Ja ću probati da budem objektivan koliko je to maksimalno moguće. Na moju sreću i žalost moje supruge :))) ja sam u "buzzeru" od njegovih početaka tj od sezone 3.
U komentarima Vuka i njegov "neobični" stil komunikacije sa neistomišljenicima, među kojima je bila i moja malenkost par puta, također sam imao uživati ima već dugo, dugo vremena. Vuk je uvjek željan obračuna na terenu a nekada i van terena :))).
Na žalost ovog foruma nismo imali iz objektivnih razloga GM-a, do dolaksa Bevzila, a do tada je već stvoreno i previše netrpeljivosti između pojedinih igrača.
Neki su verbalni "ratovi" bili vođeni radi rivalstva, geografije i tome slično. Čista glupost i gubitak vremena.
Što se mene lično tiče Bevzil je trebao odmah po dobijanju ovlasti GM-a krenuti sankcionisati svako vrijeđanje pojedinaca. Konstantno ponavljanje pojma neznalica/neznalice po meni svakako su uvredljivi za pojedince koji se ne poznaju.
Siguran sam da se Vuk neće ohladiti ovom kaznom, čak šta više mislim da će biti spreman nastaviti i dalje "dizati temperaturu" na forumu. Lično nemam ništa protiv toga, ja također volim cinizam i sarkazam, sve dok se uspjevaju izbjeći "teške" riječi koje vode daljem širenju sukoba.
Nema potrebe sada dramatizovati oko ove kazne jer 3 dana je zaista smiješna kazna, a ovo vrijeme kada neće biti na forumu Vuk će iskoristii za pripremu ligaške utakmice sa Jazz-om i velikim obračunom u četvrtak u Kupu sa svojom nemezom strašnim Alisanijem :)))
PS Lisac je jedna velika izrada koja se ne stidi svojih godina. Naime, davno je obećao jedan poklon iz Crne Gore sa ljetovanja meni i Damiru ali od toga ništa :)))