Ukoliko Partibrejkers žustro prati tenis i redovno o njemu otvara teme na BB forumu, onda se ispričavam, no nisam naišao ni na jednu njegovu koja hvali Federera, Nadala, Murraya i druge - što znači da je u pitanju samo Đoković.
Čitav tvoj post je pronacionalistički tako da ti neću odgovoriti, osim na sportski dio.
Ne hvalim igrače koji neće osvojiti Grand Slam narednih 5 godina. Pogotovo igrače kao Federer i Nadal (za razliku od A. Murraya), koji nisu ne samo u tenisu (u 2011.) nego i kao ljudi ni do koljena ĐOKOVIĆU I NJEGOVOJ PORODICI...
Pitanje za tebe, zašto se ti i slični tebi javljate na ovaj forum ako vam smeta i skrnavite ovaj divni forum posvećen prije svega velikom čovjeku koji je bar 50% države BiH učinio sretnim bar na jedan tren? Zar to ne pokazuje vaše loše namjere, zajedljivost, minornost ljudskosti i zavist. (Gule pametnjaković piše o biciklizmu, onaj mali jebe i psuje po forumu, Argus naš selektor se kao i obično pravi pametan). Sram vas bilo...
Ja nikada ne bih komentarisaona forumu Ivaniševića u tvom stilu, niti bih pisao na forumu posvećenom njemu odvratne komentare kakav si ti i ostali mali ljudi napisali ovdje.
O tome se radi, ali ti imaš blokadu u svojim razmišljanjima o nacionalnoj toleranciji, suživotu i još si našao da meni držiš predavanja kako ja i bar 40% stanovnika BiH treba da idemo u Srbiju da bi se radovali pobjedi Đokovića. Nema smisla, stavi prst na čelo... Sit sam ti ja više te priče i muka mi je od nje i da me neko ponovo tjera u Srbiju. To ti hoćeš????
Last edited by Partibrejkers at 7/8/2011 10:26:55 PM