BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Potop

Potop

Set priority
Show messages by
This Post:
11
258251.28 in reply to 258251.27
Date: 4/26/2014 10:19:21 PM
Kurajberi
II.4
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje

Slazes se ti i sa ostalim stavkama cim nisi imao repliku, samo neces to da priznas

Nije,ne slazem se sa mnogo toga ali ovo je isuvise globalna tema da bi se diskutovalo ovako izmedju dvoje ljudi koji se ne poznaju,a iz toga proizadju vredjanja i svakakve neartikulisane i neargumentovane optuzbe. Ako ikad bude neko okupljanje pa da te upoznam,mozemo uz pivo oci u oci ko ljudi da diskutujemo do mile volje i smejemo se

This Post:
11
258251.29 in reply to 258251.28
Date: 4/27/2014 3:43:09 AM
Overall Posts Rated:
740740
Nije,ne slazem se sa mnogo toga ali ovo je isuvise globalna tema da bi se diskutovalo ovako izmedju dvoje ljudi koji se ne poznaju,a iz toga proizadju vredjanja i svakakve neartikulisane i neargumentovane optuzbe. Ako ikad bude neko okupljanje pa da te upoznam,mozemo uz pivo oci u oci ko ljudi da diskutujemo do mile volje i smejemo se

Mator sam ja za ta okupljanja. Sto sam se okupljao okupljao sam se.

A i nisam neki pivopija. Cak sam i posao promenio samo da bi pobegao od piva.

Evo Sire moze sve to da ti posvedoci.

Ako bas oces da se urokas sa nekim onda pozovi Matiju, taj pije za sve nas

This Post:
00
258251.30 in reply to 258251.29
Date: 4/27/2014 9:01:18 AM
Kurajberi
II.4
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje

Mator sam ja za ta okupljanja. Sto sam se okupljao okupljao sam se.

A i nisam neki pivopija. Cak sam i posao promenio samo da bi pobegao od piva.

Evo Sire moze sve to da ti posvedoci.

Ako bas oces da se urokas sa nekim onda pozovi Matiju, taj pije za sve nas

Ih mator,mozda u godinama ali valjda si sacuvao mladu dusu

Mozda pije za sve ostale ali sumnjam da moze na to da doda jos i moju kolicinu

From: KostaSM

This Post:
00
258251.31 in reply to 258251.15
Date: 4/27/2014 1:15:09 PM
Overall Posts Rated:
173173
na kraju sezone su u punom sastavu,Bertans potpuno oporavljen,a umesto Vestermana i Dragana dovedeni iskusni internacionalni igraci koji znaju kosarku i u potpunosti su usli u formu,sto dokazuje i sinocna utakmica.

Kao neko ko radi na klinici gde Bertans dolazi na vezbe i na konsultacije, za ovo prvo cu ti reci da nije ni blizu tacno. Sto se tice zamena, ko je doveden da zameni Vestermana? Gde nam je taj ORGANIZATOR igre? Kinzija da i ne spominjem...

From: krmelj

This Post:
00
258251.32 in reply to 258251.31
Date: 4/27/2014 2:35:04 PM
Kurajberi
II.4
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje

Kao neko ko radi na klinici gde Bertans dolazi na vezbe i na konsultacije, za ovo prvo cu ti reci da nije ni blizu tacno. Sto se tice zamena, ko je doveden da zameni Vestermana? Gde nam je taj ORGANIZATOR igre? Kinzija da i ne spominjem...

To je vec do vase selekcije ekipe,vi ste se odlucili za Tepica i Pavlovica. Vi imate odlicnu ekipu cak i sa ovim povredama,popunjen roster (pricam dakle sada,ne u toku sezone) i problem vam je jedino u centrima. To je moje misljenje.

From: Nemac
This Post:
00
258251.33 in reply to 258251.32
Date: 4/27/2014 3:54:00 PM
Overall Posts Rated:
110110
Uze Cibona sa 6-7 igraca ABA ligu... Dzaba vam novci moji sinovci, ako nema hemije u timu, to nece ispasti na dobro...

This Post:
11
258251.34 in reply to 258251.32
Date: 4/27/2014 8:47:19 PM
Overall Posts Rated:
3535
To je vec do vase selekcije ekipe,vi ste se odlucili za Tepica i Pavlovica. Vi imate odlicnu ekipu cak i sa ovim povredama,popunjen roster (pricam dakle sada,ne u toku sezone) i problem vam je jedino u centrima. To je moje misljenje.

Mora da se salis...
Plej: jedini pravi plejevi u ekipi su Dalo i Aranitovic. Dalo ne igra vise od 5 minuta u bitnim mecevima, a Aranitovic je mozda na 5 utakmica uopste nastupio. Tepic nije plej, on je nesto kao kombo bek, ali plej nije. Bogdan tek nije plej..
Bekovi: Bogdan, koji je veci deo sezone proveo na pleju i isti taj Tepic. Tj. njih dvojica obicno igraju u paru i cesto menjaju ulogu pleja, a onda taj drugi preuzme dvojku.
Krila: Pavlovic i Bertans. Solidno popunjena pozicija
Krilni centri: Lovernj i Bertans
Centri: Musli, Gagara i Milutinov

Dakle to je ukupno 8 igraca. Od toga su 3 centra koja na 90% meceva nisu uspevali zajedno da imaju 10 poena i 10 skokova. Zar je to popunjen roster? Andrica namerno nisam racunao, jer nije planiran da igra uopste u ovoj sezoni, ali je sad iznudjeno resenje, jer jbg neko iz petorke mora nekad i da izadje iz igre. Ja kraci roster u zivotu nisam video.

