am dubii in privinta afirmatiei ca U cluj va fi afectat. vorbim de un stadion mare coroborat cu performanta si venituri din merchandising peste masura. relax, putine echipe din liga noastra overspend excesiv ca sa faca performanta.
cred ca principalii afectati vor fi cei care au nevoie sa castige in cupa ca sa iasa la typical weekly income pe 0.
also, overtaxation cred ca penalizeaza investirea in salarii inainte de a investi in stadion. o consecinta pentru echipele RBBA care vor sa fie under the luxury tax(termen NBA), fiindca defapt asta e, confruntarea cu decizia de alege intre staff mai scump sau sa renunt la un jucator de rezerva de 20-30k
also, cred ca ii penalizeaza pe cei care renunta le performanta si care in mod implicit isi afecteaza fanii si veniturile din stadion.
raportandu-ne la restrictiile privind transferurile eu cred ca in ligiile inferioare lumea nu va renunta asa usor la cupa, daca au de ales, fiindca contr-performantele in cupa se vor vedea in country rank iar asta le va limita abilitatea de a urca in clasament si sa ia jucatori.
eu vad o singura concluzie, cred ca cei care au dezvoltat jocul au luat masurile(incentives) ca userii sa joace ca sa castige, si sa o faca intr-un mod sustenabil.
Alte impresii? Anyone?
PS: feature-ul cu comentariile de pe forum afisate pe pagina ligii mi se pare un upgrade bine-venit.