3-2. очевидно що можна зіграти 3-2. але при 3-2 ми програємо підбір. і я не вважав (не вважаю і зараз), що нам потрібно було посилювати зовнішній захист. тобто, єдине що давало 3-2 - це місматчі, за рахунок підбору, і командного ближнього захисту. ну ще, теоретично, покращує шанси на перехоплення і знижує відсоток асистів в супреника, але це такі неконтрольовані дії, що не знаю даже...
Не знаю чому ми програємо підбір з 3-2, бо можливо у тих матчах у суперника великі з кращим підбором, бо 3-2 ну ніяк не впливає на підбір, це ж не 1-3-1, де периметр посилюється за рахунок внутрішнього захисту і підборів, тому дуже хибне твердження, що 3-2 впливає на відбір.
4+1 це всерівно діра в захисті, згадка була про італійців. А ти знаєш хто у них був той гравець +1???
Що, якщо можливо у нього 17/14 був захист, чи щось схоже?
Ще питання: Ми маємо блокерів, а чомусь граємо незрозуміле 4+1(де у нас немає гравця +1),
друге: ми граємо кидки з близької, де я дуже-дуже впевнений, що з ближнім кидком у нас біда...
А до тренера питання: як були проблеми з блокерами, так і лишилися... Хотілося вірити, що з часів "дивних" і "сумнівних" рішень з використанням блокерів, коли я тренував українців у молодіжку в Утопії(і досі треную, тепер вони в НТ), маючи блокерів треба не боятися ними грати, якщо немає класичних великих(а їх у нас дуже давно не було хорошого рівня). Але ж ні, ходимо і ходимо по одних і тих же граблях!!!
Last edited by Gello (NT Taiwan) at 3/4/2025 12:55:27 AM