretnék kérdezni tőle!

A többiektől viszont megkérdezném, hogy posztonként milyen játékosokat képzelnek el egy ideális kezdőcsapat összerakásához!(Persze reális keretek között írjátok le)

Ez jött rá:

Szia!
Ez remek meglátás, szemléltetem egy egyszerű példával amit mondtál:
a szomszéd kisfia (mondjuk legyen Ödönke) már 3 évesen tud bicajozni a kétkerekűn, ezért aztán az utcában egyetlen kisgyereket se próbáljunk ráültetni, mert Ödönke már úgyis tud tekerni...
Az ilyen szomszédok miatt nem lehet valamelyik lurkóból Tour de France győztes pár év múlva. NC, de ezzel a szemlélettel valahogy nem azonosulnék szívesen :(

NA ki szurkálódott, ha megkérdezhetem???????????????????????????????????

Last edited by Arsene at 7/4/2010 8:19:39 AM

This Post:
00
148651.287 in reply to 148651.285
Date: 7/4/2010 8:18:51 AM
Overall Posts Rated:
44
Hogy miért kéne bocsánatot kérned?

gágogógúnár 84 szorozva gyökkettő haverod.
idézet Tőled, Kajla...

Felesleges elfuserált magyarázatok? Hm... mint ha Te nem tudnád értelmezni a dolgokat - vagy nem akarod. Teljesen mindegy melyik verzió is áll fenn, a szavaid önmagukért beszélnek. Mindenre lett normális válasz adva. Persze az is tény, bármibe bele lehet kötni...

Kajla, azt írtad, majdnem abbahagytad a játékot. Elmondhatom, sokkal szegényebbek lettünk, hogy nem tetted... de legalább van élő példa is, miért tartunk ott ahol...

This Post:
00
148651.288 in reply to 148651.286
Date: 7/4/2010 8:28:20 AM
Overall Posts Rated:
44
Bár így lett volna, de jött/jön annyi felől az áldás, hogy olvasni is rossz. Ennek ez nem jó, másnak az nem jó.

A példádban meg "Vendabal képességeivel tisztában vagyok és szerintem az egyik legjobb menedzsere a játéknak, már bizonyitott, ezért nem is szeretnék kérdezni tőle!" erre kaptál választ.

"A többiektől viszont megkérdezném, hogy posztonként milyen játékosokat képzelnek el egy ideális kezdőcsapat összerakásához!(Persze reális keretek között írjátok le)."
Úgy érzed erre nem kaptál választ? Erre a válasz az volt, hogy függ a taktikától és az ellenféltől. Ha jól emlékszem, még példa is lett rá írva. Tehát nem értem, hogy mi nem lett megválaszolva.

Last edited by Gau84 at 7/4/2010 8:28:55 AM

From: kaygee

This Post:
00
148651.289 in reply to 148651.287
Date: 7/4/2010 8:31:30 AM
Overall Posts Rated:
173173
Már bocsesz, de a hazugságotokért (ja, ismét bocsesz, nem a tiéd volt, hanem ZZ-é), ki is kért bocsánatot???

Nem én hazudtam azoknak a képébe, akiknek meg kellene választani. Na ezért kellene bocsánatot kérni.

De tudod mit? Te, és önjelölt kapitány testvéred meghoztátok a további motivációt a játékhoz, mert most már csakazértis végig fogom csinálni a nálam lévő játékosok edzését, és már most megígérem, hogyha addig nem megy át rajtam egy kamion, és fizikailag még itt leszek, akkor azt is ki fogom tenni, hogy milyen lesz Pérez 25 éves korára. Pusztán azért, hogy az ilyen nagyotmondó szájhős elvtársak (vagy elvtársnők?) megláthassák, milyen az, ha multis valaki és végigcsinálták az edzését, nem pedig csak szövegelnek róla.

Megérthetnéd végre, hogy nem kell ahhoz vendabalnak szintű névnek lenni, hogy bárki is automatikusan szavazzon, én a saját és az itt játszó játékosok nevében kérem ki a pofátlanságot és a tények elferdítését.

This Post:
00
148651.290 in reply to 148651.288
Date: 7/4/2010 8:34:20 AM
Overall Posts Rated:
00
A stílus volt a gond. Én is indultam kapitányi választáson, és sajnos akkor kikaptam. Tőlem is kérdeztek nagyon durva dolgokat. És mindre megpróbáltam normálisan kulturáltan válaszolni még akkor is ha hülye volt a kérdés. Sosem tértem ki holmi majd meglátjuk miből áll a keret meg ilyen iszonyatos baromságokkal.

Többek között olyan kérdés is volt, erre tisztán emlékszem hogy mivel próbálnám a válogatott életét népszerűvé tenni minden tekintetben, a magyar BB játékosok körében.
Na például erre is válaszolhatna zigi.

This Post:
00
148651.291 in reply to 148651.288
Date: 7/4/2010 8:40:20 AM
Overall Posts Rated:
44
De tökmindegy, szerintem már nagyon-nagyon túl lett spilázva ez az egész.
A választók majd eldöntik, hogy szimpatikus-e nekik Zigi azzal hogy próbálta állni a sarat - hol jobban, hol rosszabbul -, vagy szimpatikusabbak neki a kekeckedő nagy öregek. Ennyi. Vendabalnak megvan a múltja, respect érte, de újra mondom, nincs 3-4 szezon építkezni.
Mindenesetre akkor röhögnék, ha egyikük se nyerne XD

Én - Precki-nek ezt külön is mondom - biztos, hogy senkire sem fogok szavazni. Pontosan azért, mert ami itt történt, számomra elfogadhatatlan. Értse mindenki úgy, ahogy akarja.

Kaygee, ennyit rólad. Leírtam konkrétan, és most is csak ta*ó tudsz lenni. Senki nem hazudott rajtad kívül. Te próbálod ezt így feltüntetni, szándékosan félremagyarázva a hsz-ét. Gratulálok annak, aki bedől neked.

Advertisement