GM - jedan clan srpske BB zajednice koji je banovan poslao mi je pitanje verovatno namenjeno (tebi)GM, pa da izadjem coveku u susret posto nema mogucnosti da svoj komentar ostavi na forumu.poruka glasiGolub "zasto tema nije otvorena pre njegovog bana, nego posle kada zna da skoro niko drugi nece na njega da se zali.."
GM - jedan clan srpske BB zajednice koji je banovan poslao mi je pitanje verovatno namenjeno (tebi)GM, pa da izadjem coveku u susret posto nema mogucnosti da svoj komentar ostavi na forumu.
Ooooo, pa izvini, nisam razumeo tvoju salu! Ali zato ja imam jednu za tebe: "Sta ocekujes u tvojoj sledecoj kup utakmici ove sezone?" LOL - china
odvojish se na sat-dva od kompa odes popijes pivo, oladis glavu i sve ok.
Ooooo, pa izvini, nisam razumeo tvoju salu! Ali zato ja imam jednu za tebe: "Sta ocekujes u tvojoj sledecoj kup utakmici ove sezone?" LOL - chinaznam da nije upuceno meni, ali nikako nisam mogao da se suzdrzim. pa, da li si ti svestan svoje nesvesti?! za uspeh u ovoj igri je neophodan samo dug staz i IQ veci od 14. imas staza vise nego svi menadzeri 2. 3. i 4. lige zajedno, a opet igras drugu ligu - da li ti se vec samo namece logicno pitanje?! treba bre da se pokrijes usima i da nikada nikoga ne vredjas kada su u pitanju postignuti rezultati i "menadzersko znanje"!p.s. mozes da nastavis da vredjas po svim drugim osnovama, na to nemam prigovor...