This Post:
00
258251.35 in reply to 258251.34
Date: 4/27/2014 9:47:40 PM
Overall Posts Rated:
5050
isto brate kao na buzeru
zato ja i teram ovu igru, original RL.
:):)

This Post:
00
258251.36 in reply to 258251.34
Date: 4/27/2014 11:19:39 PM
Kurajberi
II.4
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
Ja ne znam sta bi vi,da imate tim ko Real? Mnogo ste razmazeni,iskreno vam to kazem. Cuj ovo,krila: Pavlovic i Bertans - solidno popunjena pozicija. Solidno??? Sta bi ti,da imate Lebrona i Durenta tu? Daj budi malo realan. Sad to sto ti ne racunas Daloa (koji je doveden kao talenat) i Andrica to je druga stvar.

Onda ako analiziramo i Zvezdu to bi izgledalo ovako:

Plej: Nelson (doveden kao bek,a onda stavljen na pleja), Jenkins (bek suter koji nema kreaciju za pleja ali nam tu igra cesto)
Bekovi: Blazic (dobar), Jenkins opet, Lazic (onda ni njega ne racunamo,klasican panj koji samo juri u odbrani ko muva bez glave i pravi faulove ali nam ipak igra)
Krila: Simonovic. Dalji komentar je suvisan. Ukrajinca ne racunam,kao ni Radonjic.
Kr. centri: Radenovic (panj,jedva prosecan igrac), Tadija (skil mu*a = 0), Mitrovic (nije uopste bio planiran da igra mnogo u sezoni ali ipak mora)
Centri: Bobi i Katic,ajde to da ne analiziramo mnogo,da kazemo popunjeni smo tu solidno kakvi god da su.

Onda je i Zvezda popunjena na 2 pozicije prakticno,ovo ostalo je da places,ko sto vi samo nesto placete. Uopste se ne slazem da je Partizan toliko sav jadan ove sezone kao sto to Vujosevic protagonise cele sezone. Jeste u jednom delu sezone priznajem,ali uzeli su zamene,oporavio se Bertans. Ovo dalje sto ti pises je opet do selekcije tima. Imate 3 cunja od centra,a jednog KC-a pa Lovernj igra 40 minuta. To je vec nesto drugo. Isto kao sto Zvezda ima 3 beka,a 1 da kazes pleja i 1 polukrilo. Ja bih menjao bilo kog Zvezdinog igraca na pozicijama B/K/KC za igrace kao sto su: Bogdan,Pavlovic,Bertans,Lovernj...

This Post:
00
258251.37 in reply to 258251.36
Date: 4/28/2014 5:20:27 AM
Overall Posts Rated:
3535
Ja ne znam sta bi vi,da imate tim ko Real? Mnogo ste razmazeni,iskreno vam to kazem. Cuj ovo,krila: Pavlovic i Bertans - solidno popunjena pozicija. Solidno??? Sta bi ti,da imate Lebrona i Durenta tu? Daj budi malo realan. Sad to sto ti ne racunas Daloa (koji je doveden kao talenat) i Andrica to je druga stvar.

za krila kazem solidno popunjena pozicija, jer Bertans deli minute i na k i na kc, pa na kraju dodjemo do toga da Pavlovic, Bertans i Lovernj dele tih 80 minuta na 2 pozicije, a to nikako ne moze biti savrsena situacija.
Dalo jeste talenat, ali u bilo kojem EL timu nije mogao biti nista vise od 11. ili 12. igraca u rotaciji, a nama je znao igrati bas dosta u nekim utakmicama i nerealno je ocekivati da Partizanu on ove sezone donese kvalitet vise.
Andric nije neki talenat da budemo iskreni. Decko je klasican spot up suter, na pocetku sezone uzasne odbrane, sad je tu malo bolji.
A razlog zasto ne racunam Daloa i Andrica je taj sto su oni u nekadasnjih Duletovim selekcijama KKP rostera bili igraci koji su igrali svaku 3. utakmicu i to 2 minuta, sad su zbog povreda i manjka sredstava upali u rotaciju.

Moglo bi se reci da KKP ove sezone ima mozda nikad boljih 4-5 pojedinaca (Pavlovic, Bogdan, Kinzi, Lovernj), ali ali zato nikad gori ostatak tima.

This Post:
00
258251.38 in reply to 258251.37
Date: 4/28/2014 5:59:24 AM
Overall Posts Rated:
2828
dzaba sve ovo pisemo
vec deceniju i vise svima je jasno da nema uspeha bez para i dok pare ne udju u sport kod nas u velikim kolicinam nista od nas nece biti ni klupski ni repre.

Advertisement