з цією олімпіадою важко вчасно щось написати. я і гру тільки частково дивився, але в образі на харлан не буду )
скотти. в них два великих 50+. вояковскі захисний, якому цей сезон тренують ..скоріше пас ніж зовнішній захист. макхью вміє атакувати. є ще великий 20к, який грає на ЛФ. так вони грають у три великих, що я давно не бачив. усі інші гравці 15-. останню гру вони програли у гостях на нормалі і чогось мені здається це був не перший нормал цього сезону. грають по-різному, але з урахуванням того, що ми майже завжди граємо 3-2, очікую щось внутрішнє. однак все рівно поставлю 3-2, бо таргетити лише макхью не вважаю розумним, тим більше він у формі 7, а підбори ми програємо у будь-якому випадку
в нас форма 7 в міхайленко та михайліва. і якщо першого є ким замінити (відносно, бо усі інші в цілому значно слабкіші), то другого... думав навіть залишити його у складі навіть за форми 7, але все ж таки викликав борженко. він досить слабкий за основними навичками, в нас є сильніші 20річні, але в нього є вторинні навички, має справно кидати середні-дальні. це здавалось важливішим, бо знов таки, лізти під цих 50+ великих якось бажання немає, а в захисті скотти грають персоналку
виграли +22. трошки було напружено протягом другої чверті, але наприкінці ми наздогнали, а в другій половині гри вже була зовсім інша гра. стали грати краще в захисті, більше кидати триочкових. макхью накидав 28 очок з 50% реалізацією навіть у формі 7... добре що вони була 7. з-за фол траблу корнілова борженко зіграв багато, але кидав у молоко. нажаль. також не пішла гра в птащука. дуднік хорош. поставив у старт суркіса, я вже десь писав що він можливо трохи кращій за бібу у кидках. сьогодні біба відкидав краще, але взагалі запас кидав краще. за виключенням борженка. але це пов'язано з тим, що запас в скоттів набагато слабший, а в останні хвилини там і стаміна, і фол трабли допомагали нашому запасу. в цілому впевнена перемога, де ми прогнозовано програли підбори і блоки, але в усьому іншому на голову переважали суперника
наступна гра проти ірландії, яка всі 6 попереднії ігор грала під щит/прессинг з нормалом. всі 6 програла. але тренер активний, інколи ставить вгадайку )