BuzzerBeater Forums

Hellas - II.2 > Σεζόν 44

Σεζόν 44

Set priority
Show messages by
This Post:
00
296344.28 in reply to 296344.27
Date: 11/3/2018 2:00:10 PM
BORBA B.C.
III.9
Overall Posts Rated:
345345
Τελικά έπρεπε ο πρόεδρος να τρίξει τα δόντια σε άπαντες μέσα στην ομάδα, προκειμένου αυτή να δείξει το αγωνιστικό πρόσωπο που της ταιριάζει!

Μεγάλη νίκη η σημερινή για την BORBA B.C., όπου από την αρχή της αναμέτρησης μπήκε δυνατά στο παρκέ δείχνοντας ποιος θα είναι απόψε το αφεντικό του αγώνα!

Το ημίχρονο έκλεισε με την ομάδα μας να προηγείται με 16 πόντους... ωστόσο στην 3η περίοδο κάναμε μία μικρή κοιλιά δίνοντας στους αντιπάλους μας την ευκαιρία να μειώσουν τη διαφορά!

Η ομάδα, ωστόσο, αντέδρασε και ελέγχοντας πλήρως το παιχνίδι πήρε δίκαια το ροζ φύλλο αγώνα!

Από τους άλλους αγώνες ξεχώρισε η άνετη νίκη των ΠΑΟΚτζήδων, που παραμένουν στην κορυφή του μπλε ομίλου! Τί έγινε Νικόλα;;;... χάσαμε τη λαλιά μας;;;

From: zero4

This Post:
00
296344.29 in reply to 296344.28
Date: 11/3/2018 2:36:29 PM
Overall Posts Rated:
2929
Η ομάδα μας συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανισεις!
Δώρο - έκπληξη ετοιμάζει ο θείος Ιβάν! (http://i67.tinypic.com/b9ca2o.jpg)

From: kavala44

This Post:
00
296344.30 in reply to 296344.28
Date: 11/3/2018 2:38:03 PM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
9797
Το διπλό είναι μία καλή στοιχηματικά ευκαιρία για τους λάτρεις του στοιχήματος...

Mr Borba μας έστειλες κουβά !!!

From: BORBA

This Post:
00
296344.31 in reply to 296344.30
Date: 11/3/2018 2:46:05 PM
BORBA B.C.
III.9
Overall Posts Rated:
345345
Mr Borba μας έστειλες κουβά !!!

Χίλια συγνώμη φίλε αλλά φαντάστηκα πως ο τραυματισμός του SG Andrew Kerracher θα έπαιζε σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος!

From: kavala44

This Post:
00
296344.32 in reply to 296344.31
Date: 11/3/2018 2:57:01 PM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
9797
Το ματιασαν το παλικάρι !!!
Άσε που έχω θέμα με την κλικα Κατσαφανα-Πατσα...Καλά που είναι ο Πατσελας και κρατάει ισορροπίες στα αποδυτήρια.Καλο Σαββατόβραδο σε όλα τα παιδιά και καλή συνέχεια στα ωραία παιχνίδια που αναμένονται στον όμιλο.

This Post:
11
296344.34 in reply to 296344.33
Date: 11/4/2018 1:13:18 PM
BORBA B.C.
III.9
Overall Posts Rated:
345345
Κανονίστε όλοι οι εξαφανισμένοι από τα κοινά του ομίλου να κάνετε και πάλι την εμφάνισή σας γιατί αλλιώς σας περιμένουν εκπλήξεις...!

This Post:
44
296344.35 in reply to 296344.34
Date: 11/5/2018 12:55:58 PM
BORBA B.C.
III.9
Overall Posts Rated:
345345
Εσείς μπορεί να παραμένετε “εξαφανισμένοι”… εμείς όμως σας βρήκαμε!

Οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ του Pre Game Show όργωσαν τη χώρα και εντόπισαν και τους 16 προέδρους του πρωταθλήματος και κατάφεραν να αποσπάσουν δηλώσεις από όλους, κάποιες από τις οποίες μάλιστα αναμένεται να συζητηθούν!

