BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
3466.28 in reply to 3466.27
Date: 10/29/2007 11:25:25 AM
Overall Posts Rated:
66
Δεκτή η κριτική που κάνεις, όμως κατά τη γνώμη δεν είναι δυνατό μόνο ο προπονητής να βάλει το επίπεδο που θα πρέπει να έχει ένας παίχτης για να μπεί στην εθνική. Οι παίχτες που παίζουν είναι πάρα πολλοι, και το επίπεδο ακόμα είναι χαμηλό, μιας και δεν εχουν υπαρχουν πολλες ομάδες που να έχουν συνέχεια, κάτι που θα συνεπαγώνταν και σε παίχτες με βελτιωμένα χαρακτηριστικά. από ότι έχω δεί μέχρι στιγμής, θα πρέπει να είναι τουλάχιστο (σε κάθε θέση), καταρτισμένος/proficient.Το DMI, δείχνει το κατά πόσο έχει προπονηθεί, και δεν πρέπει να του δείνουμε τόσο πολύ σημασία. Συμφωνώ και εγώ οτι η ομάδα θα πρέπει να αποτελείται απο παίχτες οι οποίοι δεν ξεπερνούν το 30ο έτος ηλικίας, πλήν κάποιας εξαιρετικής περίπτωσης.

Δυστηχώς η προπόνηση γίνεται μία φορά την εβδομάδα. Οπότε αν η εθνική έχει παίχτη/παίχτες απο μια συγκεκριμενη θέση απο μια ομάδα, τότε θα ήταν καλό και για την ομάδα και την εθνική, να υπάρχει μια συνενόηση το ποια προπόνηση θα επιλεγεί. Αυτό βεβαιως δεν συμαίνει οτι θα αναγκάζεται ο κάθε προπονητής ομάδας να κάνει κάτι που θα του αποβαίνει εις βαρός.

Από ότι κατάλαβα, τίθεται θέμα εθνικών σκαόυτερ. Σίγουρα κάτι τέτοιο θα έκανε ττην ανευρεση παιχτών εύκολη διαδικασία, όμως αυτό προϋποθέτει ανάληψη ευθυνών και απο τους χρήστες που θα δεχτούν κάτι τέτοιο.

Εγώ έχω ξεχωρίσει κάποιους παίχτες από το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά δεν το κρίνω σκόπιμο να τους δημοσιεύσω. Εξάλλου, ακόμα δεν έχει ξεκινήσει καλά καλά το πρωτάθλημα, και έτσι δεν έχουν προλάβει να δοκιμαστούν σε παιχνίδια το πως αποδίδουν οι παίχτες, ουτος ώστε εμείς οι υποψήφιοι να έχουμε καταλήξει ήδη σε έναν κορμό παιχτών. Σήμερα που θα παιχτεί και η 2η αγωνιστική, όπως και το Σάββατο που θα γίνει η 3η αγωνιστική, νομίζω οτι θα μπορούν να βγουν και καλύτερα συμεπεράσματα, και να παρθουν οι τελικές αποφάσεις για το ρόστερ της εθνικής για τον πρώτο αγώνα με το Ισραήλ την επόμενη Δευτέρα.

This Post:
00
3466.29 in reply to 3466.28
Date: 10/29/2007 2:00:28 PM
Overall Posts Rated:
00
παντως απ'οτι ειδα οι ισραηλινοι δεν λενε και τιποτα.ειναι σε χειροτερη μοιρα απο εμας.εξακολουθω να πιστευω οτι οι μισθοι σε μεγαλους σε ηλικια παικτες ειναι υψηλοι και σε μικρης ηλικιας παικτες ειναι χαμηλοι ασχετα απο τα skills.anyway.απλα ειπα αυτο για τους σκαουτερ
αν θελουν να βοηθησουν καποιοι εθελοντικα ή αν γινεται να υπαρχουν βοηθοι.παντως εγω δεν εχω ουτε ενα παικτη πανω απο 5000 μισθο!!εχω 4 με 4000 μισθο και πανω!!να απογοητευτω τωρα ή μετα?απορω πως πηγα τελικο και διεκδηκισα το τροπαιο και χωρις μεταγραφες...ψαχνω ενα παικτη να εχει επιπεδο καταρτισμενου στις μεταγραφες και δεν βρισκω....σε βασικα skills...σε 1 μονο να εχει τουλαχιστον...τιποτα!πρπει να γινει καλη κατασκοπεια να δουμε τι παιζει σε επιπεδο ικανοτητων σε καθε θεση σε αλλες χωρες.δεν εχουμε χρονο αν και πιστευω οτι θα κερδισουμε το ισραηλ...

This Post:
00
3466.30 in reply to 3466.29
Date: 10/29/2007 2:36:56 PM
Overall Posts Rated:
66
απορω πως πηγα τελικο και διεκδηκισα το τροπαιο και χωρις μεταγραφες...

φαντάζομαι οτι οι υπόλοιπες ομάδες δεν ήταν και αυτές ότι καλύτερο θα συντάντησες. αλλά παίζει ρόλο και η τακτική που θα ακολουθήσεις, όχι μόνο οι παίχτες. Αν πχ μια ομάδα παίζει ζώνη δίνοντας βαρύτητα στην ρακέτα, και η άλλη ομάδα παίζει επίθεση με περιφερειακά σούτ, αρκούν μόνο 2 καλούτσικοι "τριποντάκιδες" για να κάνουν την ζημιά.
Εγώ επιμένω απλά στον μισθό, επειδή στο φόρουμ έχει γραφτεί ένας οδηγός για αυτούς που πρωτοξεκινάνε, και εκεί λέει οτι άμα δεν ξέρεις ποιον να επιλέξεις σαν βασικό, κοιτάς αυτόν που παίρνει τον πιο υψηλό μισθό και αποφασίζεις. Στους κανόνες όπως και στο φόρουμ, γράφει οτι το DMI, είναι ένας γενικός δείκτης που δεν πρέπει να του δίνουμε μεγάλη βάση. Απο αυτό και μόνο, εγώ έβαλα σαν βασικό ζητούμενο τον μισθο. Όμως, βεβαίως και θα πρέπει να ληφθουν και άλλοι παράγοντες υπόψην. Όμως δεν επειδή ο κάθε μάνατζερ, δεν μπορεί να δεί σε τι επιπιδο είναι το κάθε σκίλ ενός παίχτη, αν δεν στείλει ο κάθε παίχτης το αναλυτικό προφίλ στον εθνικό μάνατζερ, τότε δεν θα μπορεί να επιλέξει με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

ΥΓ. Πάλι έγραψα μεγάλο μήνυμα, ελπίζω να μήν κούρασα πολύ

This Post:
00
3466.31 in reply to 3466.30
Date: 10/30/2007 10:33:57 AM
Overall Posts Rated:
00
Apla opws exw xanapei min perimenete megaleia apo twra, prepei na organwthoume prwta oso poio sintoma ginetai gia na rolarei i omada meta.