BuzzerBeater Forums

BB Eesti > Kukoc'i Vaarikad

Kukoc'i Vaarikad

Set priority
Show messages by
From: Mulk

This Post:
00
149602.28 in reply to 149602.27
Date: 7/3/2010 7:45:14 PM
Overall Posts Rated:
10991099
Voh, äge, mehed! Mulle intriig meeldib!
Ja nüüd ma tean ka, et annan Mulgi Peeru-nimelise auhinna hooaja kõige võimsamale intriigile.
Tuld, seltsimehed!

Message deleted
From: Aldo
This Post:
00
149602.30 in reply to 149602.28
Date: 7/27/2010 5:07:07 AM
Overall Posts Rated:
2525
Sõna sekka
Igaüks meist on tahtnud mõnest oma suhtelisest heast mehest millalgi lahti saada. Ja eks alati tekib küsimus, palju küsida eksole. Variandid, et paned 1 S-iga müüki kuni pool milli kõrgema hinnaga. Ja ka viimasel juhul võib jopata. Mul ei ole midagi vaarikate vastu, aga äkki peaks selle kriteeriumitesse midagi veel lisama. Aga eks see ole jälle töö.
PS. Mis kandmisesse puutub (Saints - sic!), siis 8. märtsist alates on keskmine valge veini kogus olnud 2 L päevas pluss mõned õlled, vahest mõni ouzo. Ja näete, täitsa kõbus. Nii et mehed, tulge Samosele treeninglaagrisse, saate sügishooajaks kõva põhja alla. Samas võite seejärel liituda kampaaniaga www.septembrismeeijoo.ee
Jaksu

From: Kukoc

To: Aldo
This Post:
00
149602.31 in reply to 149602.30
Date: 7/27/2010 9:25:04 AM
Overall Posts Rated:
13361336
Kirjutasin tööl pika jutu, aga mingi foorumi käkk on seal mul. Niiet seekord lühemalt. Valem on mul olemas vaarikate jaoks ja see ei sisalda ainult 1,5milliga mees müüki, ei lähe kaubaks = vaarikas.
Inimese võiksid loogiliselt mõelda, kui üks nädal mees müügiks ei lähe siis tasuks hinda alla lasta, mitte seda nädalast nädalasse tõsta nagu mõni mees. Ei tea kas siinkohal on tegemist mälu nõrkusega või millegi muuga. Eriti naljakad on case-id kus mees on müügis 30k-ga (ilma TE-ta) ja siis järgmine nädal on tal TE 40-700k (mingi imeliku tehingute käigus selliseid asju juhtub) ja siis pannakse järgmine nädal müüki 750k-ga ja obviouslu jälle ei lähe. Naljakas mõtlemine.
Üldiselt on meeskondi, kes pole kunagi hädas oma meeste müügiga. Alati saadud meestest lahti, kes müüki pandud (seega kaldun arvama, et suurem osa lihtsalt ei tahagi müüa). Olenevalt olukorrast tuleb hinda alla lasta, vahest isegi alustada miinimumist. Kõik ei oska jah hinda seada, kuid väga raske pole seda siis alandada kui maha ei suudeta müüa.