Πάμε, λοιπόν, να απολαύσουμε ένα Pre Game διαφορετικό από τα άλλα…

Pre Game
4η αγωνιστική

Bold Bucks - CRETE
Μας δουλεύεις βρε φιλαράκι; Δεν βλέπεις ότι η ομάδα πάει τρένο; Θα ασχοληθούμε εμείς με πρόεδρο που λέγεται Ελαφάκι; Εμείς κοιτάμε μόνο την Α1», αυτά δήλωσε με υποτιμητικό τρόπο για τους αντιπάλους του, ο πρόεδρος των Κρητικών. Στον αντίποδα τώρα ο διοικητικός ηγέτης των φιλοξενούμενων προχώρησε σε σημαντικές αποκαλύψεις! “Έχουμε ζητήσει αυξημένη αστυνομική παρουσία γιατί μόλις πατήσαμε το πόδι στην Κρήτη μας υποδέχτηκαν με κουμπούρια και με καλάζνικοφ. Το κλίμα τρομοκρατίας των γηπεδούχων δεν θα περάσει”, τόνισε με εμφατικό τρόπο το Ελαφάκι!!!

xorafa-4- - Averof Larisas Spurs
Κινήσαμε γη και ουρανό… οργώσαμε όλο τον θεσσαλικό κάμπο, αλλά εν τέλει τον βρήκαμε κρυμμένο μέσα σε ένα λαγούμι! “Σας παρακαλώ αφήστε με στην ησυχία μου. Δεν έχω μούτρα να εμφανιστώ στη Λάρισα… τα έχω κάνει θάλασσα. Αν δεν κερδίσουμε και αύριο, τότε η τύχη μου θα είναι χειρότερη και από αυτήν του Κούγια», δήλωσε με τρεμάμενη φωνή ο Scarlito. Στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” εντοπίσαμε τον πρόεδρο των φιλοξενούμενων. “Βρε σας έφερα παιχτούρα που θα κάνει τη διαφορά. Ο PG Christopher Da Costa θα κάνει θραύση λέμε στην κατηγορία. Πάμε για τη νίκη και μόνο. Εμείς δεν λυπούμαστε κανέναν», επισήμανε με νόημα ο Καβαλιώτης πρόεδρος.

revence - Giouxtas
Τέρμα οι χάρες και τα αστεία. Οι ομάδα μου είναι γεννημένη για πρωταθλητισμό. Δεν θα αφήσω κανέναν και τίποτα να την σταματήσει. Εγώ είμαι ένας GM”, δήλωσε φανερά εκνευρισμένος με την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του ο Νικόλας, εκτοξεύοντας τα βέλη του προς πάσα κατεύθυνση. Και από την άλλη και ο πρόεδρος των φιλοξενούμενων ήταν καυστικός στις δηλώσεις του. “Πληρώνω ένα σκασμό λεφτά κάθε εβδομάδα για να έχω παιχταράδες στο ρόστερ μου και αυτοί φέρονται λες και έχουν έρθει στην Ελλάδα για διακοπές. Αν δεν κερδίσουν αύριο μην τολμήσουν να γυρίσουν πίσω. Να πάρουν το πρώτο αεροπλάνο και όπου φύγει - φύγει”, τόνισε φανερά απογοητευμένος ο leonardo45.

ParosSixStars - KOLINDRIANS
Ρε τον πούλο θα πάρετε όλοι. Δεν θα με κάνετε εμένα ρεζίλι στο πανελλήνιο. Θα σας κρεμάσω τα συμβόλαια στον τοίχο”, τόνισε φανερά εκνευρισμένος ο KILO, μη μπορώντας να χωνέψει πως ακόμα να σταυρώσει νίκη η ομάδα του. Ήδη οι πρώτοι παίχτες βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός ομάδας… ο αυριανός αγώνας είναι δίχως αύριο για τους γηπεδούχους. Ξαπλωμένος σε γνωστή παραλία της Πάρου, ο πρόεδρος των φιλοξενούμενων με το πούρο στο στόμα είπε πως: “Έχω εμπιστοσύνη στους παιχταράδες μου. Αν μου φέρουν τη νίκη και αύριο, με την επιστροφή τους στο νησί τους περιμένει ένα παχυλό πριμ, μαζί με δίμετρες κουκλάρες”, θέλοντας έτσι να τους τονώσει το ηθικό.

