Aris b.c.t - Pontiakos B.C.=>1
όλα είναι στο χέρι του Άρη εδώ.πολύ άσχημο ξεκίνημα για τους πόντιους που από μόνο του σε κάνει να ποντάρεις εναντίον του.
Emmanouil Papas - Red Legionaries=>2
πολύ καλός ο Θοδωρής εδώ.έχει έδρα,έχει ηθικό,είναι καλός μάνατζερ,έχει ρόστερ,έχει κίνητρο.με λίγα λόγια υποτιμάω αυτόματα τον Πάπα λόγω της εκτίμησης που έχω στον Θοδωρή!
GOLD STARS - Anatolia Polikastou=>2
ο Πάνος εκτός κυπέλλου,ενώ τα αστέρια με είχαν παίξει δυνατά και μαζεύουν ηθικό τώρα.θα ήταν ωραία αναμέτρηση λόγων των ψηλών τους,αλλά δεν νομίζω να την δούμε φέτος.
fay_stelaios - Kalamata B.C=>1
όχι για να μην λέτε ότι δεν πιστεύω στην ομάδα μου!
χαχαχαχαχα
λοιπόν ο Τάκης θα το χτηπήσει το ματς 1000%.έχει καλή περιφέρεια επίσης,αλλά προβληματάκια με τις καταστάσεις του.
εγώ πάλι αν έβαζα την καλή μου 5άδα θα μπορούσα να το πάρω αυτό το ματς.δίνω εμένα φαβορί για αυτόν ακριβώς το λόγο.το θέμα είναι με συμφέρει να βάλω τους καλύτερους μου?
ΟΧΙ!γιατί
1)θέλω να προσέξω καταστάσεις στις οποίες μου δημιουργεί πρόβλημα η παράταση που έπαιξα
2)θέλω το κύπελλο
3)δεν έκανα καλό σχεδιασμό για την 3άδα αγώνων της εβδομάδας αυτής
οπότε με τα δεδομένα που έχω σήμερα,πρέπει να βρω άλλο τρόπο να πάρω το ματς από αυτόν που θα μου έδινε τις περισσότερες πιθανότητες.θα δείξει λοιπόν αύριο...
πάντως μια νίκη εδώ θα με έφερνε στην 5η θέση λογικά και θα μπορούσα να αρχίσω την καταδίωξη των πιο πάνω θέσεων.
Agor Aegean - PLAGIARI FORCE=>2
μαζί με το δικό μου,νομίζω πως είναι το ματς της ημέρας.ο ΑΓΟΡ έχει πολύ ωραίο ρόστερ,με σούπερ άμυνες μέσα έξω,με βάθος,με δεύτερα σκιλς.μάλιστα έχει και ηθικό πλέον ενώ μπορεί να βάλει τους καλούς του αύριο λόγω των προσωρινών τραυματισμών.μεινεκτήματα του τα ριμπ του και το γεγονός πως η ομάδα του είναι σχεδιασμένη ουσιαστικά μόνο για περ.σκορ.
ο Πλαγκ έχει επίσης βάθος,ηθικό,άμυνες μέσα έξω.υπερέχει όμως στα ριμπ(άρα παραπάνω επιθέσεις) και έχει ξεκάθαρα πια προσανατολισμούς για εσ.σκορ.έχει όμως και την έδρα.
κανονικά εδώ το μόνο προγνωστικό που μπορούμε να δώσουμε είναι ότι ο νικητής θα κερδίσει με μικρή διαφορά σε ένα παιχνίδι που θα πάει σε πολύ χαμηλό σκορ.
ωστόσο λόγω έδρας και ριμπ δίνω το πλεονέκτημα στον Πλαγκ.
αν κάποιος βάλει τα δεύτερα όμως ή παίξει με μικρότερη διάθεση,τότε θα φύγει με σκυμμένο το κεφάλι...
21 Nations Army - KOFTES=>1
όλα εξαρτόνται από τον Ορέστη.οι κόφτες έκαναν αλλαγές στο ρόστερ τους.όμως οι 2 περιφερειακοί που πήραν χθες δεν έχουν καθόλου αγ.κατάσταση.ο ένας μάλιστα είναι στο αδέξιος και ο άλλος είναι τραυματίας!ο δε ψηλός τους με τα 92,000 μισθό έχει φυσιλογική κατάσταση μόνο!άρα καλά κρασιά για αύριο.ο στρατός πάει για άνετο διπλό ενώ θα μπορούσε να δινοπαθήσει!
Nerds Volos - PANTOKRATORAS 1Χ2
πολύ θέλω να κερδίζει ο Γιάννης γιατί με συμφέρει!
χαχαχαχαχαχαχα
αλλά
1)παίζει όμως κύπελλο ενώ ο Βόλος όχι.
2)έπαιξε με βασικούς στο προηγούμενο ματς,ενώ ο Βόλος έπαιζε με Σπάρτακο
αν λοιπόν δεν βάλει βασικούς,τότε 1 άνετος με τρελό περίπατο,που θα στείλει τη συνολική διαφορά πόντων του Γιάννη κοντά σε αυτή του Σπάρτακου!
χαχαχαχαχαχα
αν όμως ο Γιάννης φοβηθεί το παραπάνω,αλλά και πιστέψει ότι δεν μπορεί να νικήσει τον προπονητή της εθνικής νέων με τον οποίο παίζει στο κύπελλο...
τότε
θα έχουμε ματσάρα!
ο Βόλος τώρα τελευταία στήνει ωραιότατο κοίτα μέσα,με σκορ,άμυνα,ριμπ.έχει και ηθικό!αλλά έχει 1 τραυματία και έχει και άλλον ένα με αξιοσέβαστη κατάσταση!άρα δεν μπορεί να το παίξει με ψηλό στο SF!ακόμα κι αν τον έπαιρνε να το κάνει,και πάλι θα είχε τον φόβο του να παίξει άμυνα ψηλός του τον Ζαρίφ (μιας και εκεί έπαιξε σε υπομονετική πρόσφατα!).
σε αργό τέμπο δεν μπορεί να πάει μάλλον.οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να πάει σε περ.σύστημα.αλλά ο Γιάννης βγάζει καλέ ςάμυνες!
με λίγα λόγια αν ο Γιάννης θελήσει να νικήσει,τότε μπορεί να κάνει.εξάλλου αν δώσει το ματς θα μείνει και φέτος μακρυά από την 4άδα!
ΥΓ:Γιάννη σε έψησα να κατεβείς για νίκη αύριο?
χαχαχαχαχαχα