BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > [REP U21] 21. sezona

[REP U21] 21. sezona

Set priority
Show messages by
This Post:
00
224072.28 in reply to 224072.27
Date: 10/16/2012 5:29:10 AM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
super sej v reviewih je bol al mn treba "zakodirat" in narečno govort samo tiste stvari ki so mogoče pomembne za nasprotnike, predvidevam da splošni review niti ne pomaga preveč bodočim nasprotnikom, verjetno samo razmišljanja o tem kaj in kako bi lahko spremenil in uporabl v bodoče? in ker igralc bi lahko biu adut etc.

Drugač pa, lahko bi pr BB mal razmisll da bi kšne privatne forume uvedl za U-21 in NT chat?

Drugač pa bom probou tut jst začet mal bl v živo spremlat tekme, sam se bo treba navadt na urnik tekem, ker večinoma kr pozabm da je tekma bla.. če ne prej, bom zihr spremlou nasledno sezono ko bo verjetno v U-21 tut Žvab

This Post:
00
224072.29 in reply to 224072.28
Date: 10/16/2012 2:48:32 PM
J&J team
II.4
Overall Posts Rated:
9797
tut jst bi rad spremljal tekme ampak zaradi treningov nimam časa(tut po 8x od pon do pet). drugače pa res sm kr presenečen nad rezultati letos tko da še naprej tko dobr

LP JJ

This Post:
00
224072.30 in reply to 224072.29
Date: 10/22/2012 5:32:06 PM
Overall Posts Rated:
130130
Zanimivo,da si se odločil za organiziran napad -_-...med tekmo sem mislil,da igramo gibanje.Ne bi preveč komentiral.....zaradi nadaljnega tekmovanja.Zmagali smo z manjšo stopnjo zavzetosti,le tako naprej...

This Post:
00
224072.31 in reply to 224072.30
Date: 10/23/2012 1:02:04 AM
Overall Posts Rated:
952952
Al Jazeer je celo sezono na krilu uporabljal krilnega centra, ki v svoji karieri ni niti enkrat treniral na OI-ju. Izbira ni bila težka

This Post:
00
224072.32 in reply to 224072.30
Date: 10/23/2012 5:41:02 AM
Overall Posts Rated:
952952
Včeraj se je končala naša zadnja tekma skupinskega dela tolažilnga turnirja. Hkrati je za Belorusijo to bila druga najpomembnejša tekma za nas, saj je odločala o uvrstitvi med Top32 ekip; višje kot se uvrstimo, lažjega tekmeca dobimo. To na žalost sicer ni vedno res, saj lahko dobiš močnega tekmeca, ki je imel smolo v predtekmovanju, ampak ponavadi je vsako tekmo fajn zmagat

Pred tekmo z Al Jazeerom je bil najpomembnejši dan petek, ko se vidi, v kakšni formi so naši in v kakšni njihovi igralci. Z redkmi izjemami sem ponavadi bil vedno zadovoljen tako s treningom naših U21 reprezentantov, kot z njihovo formo. Ta petek pa žal ni bilo tako, saj nismo imeli nobenega prvega centra v odlični pripravljenosti, še bolj pa se je padec forme opazil pri Drnovšku in Haberju, ki sta odigrala premalo minut.

Zato za ta teden še bolj apeliram na vse lastnike U21 reprezentantov, da pazijo na minute igralcev! Le tako se bo namreč obrestovalo njihovo delo treh sezon, ko so se mogli marsičemu odrekati zato, da vzgojijo mladinskega reprezentanta. Kaj ti namreč pomagajo tri sezone super treninga, če je nato v najpomembnejšem trenutku tvoj igralec slabo pripravljen?

A prav vse na srečo ni bilo tako slabo. Najbolj me je razveselila odlična forma Pucerja in še vedno dobra forma Zgonca, ki je bil v odlični pripravljenosti samo en teden v sezoni - na srečo ravno takrat, ko se je poškodoval Kresnik, do takrat naš prvi OI.

Ko sem študiral tekme in postavo Al Jazeere, sem opazil, da so na čisto vsaki tekmi odigrali s krilnim centrom na krilu. In to kirlni center, ki ni niti ene minute treniral na OI-ju v vsej svoji "karieri". Kar pomeni, da ima v najboljšem primeru zunanjo obrambo 8 (začetna 7 + napredovanje od križnega treninga) in odločil sem se, da poskušam to slabost "kaznovati" z odlično pripravljenim Pucerjem.

Pravo tako mi je izredno koristila odlična pripravljenost Milenkota Zupana, našega najboljšega obrambnega igralca, ki v igri več kot dobrega branjenja in podajanja ni imel za početi, tako da je bil idealen branilec.