Σε λίγο η συνέχεια…

This Post:
33
296344.36 in reply to 296344.35
Date: 11/5/2018 1:00:08 PM
BORBA B.C.
III.9
Overall Posts Rated:
345345
Και τώρα η συνέχεια…

PAOK4 - Syros Knicks
Καθησυχαστικός εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος των γηπεδούχων, παρά την ήττα της ομάδας του την προηγούμενη αγωνιστική. “Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την ήττα του Σαββάτου. Άλλωστε εγώ ήμουν αυτός που το προηγούμενο βράδυ έβγαλα έξω τους παίχτες μου στα μπουζούκια. Να ξέρετε πάντως ότι από το Madison Square Garden δεν περνάει κανείς”, τόνισε χαρακτηριστικά ο And1coach. Από την άλλη ο πρόεδρος των φιλοξενούμενων με το που είδε τα μικρόφωνα μπροστά του θέλησε να κάνει μία παράκληση: “Σε παρακαλώ θείε Ιβάν αν με ακούς σε ψάχνω απεγνωσμένα παντού και δεν σε βρίσκω. Σε ικετεύω βάλε κανένα φράγκο στα ταμεία γιατί δεν μας βλέπω να παραμένουμε στην κορυφή δίχως μεταγραφές. Σε παρακαλώ θείε Ιβάν”, επισήμανε με νόημα ο zero4.

Batsi - Stelaios
Αν νομίζουν ότι θα έχουν τύχη αύριο… ε τότε γελιούνται. Οι χάρες τελείωσαν. Η ομάδα μας πλέον δεν χάνει πουθενά”, τόνισε με υπεροπτική διάθεση απέναντι στους αντιπάλους του ο πρόεδρος των γηπεδούχων. Το γάντι που πέταξε ο LA-stelaios δεν δίστασε να σηκώσει ο Γιάννης: “Εμείς κάτι τέτοιους υπερόπτες φροντίζουμε να τους βάζουμε στη θέση τους μέσα στο παρκέ. Η ομάδα μου δεν φοβάται κανέναν και αυτό θα το αποδείξουμε αύριο μέσα στο παρκέ… εκεί φαίνονται οι μάγκες”, είπε με νόημα ο πρόεδρος των φιλοξενούμενων, βάζοντας φωτιά σε ένα από τα ντέρμπι της αγωνιστικής.

BORBA B.C. - Oi Mpasketikoi BC
Με χαμηλό μπάτζετ και με όπλο μας την ομοιογένεια της ομάδας, προσπαθούμε να χτυπάμε κάθε αγώνα, με στόχο την παραμονή. Το ίδιο αναμένεται να κάνουμε και την Τρίτη.”, δήλωσε ο πρόεδρος των γηπεδούχων σχετικά με την αυριανή αναμέτρηση. Αναφορικά τώρα με τις λίγες μεταγραφές της ομάδας και τις κατηγορίες περί καβουριών στην τσέπη, ο Mpasketikos τόνισε με νόημα ότι “σύντομα θα ραγίσουν τα πατώματα με μια μεταγραφή αεροδρομίου”. Από την άλλη, ο πρόεδρος των φιλοξενούμενων δεν είχε διάθεση για πολλές δηλώσεις… “Ελπίζω μόνο να δείξουμε την αξία μας μέσα στο παρκέ και να μην τα κάνουμε και πάλι θάλασσα σε έναν ακόμα εκτός έδρας αγώνα”, τόνισε δείχνοντας ότι ακόμα δεν έχει ξεχάσει τη βαριά ήττα της προηγούμενης Τρίτης.

Supernova Elites - akourastoi_erastes
Ένα θα σας πω μόνο… μετά τις ερωτικές μας περιπτύξεις πάνω στο Ελαφάκι μας άνοιξε η όρεξη… το νου σας λοιπόν… οι εραστές ξύπνησαν για τα καλά”, τόνισε με νόημα ο πρόεδρος των γηπεδούχων σχετικά με την αυριανή αναμέτρηση. Από την άλλη εξέπληξαν οι δηλώσεις του προέδρου των φιλοξενούμενων: “Ego eimai apo allo galaxia… den milao ellhnika… gi auto den exo pei koubenta 8 sezon tora pou eimai ston omilo”!!!

Ε μετά από τόσες βαρυσήμαντες δηλώσεις… εγώ τι άλλο να πω;

Καλούς αγώνες να έχουμε!!!

This Post:
00
296344.38 in reply to 296344.36
Date: 11/5/2018 1:27:19 PM
Overall Posts Rated:
1313
Χαχα εγραψες παλι τι αλλο να πω!!
Σαν να τα φουσκωσες λιγο ομως..μετα απο δυνατη καλυτερα να κρατησουμε τους τονους χαμηλα γιατι δεν ξερω αν θα εμφανιστω καν για post game..

Advertisement