BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: KifaH

This Post:
00
93428.28 in reply to 93428.27
Date: 6/2/2009 1:44:09 PM
Overall Posts Rated:
3737
Komunikácia s majiteľmi hráčov je taký základ, bez toho by ani tréning poriadne nefungoval. Ale zdá sa, že táto komunikácia majiteľov hráčov uspokojuje a nemajú väčší záujem sa vyjadrovať na fóre. Dobrý spôsob pre začiatok je súťaž, aj keď efekt je diskutabilný, ale aspoň to poskytuje možnosť pozvať ľudí na fórum. Prinútiť ich nemôžem, poprosím. Ale konečné rozhodnutie je na nich.

Tiež je dôležité, aby sa vyjadrovali aj česi, ktorý už od nudy prešli na Slovenské fórum. Možno by pomohlo aj zjednodušenie fóra, nemyslím štruktúrou, ale poskytovaním rád, pokúsiť sa rozoberať problémy čo najjednoduchšie, aby si z toho vzali niečo aj menej skúsení manažéri a tiež aby mali aspoň nejakú možnosť reagovať. Povedzme si otvorene, ak niekto napíše informáciu, ktorá je nekompletná, neťahá ťa hneď mu na to odpovedať a doplniť/opraviť ho?

Teda zhrnutie, je to o komunikácii

This Post:
00
93428.29 in reply to 93428.27
Date: 6/2/2009 1:46:28 PM
Overall Posts Rated:
1212
a este jedna, zda sa ceska komunita je trosku tichsia ako nasa, tusim na to aj wixix upozornoval, ako sa posnazite zvysit zaujem o NT? ma to vobec vyznam alebo staci len detailne sledovanie hracov a komunikacia s majitelmi potencialnych hracov? dik

Těžko říct, jestli to bude mít význam, ale, jak jsem psal ve své řeči, budu se o to alespoň snažit. Otevřená diskuze na tomto fóru, stejně jako doplňující (tajné) informace na externím fóru jsou samozřejmě základ. Nerad bych se osobně uchyloval (to nemá nic společného se slovem úchyl k takovým věcem, jako jsou tipovačky. Samozřejmě pokud to někdo vymyslí, tak proti nebudu, ale aktivně se do přípravy pravděpodobně nezapojím.

Přijde mi divné, proč na ligových fórech se čas od času plamenně diskutuje, ale na národních fórech je většinou ticho. Proto přemýšlím o možnosti využití národních fór pro popularizaci NT. Nemám to ještě domyšlené do konce hlavně z toho důvodu, že by to nebyla priorita v prvních dnech (týdnech) ve funkci, ale jednalo by se o dlouhodobý úkol.

Last edited by PunkFloid at 6/2/2009 1:48:32 PM

This Post:
00
93428.30 in reply to 93428.27
Date: 6/2/2009 2:46:34 PM
Overall Posts Rated:
154154
Málo keců, více práce a výsledky.

From: Wixix
This Post:
00
93428.31 in reply to 93428.30
Date: 6/2/2009 2:54:17 PM
Overall Posts Rated:
3636
Tak prvně bych chtěl oběma manažerům popřát hodně štěstí :) oceňuju, že se nakonec přece jenom někdo odhodlal, moc mě to potěšilo, vážně moc... taky bych chtěl proto slíbit, že budu nápomocen radou i zkušeností kterémukoli vítězi voleb, který o moje zkušenosti projeví zájem, ale nechtěl bych se nikam nutit.. oba současní adepti jsou pro mne dobrou volbou a proto nebudu zasahovat do průběhu tím, že bych ozřejmil, koho budu volit. Ať vyhraje člověk schopnější a ať je větší účast než byla minule :) ....... jinak o spoustu otázek se postaral jako obvykle rwystyrk (chlape, nezklamal jsi! :D ) a ostatní, kdyby mě v čase voleb něco napadlo, zeptám se...

