Аз искам и друго да ви попитам - доволни ли сте от промяната в часовете за мачовете, на мен лично ми харесва 17:30, защото ми дава по-голяма възможност да следя на живо, макар че това не играе голяма роля, а според мен трябва да се развие това нещо. Например да имаш прави докато следиш мача си да правиш смени, да взимаш тай-оути, да сменят тактика и т. н., пък на който не му се занимава да ръководи мачовете си, задава си тактика и готово, останалото си е негов проблем или пък поне, ако гледаш мача си на живо така отбора ти да получава бонус притежание, това ще стимулира потребителите да следят мачовете си и съответно да се запалват все повече оп тази игра. Това разбира се си е мое лично мнение, ясно ми е, че много от играещите работят или имат други ангажименти, които не им позволяват да следят всичките си мачове на живо, което с подобна промяна би дало предимство на противниковия отбор, но на мен лично ми се струва добра идея. Пък за мен си казах, аз няма да фалирам, няма да мога и да забогатея, а и мисля да отпадна този сезон и да изкарам 1 в 3та, за да мога да се завърна в по-добро състояние тук, защото стратегията, с която играех до миналия сезон няма как да рпоработи тук и трябва промяна, но ако едновременно искам промяна и да остана във 2ра ще ми отнеме поне няколко сезона, докато всичко си дойде на мястото, а в 3та всичко мога да свърша за 1 сезон и пак да съм тук. Хайде стига съм писал, че започнах да ви отекчавам, успех ви пожелавам и простете, ако съм ви оскърбил с нещо, все пак е Заговезни!