Witam wszystkich po dluuuugiej przerwie.
Tak jak niektorzy zauwazyli, tak mam zamiar walczyc o utrzymanie.
PRzepraw w czasie ktorej calskiem odposcilem lige i tylko ustawialem sklad na puchar, dobrze mi zrobila :)
a ze los sprawil, ze do walki w barazach wystarczylo mi tak naprawde 1 zwyciestwo, to przemyslalem calosc i zdecydowalem, ze postaram sie zostac w lidze. Wczesniej plan to byl tankowac i ewentualnie w nastepnym sezonie powalczyc o powrot do !! ligi, ale ze wiadomo, ze w dostac sie do II ligi jest duzo trudniej niz sie w niej utrzymac, to zdecydowalem,ze zostaje :)
nie ukrywam, ze na ta decyzje wplyw tez mial draft (wreszcie wydalem uzbierane 40pkt z przed 3 sezonow, bo normalnie na draft nic nie daje), w ktorym nie ma nic tak naprawde ciekawego, a tym bardziej wyrozniajacego sie, takze czy bede losowac z 1 czy nawet 3 miejscem, to wylosuje to samo (odslonilem kazdego grajka).
A ostatnim czynnikiem bylo to, ze nie sprzedal sie zaden z moch TOP graczy, ktorych oczywiscie tanio nie zamierzalem oddawac, a ze trenowalem ich dlugie lata z perspektywa dalszych awansow w BB, to szkoda mi sie z nimi rozstawac za bezcen, takze caly tak naprawde trzon skladu mam i spokojnie moge dalej na nich budowac strategie.
Takze ten sezon baraze (moje pierwsze w zyciu :) ) a nastepny walka o awans, chyba ze czynniki rodzinne wezma gore i znowu nie bede mial nawet kiedy ustawic skladu ;p
widze, ze bardzo ladnie nam sie forum ozywilo i bede musial nadrobic zaleglosci, bo juz powiem szczerze,ze polowy menedzerow nie kojarze :) takze witam sie ponownie i napewno bedzie ciekawi.
NAtomiast co do najblizszego meczu, to generalnie go odpuszczam, bo jeszcze mam nie dokonca pelny sklad, a nie chce, zeby moj center zagral za duzo minut, takze jesli sie uda wygrac niepelnym skladem to super, ale generalnie mecz z Team56364 raczej zaliczam do tych do odpuszczenia :)