neden orayı alıntı yapmadınız recep hoca yanı cımbızla secmeyın o bolumu komple alıntı yaparsanız eger memnun olurum
tam da önemli olan kısım orası olduğu için, sizin aklınızdan ekip olarak bu işi bırakma niyeti geçtiği için yazdım onu. ayrıca herhangi bir grup ithamında falan da bulunmadım, lütfen böyle şeyler yazmayın.
sımdı ben tbl ve 2 lıgten oy aldım ozx mı alt lıglerden oy aldı dıyorsunuz gm olarak bunu goruyorsanız bu bılgıyede sasırdım sımdı ...
hayır Ozx hoca tüm oylarını tbl'den almış olsa dahi sizin de oylarınızın büyük çoğunluğu bu liglerden geldi diyorum.
valla benım yabancı dil bilgim yok ama bilen arkadaslardan rıca edıp tercume ettırıebılırsem eger onlarda sızın gıbı fırca atıp sert cıkıslarla tartısıyorlarsa demekkı buranın raconu boyle deyıp eyvallah dıyecegım ama onlar farklı hıtap edıyorlarsa o zaman aynı sekılde tartısmayı sızdende rıca edecegım recep hocam.
her zaman böyle yazmadığımın farkındasınız sanırım. bu tartışmada bu üslubu niye tercih ettiğimi gayet açık bir şekilde yazdım.
sürekli olarak ben u21 koçuyla konuştum, aslında ona bir kastım yok vb. ifadeler kullanmak yerine kendi içinizde tutarlı olup o muhabbetleri yapmaktan vazgeçseydiniz; yazdıktan sonra ben onu demedim şunu dedim deyip durmasaydınız üslubum böyle olmazdı. değilse normal bir zamanda haliyle böyle bir üslup tercih etmiyorum.