Skoraj prepričan sem bil v to, da bodo nasprotniki igrali z višjo zavzetostjo kot mi in tako je tudi bilo. Tudi zato Pucer ni bil tako učinkovit, kot bi lahko bil, je pa vseeno zelo korektno opravil svoje delo. Na koncu so na rezultat najbolj vplivali štirje dejavniki:

- Pucer
- slaba izbira takitke s strani nasprotnikov - s slabim potekom napada bi mogli izbrati Look inside, so pa izbrali Low post, ki zahteva zelo dober potek napada oziroma zelo dobre podaje in vodenje s strani OI-ja.
- naša zelo dobra zunanja obramba, s katero je na momente izgledalo, kot da igramo Tesno pokrivanje
- slabo izvajanja prostih metov s strani njihovega centra (1-10)

Po koncu tekme je Al Jazeer-ov selektor napisal:

Honorable defeat 13pts differences against one of the best teams in the tournament ...

Hotel sem mu odgovoriti, da nismo ravno ena najboljših ekip na turnirju, ampak zakaj bi mu kvaril veselje Dejstvo je, da smo se predvsem v zadnjih dveh tekmah taktično odlično odrezali, za kar gre velika zahvala trenerjem U21 reprezentantov, saj brez njih tudi taktično znanje nič ne pomaga

In čeprav smo dosegli odlično 12. mesto, smo v končnici žal dobili zelo neugodnega nasprotnika, in sicer Latvijo. Realno gledano so malenkost boljši od nas, predvsem pa so klasično grajena ekipa za zelo efektivno Look inside taktiko, kar za nas žal - ali mogoče na srečo? - ne velja. Mi smo našo raznovrstnost dobro unovčili v predtekmovanju, v končnici pa odloča "surova moč" oz. čimvišji prmarni skilli na vsaki poziciji, kjer smo mi malo šibkejši.

Nadaljevanje v naslednjem sporočillu...

This Post:
00
224072.33 in reply to 224072.32
Date: 10/23/2012 6:02:41 AM
Overall Posts Rated:
952952
To seveda ne pomeni, da se ne bomo borili - ampak najprej bo treba videti, v kakšni formi bomo v petek ter če bodo v soboto kakšne poškodbe. Kresnik je na srečo prišel nazaj iz poškodbe in upam, da se mu forma čimbolj dvigne v petek, da bo lahko igral vsaj v rezervi.

Edina neznanka, ki jo moram razrešiti, je: Ali so Latvijci igrali z Normalno zavzetostjo proti levi roki Grčije, ali pa so igrali na vso moč proti normalni zavzetosti?

This Post:
00
224072.34 in reply to 224072.33
Date: 10/23/2012 12:27:26 PM
Overall Posts Rated:
1616
Kresnik naj bi imel 2 tedensko poskodbo vendar se je izredno hitro vrnil nazaj na igrisca tako da računam da bo dobil 58 minut ta teden.Danes na moje začudenje nasprotnik ni nastavil postave(ne vem al je pozabil al je kaksen bug ali kaj) tako da kot član 2 peterke dobi 10 minut v četrtek pa 48 minut.

This Post:
00
224072.35 in reply to 224072.34
Date: 10/23/2012 3:11:32 PM
Overall Posts Rated:
952952
No, to je super. Če zmagamo Latvijo, potem računam, da bo v naslednjem krogu že v zelo dobri formi.

This Post:
00
224072.36 in reply to 224072.1
Date: 10/29/2012 6:58:52 AM
Overall Posts Rated:
952952
Danes ob 16:30 pričnemo s ključno tekmo sezone! Z Latvijo smo po moči igralcev primerljivi; vprašanje je, kdo ima višji entuziazem in koliko nam bo domač teren doprinesel. Še največja neznanka pa je, ali so Latvijci pripravljeni igrati na vso moč? Glede na dokaj slabo formo nekaterih njihovih nosilcev igre tega ne bi izključil.

Predvsem nekateri naši centri tudi niso ravno blesteli z minutami, nekaterim pa je sreča kljub dobrim minutam žal obrnila hrbet (Šturm, Pucer). Zato sem vpoklical še dva igralca, ki sta v odlični pripravljenosti in lahko pomembno prispevata k današnji tekmi. Naša prva postava je tam-tam z Latvijsko, naše rezerve pa so po mojem mnenju dosti bolj kvalitetne in upam, da bo to nagnilo tehtnico na našo stran. Tisti, ki ima čas ob 16:30, naj gleda! Se vidimo!

This Post:
00
224072.37 in reply to 224072.36
Date: 10/29/2012 1:38:02 PM
Overall Posts Rated:
1111
lepa zmaga nad Latvijci. Neumeister 20-letnik jim je pokazal kako se igra :)

From: Mr.X
This Post:
00
224072.38 in reply to 224072.37
Date: 10/29/2012 2:28:17 PM
The Return
SKL
Overall Posts Rated:
6464
Odlična obramba :D 0-12 trojke in skupno 34-90 iz igre..Sicer nismo bili veliko boljši v napadu ampak vseeno zmaga je zmaga Čestitke !!!

Advertisement