BuzzerBeater Forums

Poland - I.1 > Sezon 18

Sezon 18

Set priority
Show messages by
This Post:
00
200181.278 in reply to 200181.277
Date: 1/26/2012 7:00:03 PM
Overall Posts Rated:
202202
nie znam motywów ani kulisów... ale niesmak to będzie dopiero jak się okaże że PP zostało oddane za PLK

This Post:
11
200181.280 in reply to 200181.279
Date: 1/26/2012 7:21:39 PM
Overall Posts Rated:
112112
E tam :) Zwykłe przejście z gimnazjum do klubu dla dużych chłopców :)

Przez 22 kolejki widziałem najróżniejsze formy odpuszczania - czułem niesmak, zgagę i niestrawność żołądka. Czasem biegunkę i wymioty...Minister Zdrowia ostrzegał. Kto mi teraz za to zwróci? Ile wyniesie refundacja? Czy mój lek jest na liście?

Najprawdopodobniej to był epokowy sezon dla jeszcze wielu innych nic nie...albo równie znaczących wydarzeń :)

PS. Tak, najprawdopodobniej wygram mistrzostwo ligi :)
PS2. Tak, jeśli będę miał okazję i taką swobodę wyboru to powtórzę epokową akcję i zrobię z niej nową epokę :D

This Post:
00
200181.282 in reply to 200181.281
Date: 1/26/2012 7:38:09 PM
Overall Posts Rated:
112112
Te wszystkie dyskusje na globalu o 3B zawsze mają drugie dno i stanowią starcie "pradawnych tytanów" z tymi młodymi, którzy im brużdżą na utartym wcześniej podwórku :) Wtedy akurat Iran się za mocno wychylał to musieli go trochę zdyskredytować ;) Gdyby Chińczycy zaczęli się tam udzielać to automatycznie na forum pojawiłyby się ich wszystkie zawyżone o powiedzmy 100k transfery. Jak się ma nastrój i trochę czasu to można sobie z nimi popisać rozrywkowo...Tak poza tym jednak po prostu ich ogrywać - VS to robił :)

Jeśli to ma być bariera dla odpuszczania PP to ja się tym w ogóle nie przejmuję :)

This Post:
00
200181.284 in reply to 200181.283
Date: 1/26/2012 7:53:33 PM
Overall Posts Rated:
112112
Bo tytani od jakiegoś czasu zaczęli dość szybko odpadać :) Tylko Hostiemu to nadal nie przeszkadza i trwa przy swoim ;)

Czesławem tamtego forum jest WillFreeman i jakiś czas temu to podsumowywał :)

To różnimy się tylko tym, że ja wolę całkowicie bez pozorów :) Więcej pola do dyskusji, śmiałych teorii i ciekawych treści na forum - otoczka ;)

This Post:
00
200181.286 in reply to 200181.284
Date: 1/26/2012 8:41:55 PM
Overall Posts Rated:
12061206
Najwięksi globalowi tytani forumowi to niewiele się nawygrywali ;-) I może stąd taka aktywność w mediach - sprawdzona metoda, chociażby przez Najmana, sprawdza się też na forum ;-) Ale jak kiedyś mi się zbierze mi się na rozmowy na ten temat na globalu to chyba sobie przedłużę nicka, zrobię logo z zółtą piłką i stosowną sygnaturkę ;-)

Natomiast jeśli już wracamy do odpuszczania, to żeby chociaż jakiś pożytek z tego był. Jak jest lekko to można spokojnie skupić treningu. A przykładowo taki Luder ani razu nie skoczył w tym sezonie...

This Post:
00
200181.287 in reply to 200181.286
Date: 1/27/2012 4:59:49 AM
Overall Posts Rated:
112112
Oj tam - skoczył podobno, bo przez chwilę niby tam jakieś roszady były chwilowe wśród PF/C. Nie ręczę jednak :)

Druga sprawa taka, że idź na forum i napisz, że można trenować jeszcze 28latka, że to w ogóle możliwe, że on w ogóle daje się jeszcze ustawiać na trenowanej pozycji - "herezje" ;) Ja celowo kupuję MVP, żeby nie musieć stawać przed tym heroicznym wyzwaniem i poblokuję ich wcześniej ;;;)

Dopóki Jax jest jedyną drużyną z Polski, która w ogóle po Ludera się zgłosiła...
...która nie musi odpuszczać sezonu lub być farmą aby w ogóle go utrzymywać...
...i która nie plecie, że zrobi z niego nie wiadomo jakiego bohatera...
to zaprawdę ja Go ścigać nie będę :)

Lekki sezon to Luder w drużynie próbującej zdobyć mistrzostwo, ale także około 10 slotów treningowych dla przyszłych/niedoszłych reprezentantów w drużynach, które ten sezon czynią lekkim ;) Wszystko jest względne i można przechodzić z jednego tematu w drugi w nieskończoność :)

From: Jax

This Post:
00
200181.288 in reply to 200181.286
Date: 1/27/2012 5:56:47 AM
Overall Posts Rated:
773773
Jak nie skoczył jak skoczył w kondycji ;-)

A poważniej rzecz ujmując to w momencie zakupu już mówiłem że trenowany będzie głównie w JS i 1/1 . W tym treningu skoczył raz w JS i raz w IS . Jak sam zapewne wiesz trening JS na pozycjach SF/PF daje tylko trena JS jako głównego i poboczne IS i JR . Więc nie dziwi mnie za bardzo ze skoczył tylko te dwa razy bo w tym wieku wiele tych skoków byc nie może . Od momentu zakupu dostał też 2 razy Podanka i raz rebsy , skoków też nie było , ale nie wydaje mi sie aby to czy skoczy czy nie , było takie istotne , dla mnie o wiele ważniejsze jest to abym go dalej trenował a taki mam zamiar że jak tylko bedzie możliwość to JS i DV będe dalej wciskał rebsy też na nowy sezon być może dam .
Skoków być za wiele nie może bo po dzisiajszym treningu pewien juz jestem jednego BB-cy coś ostro pozmieniali w treningu JS . Zawodnik 23 letni dostaje 3 pełne treny tego treningu i ani jednego skoku , więc jak 28 latek ma skakać ??

Tak przy okazji masz trochę kasy jesteś ostatni w tabeli o nic nie walczysz od 2 sezonów więc to dobra okazja do potrenowania jakiegos reprezentanta :)

Advertisement