This Post:
00
93428.32 in reply to 93428.31
Date: 6/2/2009 3:30:59 PM
Overall Posts Rated:
3737
Ďakujem za želanie :) Moc si to cením.

V prípade, že by som vyhral, určite tvojimi radami nepohrdnem, budem sa im tešiť.

From: PunkFloid

This Post:
00
93428.33 in reply to 93428.31
Date: 6/2/2009 3:57:57 PM
Overall Posts Rated:
1212
Tak prvně bych chtěl oběma manažerům popřát hodně štěstí oceňuju, že se nakonec přece jenom někdo odhodlal, moc mě to potěšilo, vážně moc... taky bych chtěl proto slíbit, že budu nápomocen radou i zkušeností kterémukoli vítězi voleb, který o moje zkušenosti projeví zájem, ale nechtěl bych se nikam nutit.. oba současní adepti jsou pro mne dobrou volbou a proto nebudu zasahovat do průběhu tím, že bych ozřejmil, koho budu volit. Ať vyhraje člověk schopnější a ať je větší účast než byla minule ....... jinak o spoustu otázek se postaral jako obvykle rwystyrk (chlape, nezklamal jsi! ) a ostatní, kdyby mě v čase voleb něco napadlo, zeptám se...

Taky děkuju, je to pěkné si něco takového číst. :-)

This Post:
00
93428.34 in reply to 93428.22
Date: 6/2/2009 4:08:21 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
13171317
Second Team:
Jirkov
Tohle je otázka na oba kandidáty, která mě napadla, když jsem četl zajinové dotazy. Jak se stavíte k SF? Považujete ho spíše za podkošový post nebo za vnější? Jaké typy hráčů byste byli ochotní stavět na tento post?

From: rwystyrk

This Post:
00
93428.35 in reply to 93428.8
Date: 6/2/2009 4:10:39 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
13171317
Second Team:
Jirkov
(93428.8)
Ještě jsem položil 2 otázky, které asi trochu zapadly. PunkFloid na ně může taky odpovědět (i když částečně už tu jedna odpověď vlastně je).

This Post:
00
93428.36 in reply to 93428.34
Date: 6/2/2009 4:14:02 PM
Overall Posts Rated:
3737
SF je podľa mňa post, na ktorom sa dá prekvapiť súpera. V mojom tíme využívam na poste SF inside hráča a vcelku sa osvedčil, nakoľko aj tak nemám lepšieho hráča. Ale viem si predstaviť hráča viac zameraného na outside. SF by mal byť všestranný, ale žiadny hráč nie je všestranný a ešte aj silný všade.

This Post:
00
93428.37 in reply to 93428.34
Date: 6/2/2009 4:16:28 PM
Overall Posts Rated:
1212
SF pro mě není ani jedno, ani druhé. Ideální SF by z mého pohledu měl mít úplně všechny skilly vyrovnané, což je samozřejmě v podstatě nemožné na jejich vyšší úrovni. Proto je potřeba se řídit potřebami týmu. Co se týče přímo mého týmu, mám v něm dva druhy SF - jeden z nich se dá použít i na SG, druhý na PF - a hraju je podle soupeře a zvolené taktiky. Všeobecně by všichni však měli mít vnější střelbu (včetně dostřelu) a velice důležité jsou obě obrany, kde je fajn, když jsou v podstatě vyrovnané; lepší tam, kde je to zrovna potřeba. Ale jak jsem psal na začátku, u ideálního SF by se žádný skill neměl opomíjet, ale takového hráče je těžké vytrénovat.

This Post:
00
93428.38 in reply to 93428.37
Date: 6/2/2009 4:17:57 PM
Overall Posts Rated:
1212
Ono to může vypadat, že si vždycky počkám na to, co napíše KifaH a pak teprve napíšu svoji odpověď :-) Ale vězte, že tomu tak není, že jenom píšu dýl :-)))

Advertisement