Nesokdinu, yra keleta subtilybiu del siu ginybu, ir jas pastebet gali tik stebedamas savo varzybas gyvai, ir jas analizuojant. Deja, neturiu nei priesu nei draugu rinkimuose, man jie visi vienodi, potencialus NT strategai. Tas kas taisyklese parasyta isliko nuo senu senoves, o varikliukai keiciasi, dar karta kartoju, tai galima pastebet stebint savo varzybas ir analizuojant jas. Perskaityt taisykles visi galime, taciau, izvalgumo ne visi turime.
Deja, negaliu savo nuomones siuo atveju pasakyti, kadangi nekandidatuoju i rinktes trenerio posta. Del nekompetencijos Marko atzvilgiu siek tiek persistengiau, tiesiog jo atsakymas konkreciai mano atzvilgiu buvo su juoku, o as uzdaviau rimta klausima. Kas taps mano favoritu nulems smulkmenos, taigi smulkiu atsakymu ir tikiuosi, o ne mazdaug atsakymu - "nueik i taisykles paskaityt, ko cia klausineji ir man tavo balsas px."
No offense, neturiu nieko pries kandidatus, dar karta akcentuoju, noriu suzinoti kuris daugiau ismano si zaidima. Juk NT treneriai yra tam kad gilintusi kaip veikia varikliukas ir kaip galima isnaudoti savo sudeti maksimaliai naudingai.
Aciu uz supratinguma. Geru diskusiju.
Last edited by Wazoo (Lithuania NT Manager) at 12/16/2009 8:02:54 AM